Pille

Postitusi: 16017

Tiitel: Nami-Nami peakokk

RETSEPTID

Viimased postitused

2018-12-08 22:11:36

Martiina:
Olen küdooniate koha pealt väga rumal, seega küsin. Nägin neid hiljuti poes, mõtlesin siis, et kas nende valikul peab ka midagi tähelepanelikult vaatama- et kas vili peab olema kõva või pehme? Nagu õun, et pigem kõva? Ja alati peab läbi küpsetama, jah?

Parem hilja kui mitte kunagi, eks :) 

Kuigi on olemas sorte, mida võib toorelt süüa ("Kuganskaja" ja "Aromatnaja"), siis üldiselt tuleb kindlasti läbi küpsetada või keeta või hautada. Meil on sort "Meeches Prolific", nõuab ka kindlasti kuumtöötlemist.

Poest otsi kõvemat ilusa kollase koorega ja plekkideta vilja.

2018-09-13 14:43:11

Reisiampsude sarjas ilmus üks lugu Viini reisi  kohta. 

2018-05-03 16:21:23

fernweh:

lauamängud ja fotograafia... ja natukene ka video/animatsioon.

Fernweh, kui Sa peaksid aeg-ajalt ilusaid püstiseid toidupilte tegema Nami-Nami retseptikogu retseptidele, siis me kompenseerime vaeva kokaraamatute jagamise teel ;) 

2018-04-18 15:08:41

Mulle pole kuskil midagi silma jäänud. Viimati sain juustulaapi Lumetydruku käest, kes tõi selle Soomest :)

2018-04-03 12:31:49

Panin artišoki ettevalmistamise ka eraldi artiklina üles: Artišokkide valmistamine