Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-21 22:11:26 |
Sissela:
Sissela, ehk on abiks see teema.
Plaanin jaaniks teha pavlova ja vaarikatega šokolaadi-toorjuustukoogi. Kuna pavlovasse läheb 8 munavalget, siis tahaks munakollased ka kuidagi ära kasutada... Kas toorjuustu koogi põhja nt ei saaks panna ainult munakollaseid? (muidu seal 3 suurt muna) Kui saaks, siis mitu munakollast saab sinna panna? Mingit crem brule'd pole aega ega võimalust teha :( Maale külmikusse ka ei jäta munakollaseid. Niuts. |
|
Sissela Kokaõpilane 2010-06-21 23:40:43 |
Ma tean seda teemat küll :) Aga ei taha veel kolmandat asja tegema hakata, mõtlengi, et kas saaks vähemalt osad munakollased teises koogis ära kasutada. Või on täiesti mõeldamatu sinna põhja sisse neid panna? | |
Seenekas Abikokk 2010-06-22 18:59:38 |
Mina teen ülearustest munakollastest omletti, ainult kindlasti tuleb vähemalt üks muna ka juurde panna, muidu jääb selline ... no imelik. Ei mäleta enam täpselt, aga minu meelest ei saanud panni pealt tükina ära tõsta või midagi taolist. | |
Blondie Abikokk 2010-06-22 22:21:10 |
Mina ilmselt paneks põhja sisse :D oleneb, mis põhi muidugi on ka, näiteks biskviitpõhjaga ilmselt ei mängi välja. Kui mingi muu põhi, siis prooviks asendada osa mune munakollastega. Aga ma pole ka kunagi retseptite suutnud pidada muuks kui soovituslikuks juhendiks, selles mõttes ei tea, kas tasub must eeskuju võtta :D | |
Ilse Abikokk 2010-06-23 07:21:38 |
Tee pastat :) | |
Meringue Abikokk 2010-06-23 17:17:46 |
Üks kiire küsimus Brita tordi kohta. Ehk veel keegi istub arvutis sel ilusal jaaniõhtul. :D Mõte on homme see kook maale viia. Kuna aga täna jäid maasikad ostmata, saaksin täidise alles homme vahele panna. Samas tahaks põhja juba täna ära küpsetada. Kuna ise pole Britat varem kunagi söönud huvitabki, et mis tüüpi see põhi on? Kannataks ta öö niisama seista või muutub jube kuivaks ja kõvaks? | |
Dinnu Kokaõpilane 2010-06-23 18:02:20 |
Meringue:
mõni hull ikka arvutitaga leidub :D. nimelt selline, kes tuulerõugetes 8-kuust poega karantiinis hoiab ja seetõttu igasugustest jaanidest sel aastal ilma jääb :(
Brita torti mina täpselt nii tegingi, et küpsetasin põhja 1 päev varem, säilitasin seda külmikus kile sees üle öö ja vahetult enne kodust lahkumist panin alles täidise vahele. Väga super kukkus välja ;) Üks kiire küsimus Brita tordi kohta. Ehk veel keegi istub arvutis sel ilusal jaaniõhtul. :D Mõte on homme see kook maale viia. Kuna aga täna jäid maasikad ostmata, saaksin täidise alles homme vahele panna. Samas tahaks põhja juba täna ära küpsetada. Kuna ise pole Britat varem kunagi söönud huvitabki, et mis tüüpi see põhi on? Kannataks ta öö niisama seista või muutub jube kuivaks ja kõvaks? |
|
Meringue Abikokk 2010-06-23 19:05:17 |
Dinnu:
Oi, suur tänu vastuse eest :)
Su pojale soovin aga kiiret-kiiret paranemist! Eks küünlast ongi lihtsam üle hüpata ;)
Meringue:
mõni hull ikka arvutitaga leidub :D. nimelt selline, kes tuulerõugetes 8-kuust poega karantiinis hoiab ja seetõttu igasugustest jaanidest sel aastal ilma jääb :(
Brita torti mina täpselt nii tegingi, et küpsetasin põhja 1 päev varem, säilitasin seda külmikus kile sees üle öö ja vahetult enne kodust lahkumist panin alles täidise vahele. Väga super kukkus välja ;)Üks kiire küsimus Brita tordi kohta. Ehk veel keegi istub arvutis sel ilusal jaaniõhtul. :D Mõte on homme see kook maale viia. Kuna aga täna jäid maasikad ostmata, saaksin täidise alles homme vahele panna. Samas tahaks põhja juba täna ära küpsetada. Kuna ise pole Britat varem kunagi söönud huvitabki, et mis tüüpi see põhi on? Kannataks ta öö niisama seista või muutub jube kuivaks ja kõvaks? |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-06-23 21:04:45 |
Tänud, Meringue :) | |
Sissela Kokaõpilane 2010-06-24 20:27:42 |
Kui kedagi huvitab, siis panin koogi põhja (http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=787) kaks munakollast ja igaks juhuks ühe terve muna ka. Tuli igati hea :) | |
<< < 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 > >> |