Enely Abikokk 2010-05-07 11:38:40 |
selge pilt, siis tean kindlalt:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Tziiki Abikokk 2010-05-08 16:08:09 |
mis põhjusel ei segune muna ja või (kui vahustan või suhkruga ja hakkan ükshaaval mune lisama)
mul tuli lausa vesi välja sellest segust :/ As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Põrnikas Abikokk 2010-05-08 16:17:32 |
Tziiki:
kas polnud mitte nii, et mõlemad peaksid olema toasoojad, muidu ei segune hästi? või ajan ma millegagi segamini.. mis põhjusel ei segune muna ja või (kui vahustan või suhkruga ja hakkan ükshaaval mune lisama) mul tuli lausa vesi välja sellest segust :/ |
|
Tziiki Abikokk 2010-05-08 17:12:30 |
Põrnikas:
no või sai ikka seista toasoojas...munad olid küll jah külmad...aga ise nagu hakkasin mõtlema, et olen varem küll kiirustades üsna külmad komponendid kokku suutnud mikserdada...et äkki on ka mõni muu põhjus...
aga ehk küpsiste tegemisel pole hullu :P Tziiki:
kas polnud mitte nii, et mõlemad peaksid olema toasoojad, muidu ei segune hästi? või ajan ma millegagi segamini..mis põhjusel ei segune muna ja või (kui vahustan või suhkruga ja hakkan ükshaaval mune lisama) mul tuli lausa vesi välja sellest segust :/ As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tziiki Abikokk 2010-05-08 19:49:58 |
ma olen täna kohe kuidagi eriti saamatu :O
seletage rumalale-kui ma teen chocolate chip küpsiseid, siis kasutades tavalist piimashokolaadi on lõpptulemusena küpsisel sees kenad shokolaaditükid...mina tegin täna aga valge shokolaadiga ja kogu shokolaad sulas küpsise sees ära-kas valge shokolaad peabki sulama või on põhjus shokolaadi tüübis (ainus valge shokolaad, mis ma siit leidsin oli küpsetusriiuli block shokolaad)? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Meringue Abikokk 2010-05-12 16:12:47 |
Ega keegi ei oska öelda, mis vahe on cupcake'il ja muffinil? Ise olen cupcake alati pidanud pigem lihtsalt koogiks, mis väikeses vormis küpsetatud ja hiljem glasuuriga kaetud. Muffinite valmistamisel tuleb aga üldjuhul kuivad ja vedelad asjad kõigepealt eraldi läbi segada ning alles siis (võimalikult vähe segades) nad omavahel taignaks kombineerida. Mõtlesingi siis, et uurin, ehk on nami-namil mõni hea cupcake'i retsept - teeks nostalgiaks ehedat Ameerika toitu. Vastuseks sain aga vaid muffinite retsepte, mis nägid küll välja nagu õiged (glasuuriga) cupcake'id. Kas olen siis alati valesti aru saanud ja muffinite ja cupcake'de erinevus peitubki ainult nimes? :( (Vabandust, kui küsimus valel teemal. Kaalusin selle postitamist "Muffinite" alla, aga ei tahtnud sealset teemat cupcake'idega risustada :D) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-12 16:14:42 |
Meringue:
Perenaine.ee blogis oli hiljuti just selleteemaline postitus: Mis vahe on muffinitel ja tassikoogikestel (cupcakes). Põhimõtteliselt on koogike veidi väiksem ja rammusam, ka on cupcake alati glasuuri või võõbaga kaetud.
Ega keegi ei oska öelda, mis vahe on cupcake'il ja muffinil? Ise olen cupcake alati pidanud pigem lihtsalt koogiks, mis väikeses vormis küpsetatud ja hiljem glasuuriga kaetud. Muffinite valmistamisel tuleb aga üldjuhul kuivad ja vedelad asjad kõigepealt eraldi läbi segada ning alles siis (võimalikult vähe segades) nad omavahel taignaks kombineerida. Mõtlesingi siis, et uurin, ehk on nami-namil mõni hea cupcake'i retsept - teeks nostalgiaks ehedat Ameerika toitu. Vastuseks sain aga vaid muffinite retsepte, mis nägid küll välja nagu õiged (glasuuriga) cupcake'id. Kas olen siis alati valesti aru saanud ja muffinite ja cupcake'de erinevus peitubki ainult nimes? :( |
|
Põrnikas Abikokk 2010-05-12 21:16:13 |
Pille:
ehh, ja mina olen kogu aeg arvanud, et tegu sama asjaga.. jälle targem :) Meringue:
Perenaine.ee blogis oli hiljuti just selleteemaline postitus: Mis vahe on muffinitel ja tassikoogikestel (cupcakes). Põhimõtteliselt on koogike veidi väiksem ja rammusam, ka on cupcake alati glasuuri või võõbaga kaetud.Ega keegi ei oska öelda, mis vahe on cupcake'il ja muffinil? Ise olen cupcake alati pidanud pigem lihtsalt koogiks, mis väikeses vormis küpsetatud ja hiljem glasuuriga kaetud. Muffinite valmistamisel tuleb aga üldjuhul kuivad ja vedelad asjad kõigepealt eraldi läbi segada ning alles siis (võimalikult vähe segades) nad omavahel taignaks kombineerida. Mõtlesingi siis, et uurin, ehk on nami-namil mõni hea cupcake'i retsept - teeks nostalgiaks ehedat Ameerika toitu. Vastuseks sain aga vaid muffinite retsepte, mis nägid küll välja nagu õiged (glasuuriga) cupcake'id. Kas olen siis alati valesti aru saanud ja muffinite ja cupcake'de erinevus peitubki ainult nimes? :( |
|
Meringue Abikokk 2010-05-12 21:45:20 |
Pille:
Oo, tänud. :) Perenaine.ee'sse satun küll aeg-ajalt aga ei teadnudki, et neil ka nii kasulik blogi!
Meringue:
Perenaine.ee blogis oli hiljuti just selleteemaline postitus: Mis vahe on muffinitel ja tassikoogikestel (cupcakes). Põhimõtteliselt on koogike veidi väiksem ja rammusam, ka on cupcake alati glasuuri või võõbaga kaetud.Ega keegi ei oska öelda, mis vahe on cupcake'il ja muffinil? Ise olen cupcake alati pidanud pigem lihtsalt koogiks, mis väikeses vormis küpsetatud ja hiljem glasuuriga kaetud. Muffinite valmistamisel tuleb aga üldjuhul kuivad ja vedelad asjad kõigepealt eraldi läbi segada ning alles siis (võimalikult vähe segades) nad omavahel taignaks kombineerida. Mõtlesingi siis, et uurin, ehk on nami-namil mõni hea cupcake'i retsept - teeks nostalgiaks ehedat Ameerika toitu. Vastuseks sain aga vaid muffinite retsepte, mis nägid küll välja nagu õiged (glasuuriga) cupcake'id. Kas olen siis alati valesti aru saanud ja muffinite ja cupcake'de erinevus peitubki ainult nimes? :( |
|
Kiisu Kokaõpilane 2010-06-01 13:29:38 |
Nii, mul on küsimus selline, et kust ma veel saaksin osta hapuoblikaid. Lõpetan tööpäeva 18st kui turg juba kinni. Ega kellegile pole silma jäänud mõnes poes need??? Tänud ! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
<< < 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 > >> |