Postitusi: 864
Tiitel: Abikokk
2016-05-31 15:39:26 |
Tahaks olla positiivne oma kohaliku restorani suhtes ja olengi, sest lähen jälle. Aga näiteks viimati valisin nende grillimenüüst köögiviljavoki. Ja see oli niii tilluke. 6.90 ja grillimenüüs (ehk justkui pearoad) ja ma kõhtu täis ei saanud. |
2016-05-19 11:10:54 |
Pean jällegi arvamust avaldama, aga seekord mitte nii reipalt. Käisime perega (sh kaks last) ja ootamatult selgus, et neil on kõik road vürtsikad. Et nagu tõepoolest kõik. Ja et sellepärast neil ongi lastemenüü. Aga ma ei lähe ju india söögikohta, et lapsele kanatükke friikatega või koorekastmes pastat pakkuda. Püüdsin ikkagi ettekandjalt uurida, et äkki on lihtsalt vürtsised, mitte vürtsikad. Segane värk, igatahes võtsime siis kahtemoodi pakorad, kanatiivad (vist olid poolkoivad tegelikult) ja ja ühe spinatikastmega roa. Ja nii oligi. Pakorad olid tugevasti maitsestatud, soolased ja kergelt vürtsikad. Spinatikaste oli üsnagu vürtsikas ja kanatiivad veel vürtsikamad. Nentisin, et rohkem ei lähe. |
2015-12-21 12:27:26 |
Plaanin jõululauale teha ühte Jamie ajakirjas (nov/dets 2010) olnud uhket kausitorti. Seal on lisaks custardile ja tarretistele ka blancmange, pulbrist, kuid meil siin tuleb ilmselt ikka ise teha. Saan aru, et tegemist on mandlimaitselise piimatarretisega. Jah? Leidsin siit nami-namist ühe retsepti, kus on piim ja mandliessents. Ei tea, kas seda mandlipiimast ei võiks teha? Või äkki on kellelgi veel häid nõuandeid või kogemusi blancmange'iga kausitordis? |
2015-11-17 16:31:34 |
Kas keegi oskab öelda, miks on restoranis ja kokaraamatus kõik karrid ja karrilaadsed toidud sellised paksud, aga kui ise teen, siis on roog üsna vedel? |
2015-09-18 13:05:57 |
Võiksin ära müüa Stokke laua peale kinnitatava söögialuse, kui keegi tahaks. Kasutatud u aasta aega. |