Tziiki Abikokk 2010-04-28 18:19:46 |
Tiina:
panin suhkrut ja soola, sõin maitsestamata jogurti ja moosiga...ikka oli mõru :)
proovin neist siis küpsiseid teha... Olen tähele pannud, et kui pudrule pisut suhkrut lisada, siis see ka matab mõru maitse. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Sissela Kokaõpilane 2010-04-28 19:17:07 |
kuidas teha sellist krõbedat kanafileed (kui keegi teab, siis nt solarises müüdava buffalo kana sarnast)? põhimõtteliselt nagu oleks paneeritud, aga mitte taignas, vaid sellises krõbedas vürtsikas ümbrises. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-28 19:52:35 |
Sissela:
Sissela, ma pole Solarise buffalo kana näinud-söönud, aga lisasin nami-namisse Buffalo chicken wings retsepti. Seal on kanatiivad frititud (ja siis võib need kergelt ahjus üle küpsetatud) ja siis Buffalo-kastmega segatud. Ehk on abiks.
kuidas teha sellist krõbedat kanafileed (kui keegi teab, siis nt solarises müüdava buffalo kana sarnast)? põhimõtteliselt nagu oleks paneeritud, aga mitte taignas, vaid sellises krõbedas vürtsikas ümbrises. |
|
Netcat Abikokk 2010-04-29 08:20:31 |
Thredahlia:
Minul tuli ükskord ette pakk kiirkaerahelbeid, mis jäid aastaks sahtlipõhja vedelema. Mõru maitse asemel omandasid nad mingi nipiga 100% seebi maitse. Tziiki:
Hapnik ja/või valgus - rasvad rääsuvad ja läheb mõrkjaks. See oleneb rohekm säilituskohast kui pakile märgitud ajast. Eriti altid on mu kogemusel rääsuma kaerahelbed.mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Eva Abikokk 2010-04-29 12:27:38 |
Thredahlia:
Pähklitega on sama lugu, hapnikuga kokkupuutel lähevad kooritud pähklid mõrudaks.
Tziiki:
Hapnik ja/või valgus - rasvad rääsuvad ja läheb mõrkjaks. See oleneb rohekm säilituskohast kui pakile märgitud ajast. Eriti altid on mu kogemusel rääsuma kaerahelbed.mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... |
|
Merilin Abikokk 2010-04-29 12:30:31 |
Eva:
Ja mida rasvasemad pähklid, seda kiiremini... kahjuks. Thredahlia:
Pähklitega on sama lugu, hapnikuga kokkupuutel lähevad kooritud pähklid mõrudaks.Tziiki:
Hapnik ja/või valgus - rasvad rääsuvad ja läheb mõrkjaks. See oleneb rohekm säilituskohast kui pakile märgitud ajast. Eriti altid on mu kogemusel rääsuma kaerahelbed.mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Blonduanna Abikokk 2010-04-29 14:13:39 |
võib-olla on see teema juba läbi käidud, aga hetkel ei leia ja kiire on ka :) ühesõnaga kas küpsiseretseptis, kus tuleb või kõigepealt sulatada ja siis muude ainetega segada võiks või asemel rapsiõli võtta. tahaks küpsetama hakata, aga võid hetkel pole. http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Kaare Abikokk 2010-04-29 20:26:06 |
Blonduanna:
Õli võib võtta küll, aga kogused ei ole vist päris samad. Minu teada tuleb õli veidi vähem võtta, sest võis sisaldub vesi. Õli on seega rasvasem.
kas küpsiseretseptis, kus tuleb või kõigepealt sulatada ja siis muude ainetega segada võiks või asemel rapsiõli võtta. tahaks küpsetama hakata, aga võid hetkel pole. |
|
Enely Abikokk 2010-05-07 10:54:58 |
Kui retseptides on vaja kaneeli, siis on mõeldud ikka kaneel/suhkur segu mitte tavalist puhast kaneeli? (A) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
ErleS Abikokk 2010-05-07 11:26:57 |
Enely:
Ikka puhast kaneeli mõeldakse, kui ei ole täpsustatud, et kaneeli-suhkru segu peaks olema. Kui retseptides on vaja kaneeli, siis on mõeldud ikka kaneel/suhkur segu mitte tavalist puhast kaneeli? (A) |
|
<< < 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 > >> |