Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-21 07:44:44 |
Seenekas:
Tähendab seda, et lööd munavalged mõõtekannu 1 dl jooneni ja siis vahustad. Kui see aitab, siis ühe suure muna valge on ca 2 sl ehk 30 ml, järelikult läheb vaja 3-4 munavalget (suurt).
Mida võiks tähendada 1 dl munavalget retseptis, kus see munavalge hiljem vahustatakse? |
|
Seenekas Abikokk 2010-04-21 10:24:54 |
Pille:
Minu arvamus oli ka selline, aga kaasa hakkas ette kujutama, kuidas vahustatud munavalgest seda ühte dl-i välja voolida... :D:D
Kogenematust retseptilugejast on muidugi kahju, võiks ju kohe munade arvu kirja panna. Seenekas:
Tähendab seda, et lööd munavalged mõõtekannu 1 dl jooneni ja siis vahustad. Kui see aitab, siis ühe suure muna valge on ca 2 sl ehk 30 ml, järelikult läheb vaja 3-4 munavalget (suurt).Mida võiks tähendada 1 dl munavalget retseptis, kus see munavalge hiljem vahustatakse? |
|
Spidur Abikokk 2010-04-21 23:12:04 |
Seenekas:
kuna munad on suht erineva suurusega, siis dl on tegelikult täpsem mõõt.
Pille:
Minu arvamus oli ka selline, aga kaasa hakkas ette kujutama, kuidas vahustatud munavalgest seda ühte dl-i välja voolida... :D:D
Kogenematust retseptilugejast on muidugi kahju, võiks ju kohe munade arvu kirja panna.Seenekas:
Tähendab seda, et lööd munavalged mõõtekannu 1 dl jooneni ja siis vahustad. Kui see aitab, siis ühe suure muna valge on ca 2 sl ehk 30 ml, järelikult läheb vaja 3-4 munavalget (suurt).Mida võiks tähendada 1 dl munavalget retseptis, kus see munavalge hiljem vahustatakse? |
|
Fre Abikokk 2010-04-21 23:21:37 |
Kairit:
Tänud, aga ei ole see. Kuigi nüüd on veel üks lehekülg mida kaotada.... Fre:
Minu üks lemmikumaid on Kinuskikissa. Äkki oli see?Minu rumal küsimus - kusagil nami-namis oli viide ühele soomekeelsele tordiblogile, kunagi vaatasin seda aga ei salvestanud lehekülje aadressi. Nüüd pea täitsa tühi. Kas keegi oskab aidata? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-22 08:06:16 |
Fre:
Kairit:
Tänud, aga ei ole see. Kuigi nüüd on veel üks lehekülg mida kaotada....Fre:
Minu üks lemmikumaid on Kinuskikissa. Äkki oli see?Minu rumal küsimus - kusagil nami-namis oli viide ühele soomekeelsele tordiblogile, kunagi vaatasin seda aga ei salvestanud lehekülje aadressi. Nüüd pea täitsa tühi. Kas keegi oskab aidata? Kirsike:
Aga Kirsikese pakutud Mansikkamäki ka polnud?
Fre:
Mansikkamäki äkki?Minu rumal küsimus - kusagil nami-namis oli viide ühele soomekeelsele tordiblogile, kunagi vaatasin seda aga ei salvestanud lehekülje aadressi. Nüüd pea täitsa tühi. Kas keegi oskab aidata? |
|
Fre Abikokk 2010-04-23 23:10:07 |
Täna tuli umbes trepi kolmandal astmel omas kodus meelde, et blogi oli nohanna.blogspot.com, ma olen soome keeles väga mömm, aga tundub, et blogija käib kondiitrikoolis. Aga tänud kõigile abipakkujatele sellegipoolest. | |
Tziiki Abikokk 2010-04-28 09:34:32 |
mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Merilin Abikokk 2010-04-28 09:36:14 |
Tziiki:
Hapnik ja/või valgus - rasvad rääsuvad ja läheb mõrkjaks. See oleneb rohekm säilituskohast kui pakile märgitud ajast. Eriti altid on mu kogemusel rääsuma kaerahelbed. mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Tziiki Abikokk 2010-04-28 14:00:47 |
Thredahlia:
hmm...seisavad nad mul originaal paberikotis ja veel pealt suletud kilekotis ja siis köögikapis...ja seal ka kaerahelbed (3-vilja segu)...kas sellistest helvestest nt küpsiseid saab teha (nt eelnevalt röstides), või tuleb minema visata :O Tziiki:
Hapnik ja/või valgus - rasvad rääsuvad ja läheb mõrkjaks. See oleneb rohekm säilituskohast kui pakile märgitud ajast. Eriti altid on mu kogemusel rääsuma kaerahelbed.mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tiina Abikokk 2010-04-28 17:51:15 |
Tziiki:
Olen tähele pannud, et kui pudrule pisut suhkrut lisada, siis see ka matab mõru maitse. Thredahlia:
hmm...seisavad nad mul originaal paberikotis ja veel pealt suletud kilekotis ja siis köögikapis...ja seal ka kaerahelbed (3-vilja segu)...kas sellistest helvestest nt küpsiseid saab teha (nt eelnevalt röstides), või tuleb minema visata :OTziiki:
Hapnik ja/või valgus - rasvad rääsuvad ja läheb mõrkjaks. See oleneb rohekm säilituskohast kui pakile märgitud ajast. Eriti altid on mu kogemusel rääsuma kaerahelbed.mis juhtub pudruhelvestega, et need mõrudaks lähevad? säilimsaega nagu veel veidike oleks, aga pudrul oli imelik mõrkjas maitse juures... Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 > >> |