Naadi-rabarbrimoos

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 osa naati

3 osa rabarbrit

soovi korral suhkrut

Valmistamine

Puhasta naadilehed ja rabarbrid ning peenesta. Kuumuta, lisa soovi järgi suhkrut, sega keema tõusmiseni ning tõsta kuumana purkidesse. Sulge õhukindlalt.

Retsept on pärit Aive Luigela artiklist "Rabarber on esimene vitamiinipomm" (Terviseleht, 24/2001)
LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 04.06.2010 17:56

Üllatavalt hea jäi. Panin 2dl naati(surusin veidi kokku ) ja 3dl rabarberit ja 1dl suhkrut.

Ei tea...
postitatud 18.06.2022 17:09

nagu näljaaeg oleks käes