Postitusi: 1229
Tiitel: Abikokk
2016-03-03 15:37:45 | ||||||||||||||||||||
Vaatasin Metrix.ee-d ja sealt on näha et vanade foorumikalade asemele on ilmselt tõesti uute huvidega uued inimesed tulnud. Isikliku ajakasutuse aspektist on positiivne et ma enam niipalju foorumis ei tolgenda, aga vanasti oli siin muidugi äge nõuandepower ja oli võimalik tõesti saada vastuseid küsimustele a la ma panin nüüd x-i ahju aga ma ei tea kas see peaks seal olema 7.5 või 5.7 minutit. Nelja minuti jooksul oli tavaliselt 3 usaldusväärset vastust käes..... Muidu häirib mind ka väga see suurus, nt reavahe (fondi) tõttu venib ühe lehekülje vaade välja nagu veneaegsed sukkpüksid. Retseptide juures on need suured pildid ja sigrimigri tulemuste paigutus väga segane, mul peab ikka väga midagi vaja olema et sealt sorteerida. Otsin pidevalt nuppu "näita tulemusi nimekirjana" aga mitte ei õnnestu. Ja foorumi puhul on uues variandis nii, et kui panna "kuva uusi postitusi" siis näitab kõiki sama teema uusi postitusi ühekaupa, a la
| ||||||||||||||||||||
2016-03-03 09:51:22 | ||||||||||||||||||||
Kust seda Staubi veel vaadata tasuks, siin on ainult 2 isendit http://pood.homegourmet.ee/kodu-ja-majapidamistarbed/potid/malmpotid-ja-ahjupotid.html. Aga muidu tundub vist pisut soosam kui Le Creuset niiet võiks mõelda. | ||||||||||||||||||||
2016-03-02 23:22:22 | ||||||||||||||||||||
Kui tahta nüüd kohe ja praegu osta head toredat emaileeritud malmpotti, mis päris pankrotti ei ajaks siis kust oleks tark otsinguid alustada (Tallinnas). | ||||||||||||||||||||
2016-02-10 16:36:50 | ||||||||||||||||||||
Mul on selline loll küsimus et kui teha ahjus sealiha (nt suurem kaelakarbonaadi tükk) siis kas pigem oleks seda tark teha malmpotis või siis lahtiselt ahjupanni vms asja peal? Mulle kuidagi tundub et malmpotis tuleb liiga palju vedelikku välja ja liha lihtsalt "keeb" seal ja lahtise panni peal jälle kuivab liiga ära. | ||||||||||||||||||||
2015-12-14 20:02:49 | ||||||||||||||||||||
Kas kellelgi on varrukast või muust sobilikust kohast võtta nippi suurte ja paksemate piparkookide küpsetamiseks? Tainas on nami-nami oma, esimesel katsel jäi suur piparkook täitsa pehmeks, teisel katsel kõrbesid servad. Lapsel on kooli kaasa vaja, väga õhukest ei taha teha sest siis läheb kergesti katki.... |