Ainete kaalu ja mahu vahekord

Aine 1dl = xg 1sl = xg 1tl = xg
Fariinsuhkur 70 10  
Grahamjahu 45    
Hakitud datlid 60    
Hakitud pähklid 50    
Hapukoor 95 25  
Herned (kuivatatud) 70-80    
Jahu (tavaline nisujahu) 55    
Juust (riivitud) 40-50    
Kaerahelbed 35-40    
Kaerakliid 45    
Kakaopulber 40-45 6  
Kartulihelbed 40    
Kartulitärklis 80 15  
Kiirkaerahelbed 35    
Kohv (jahvatatud) 40 6  
Kookoshelbed 40 7  
Kreeka pähklid 50    
Kristallsuhkur 100    
Kuivatatud herned 80    
Kuivatatud puuvili 65    
Kuivatatud läätsed 80    
Kuivpärm (pakis 7g)   15  
Küpsetuspulber   12-15  
Linaseemned 65 10  
Maapähklivõi 100    
Maisitärklis (maizena) 50-55    
Maisihelbed (cornflakes) 15 3  
Makarone (pisemaid) 60    
Maisijahu 55 50  
Majonees 95 15  
Manna 70 10  
Mandlid (hakitud) 55    
Mandlid (jahvatatud) 40-45    
Mandlilaastud 30    
Margariin 95 15  
Margariin (sulatatud) 90 13  
Marmelaad, moos 130    
Mesi (vedel) 150    
Neljaviljahelbed 55    
Nisujahu 60-65 8-10  
Nisukliid 20 3  
Odrahelbed 30 6  
Odrajahu 55 10  
Odrakruup 90    
Odratang 70 10  
Peensuhkur 90 15-20  
Piimapulber 50 10  
Pikateraline riis (keetmata) 65    
Pudruriis (keetmata) 80    
Puuviljasuhkur 65    
Pähklid (jahvatatud) 35    
Pähklid (terved) 65    
Pärlsuhkur 80 12  
Riis (keetmata) 85    
Riisihelbed 35 5  
Riivitud juust 50    
Riivitud parmesani juust 35    
Riivsai 50 15  
Rosinad 60-70 15-20  
Rukkihelbed 35-40 5  
Rukkijahu 50-55 8  
Sepikujahu 60    
Sidrunhape   12  
Sinep 110/td> 15  
Sool 125 20  
Suhkrusiirup 140 20  
Suhkur 85 12  
Söögisooda 75    
Želatiin 55-75 8  
Tatrahelbed 65    
Tee (lahtine) 30 5  
Tuhksuhkur 60 10  
Täisterajahu 60 8  
Vanillsuhkur 60 10  
Vesi 100 15  
Või 95 15  
Või (sulatatud) 90 13  
Õli 90 15