Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-19 10:40:22 |
Aprillis 2009 oli see teema kooskokkamise teemaks. Nüüd on 3 aastat möödas ja usun, et on paras aeg jälle üheskoos ja õhinaga kevadrohelisest üheskoos virtuaalselt süüa teha :) Seega kuulutan teema Kevadroheline meie söögilaual Nami-Nami 45. kooskokkamise teemaks! Auhinnad on sel korral eriti toredad - nimelt on auhindade seas midagi hingele ja midagi lauale :) Auhinnaraamatuks on sel korral väga tore retseptikogumik kirjastuselt Petrone Print: Minu kokaraamat: "Minu" sarja autorite köögimaailm (3 eksemplari)* * Kui Sul on see raamat juba olemas, siis osale ikka kooskokkamises ka. Alati on võimalik auhinnakastist mõni asendusraamat valida ;) |
|
Ilse Abikokk 2012-04-19 11:25:28 |
Esimene karulauk on pestoks keerutatud :) http://ilse.riiul.com/2012/04/karulaugupesto. Auhinnaraamat on hea tõesti:) Just sain selle endale. |
|
Gretithy Abikokk 2012-04-19 11:33:46 |
Mul oli eesmärk järgmisest ühiskokkamisest kindlasti osa võtta, aga kahjuks tuleb taas vahele jätta, sest puudub oma aed ning suurlinnas elades ei oleks kusagilt umbrohulisi võtta. Hoian aga teemal silma peal ja soovin kõikidele teistele head kokkamist. Sellest järgmisest ühiskokkamisest võtan kindlasti osa, kui vähegi võimalust on :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-19 11:42:29 |
Gretithy:
Gretithy, Londonis on nii mõnigi park, kust võib vabalt karulauku korjata ;) Lisaks on nii karulauku (ramps) ja võilillelehti (dandelion leaves) ilmselt ka turgudel müügil. Borough turul kohe kindlasti, usu mind ;)
Mul oli eesmärk järgmisest ühiskokkamisest kindlasti osa võtta, aga kahjuks tuleb taas vahele jätta, sest puudub oma aed ning suurlinnas elades ei oleks kusagilt umbrohulisi võtta. Hoian aga teemal silma peal ja soovin kõikidele teistele head kokkamist. Sellest järgmisest ühiskokkamisest võtan kindlasti osa, kui vähegi võimalust on :) |
|
Spiidi Abikokk 2012-04-19 13:02:35 |
Ilsu:
Ilsu, kas su karulauk on juba kodumaine? Ma pole veel turul näinud, Sadamaturul on välismaine karulauk.
Esimene karulauk on pestoks keerutatud:) |
|
Põrnikas Abikokk 2012-04-19 13:04:41 |
oi kui tore uudis. jõudsin just esimese naadi kotitäiega koju.. ilmselt läheb pirukasse | |
Ilse Abikokk 2012-04-19 14:44:01 |
Spiidi:
Kahtlustan küll, et kodumaine. Teisipäeva hommikul Keskturu mutikeste käset ostetud ja osadel oli küll üsna väikeste lehtedega veel. Ise nad teatasid uhkusega, et selle aasta esimene:)
Ma ei tulnud selle pealegi, et küsida päritolu maa kohta :D
Ilsu:
Ilsu, kas su karulauk on juba kodumaine? Ma pole veel turul näinud, Sadamaturul on välismaine karulauk.Esimene karulauk on pestoks keerutatud:) |
|
Karima Abikokk 2012-04-19 18:57:03 |
lahe kooskokkamine aga siin selliseid monusaid asju nagu naat ja karulauk pole millest haid asju saaks. N6gest nagin vahetanavatel ja need on kasside poolt margistatud niiet ei lahe kaubaks :( |
|
Hexy Abikokk 2012-04-19 21:25:47 |
See teema mulle meeldib, siin minu blogi karulaugupostitus http://hexyasjatab.blogspot.com/2010/06/karulauk.html | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-20 08:57:14 |
Karima:
Karima, siis võid kasutada mõnda antud piirkonnas kasutatavat "metsikumat" ürti. Nt kreekas on kõiksugu horta ehk looduses kasvavate mõrkjate salatitaimede ja lehtede kasutamine. Kas Tuneesias ei ole midagi sellist?
lahe kooskokkamine aga siin selliseid monusaid asju nagu naat ja karulauk pole millest haid asju saaks. N6gest nagin vahetanavatel ja need on kasside poolt margistatud niiet ei lahe kaubaks :( |
|
<< < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> |