Dagris Abikokk 2011-04-29 20:27:14 |
Sain ka mõned nädalad tagasi oma esimese karulaugu kätte - kui Tartus nende leidmine ei õnnestunud, siis Sofias pole probleemi ;) Mõned korrad olen teinud pestot - üks kord mandlitega, teine kord kreeka pähklitega. Kõige maitsvamad olid aga karulaugu ja kohaliku juustuga tehtud ravioolid, see oli küll üks super kooslus, krõmpsu lisas kreeka pähkel :) Ravioolid karulaugu, sirene ja kreeka pähkli täidisega |
|
Ilse Abikokk 2011-05-01 21:36:19 |
Mina söön ikka jätkuvalt umbrohtu :) Muffinid kiideti väga maitsvateks. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-27 17:54:42 |
Kuulutan 2012. a. kevadrohelisehooaja avatuks ning ühtlasi kopeerin siia "vanast foorumist" ühe hapuoblikasupi retsepti: Kasutaja KIRSTI 14.9.2004:
Hapuoblikasupp (ämma retsept) u 5 l supi jaoks läheb vaja: u 1,5 kg kartuleid u 0,5 kg porgandeid 3 puljongikuubikut 1 purk hapuoblikaid 1 pk frikadelle soola, pipart ja serveerimiseks igasse taldrikusse keedetud muna. Koori ja tükelda kartulid ja porgandid, pane puljongikuubikutega keema. kui kartulid ja porgandid on pehmed, lisa frikadellid ja hapuoblikad. Ära enam keema lase. Soolaga tuleb ettevaatlik olla, kuna purgis on hapuoblikad soolased. Serveerimisel lisa taldrikusse üks neljaks lõigatud keedetud muna. Kellele meeldib, võib supile lisada majoneesi. |
|
Trlp Abikokk 2012-04-09 19:33:24 |
Mul oli plaan pühade ajal maalt seda vähest rohelist varuda, mis on jõudnud nina välja pista...ja siis sadas lumi maha. Kurjam küll! | |
Akaatsia Abikokk 2012-04-10 14:46:37 |
Meil esimene karulauguvõi pühademunade kõrvale juba söödud ;) | |
Seenekas Abikokk 2012-04-13 20:54:15 |
Täna maja ümber jalutades aiatööde nimekirja tehes avastasin, et ehk saab paari päeva pärast midagi naatidest ja nõgestest valmistada. :) Muidu on lihavõttelund, millest lapsed kindlusi ja memmesid tegid, ikka veel parasjagu... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-15 10:33:10 |
Akaatsia:
Uhke. Ma eile piilusin meie karulaugumetsatuka alla, kergelt rohetavaid laike oli, aga lehed on hetkel veel vaid paarisentimeetrised. Tuleb veel mõned päevad oodata..
Meil esimene karulauguvõi pühademunade kõrvale juba söödud ;) |
|
Karnivoor Abikokk 2012-04-15 19:41:35 |
Pille:
Täna oli Haabneeme metsatukkades juba korjajaid hulgim. Akaatsia:
Uhke. Ma eile piilusin meie karulaugumetsatuka alla, kergelt rohetavaid laike oli, aga lehed on hetkel veel vaid paarisentimeetrised. Tuleb veel mõned päevad oodata..Meil esimene karulauguvõi pühademunade kõrvale juba söödud ;) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-15 20:59:00 |
Karnivoor:
Hmm? Eile paistsid küll alles niiii tillukesed..
Pille:
Täna oli Haabneeme metsatukkades juba korjajaid hulgim.Akaatsia:
Uhke. Ma eile piilusin meie karulaugumetsatuka alla, kergelt rohetavaid laike oli, aga lehed on hetkel veel vaid paarisentimeetrised. Tuleb veel mõned päevad oodata..Meil esimene karulauguvõi pühademunade kõrvale juba söödud ;) |
|
Seenekas Abikokk 2012-04-17 10:32:26 |
Seenekas:
Pole lootustiki :( Jälle lumi maas ja kraadid nullis. Hale! Täna maja ümber jalutades aiatööde nimekirja tehes avastasin, et ehk saab paari päeva pärast midagi naatidest ja nõgestest valmistada. :) Muidu on lihavõttelund, millest lapsed kindlusi ja memmesid tegid, ikka veel parasjagu... |
|
<< < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> |