Marju Abikokk 2010-04-29 21:52:28 |
Ragne:
Minu poolt valmisid eile soolased naadimuffinid, Tohutu maitsvalt tulid välja. Üldse on naat viimasel ajal päris tihti menüüs. Tegin ka. Mulle üldiselt meeldivad rammusad asjad ja olid maitsvad ka need muffid, aga ma ei tea... :) äkki on ikka liiga palju seal rasva... või ja majonees ja juust ja... Kui muffinid pannist välja tõstsin, jäi vormidesse selline millimeetri või kahene rasvaine kiht. Võib-olla olid mul kõik koostisained ekstra rasvased... |
|
Ragne Abikokk 2010-04-30 00:23:49 |
Marju:
ei oska seda kommenteerida kahjuks kuidagi, ise kasutasin silikoonist vorme ning üleliigset rasva ei täheldanud....:)
Ragne:
Tegin ka. Mulle üldiselt meeldivad rammusad asjad ja olid maitsvad ka need muffid, aga ma ei tea... :) äkki on ikka liiga palju seal rasva... või ja majonees ja juust ja... Kui muffinid pannist välja tõstsin, jäi vormidesse selline millimeetri või kahene rasvaine kiht. Võib-olla olid mul kõik koostisained ekstra rasvased...Minu poolt valmisid eile soolased naadimuffinid, Tohutu maitsvalt tulid välja. Üldse on naat viimasel ajal päris tihti menüüs. |
|
Spidur Abikokk 2010-04-30 13:21:28 |
Ma tegin eile naadiga salatit (kurk, värske kapsas, naat, õlikaste) ja täna nõgestega leivamääret (muna, juust, sulajuust, kupatatud nõgesed). Väga menukad olid mõlemad. |
|
Dagris Abikokk 2010-05-07 16:00:57 |
Tegin täna selle retsepti eeskujul nõgeserulle päikesekuivatatud tomatiga, aga kasutasin pärmi-lehttainast (laiskus :D) |
|
Kessu343 Abikokk 2010-05-09 21:00:49 |
||
Hexy Abikokk 2010-05-17 09:13:42 |
Mina tegin sel aastal karulaugupestot. Sellest sai omakorda teha karulaugurisotot(supper hea), määrisin forellipeale ja ahju(hea), sõime koos pastaga(mehe lemmik) ja natuke on veel alles, kastme hulka panemiseks. Avastasin, et mu 15min. autosõidu kaugusel elaval onupojal on aed karulauku paksult täis, milline rõõm on talle nüüd järgmisel kevadel tihedaid külaskäikke teha :) Karulaugust tegin veel sõira, mis oli üllatavalt hea ja mehe lemmikut cous cousi karulauguga. Toorjuustule segasin ka karulaukku juurde ja natuke hakkisin kurgi hapukoore salatijuurde. Teist aastat järjest tegin magusaid naadimuffineid vaniljega, võtsin need kaasa vanaema juubelile ja sugulased olid kõik meeldivalt üllatunud, et selline asi süüa kõlbab. Tegin hapuoblikasupi nami nami retsepti järgi, mees ütle, et see ei ole õige hapuoblika supp :) Küsisin siis, et kuidas tema peres on seda tehtud ja mis ained sees käisid, selle peale ei osanud ta midagi tarka öelda. Siiski viimasel hetkel tuli meelde, et supile oli vaja hapukoort lisada ja vot see maitse meenutas mehele juba õiget oblika suppi. Hetkel ligunevad mul külmas vees võilillenupud ja teen neist Kardemoni retsepti järgi marineeritud võilillenupud. Vanaema naabri aiast sain napilt enne muruniidukit korjatud nurmenukud, nendest tuleb 1 laar muffineid(perenaine.ee) ja osa kuivatan ka tee tarbeks. Kas kellegil on veel mõnda nurmenukuõisi sisaldavat toitu mulle soovitada? |
|
Hexy Abikokk 2010-06-15 15:41:37 |
Minu selle aasta nõgesetoidud Nõgesekeerud - väga mõnusad Moosi tegin ka - Viide rabarberi-naadi ja rabarberi-võilillemoosi Ja veel: Jäätisekokteil kuusekasvudega Rabarberiga võilillemesi - Mehele meeldis, mulle meeldib ilma rabarberita rohkem |
|
Kaare Abikokk 2010-06-21 16:53:21 |
Eile oli veel kevad, nii et sobib siin ära märkida küll :P Tegin hapuoblikatorti. |
|
Ilse Abikokk 2011-04-29 17:11:49 |
Naadisupp suitsuliha ja riisiga Seda suppi on saanud teha nii oblikate kui rabarberi lehtedega ja alati on HirmusHea :) |
|
Põrnikas Abikokk 2011-04-29 18:23:03 |
minu esimeseks kevadrohelise toiduks olid naadipelmeenid. tulemus oli endalegi ootamatult hea (no aastaga läheb ju meelest ära, et naat tõesti matseb hästi :)). pelmeeni täidisesse läksid: kergelt pannil pehmemaks hautatud sibul, naadid samuti korraks pannile (kui valget veini käe pärast oleks olnud, siis ilmselt oleksin sortsu pannile kallanud); seejärel segasin kõik umbes pooleks kohupiimaga, maitsestasin soola, pipra ja tüümianiga. |
|
<< < 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 > >> |