Postitusi: 1333
Tiitel: Abikokk
2016-02-02 22:25:10 |
h_s:
Tekkis üks küsimus, millele ma pole kuskilt suutnud vastust leida, ehk oskab keegi nõu anda. Kas riisipudru valmistamise kiirendamiseks oleks mõtet riis eelmisel õhtul likku panna (nii nagu tehakse seda kruubi või hernestega)? Võibolla on see täiesti jabur idee, aga ma tahaks kangesti hommikul päris riisist (mitte riisihelvestest) putru teha ja mul ei ole aega, et seda 40 min keeta. MIna küll riisiputru ei tee, aga tavalist (basmati) riisi leotan alati, vähemalt 20 minutit, aga kui aega on, siis isegi mitu tundi. Keeb pehmeks 10 minutiga. |
2015-11-17 22:27:18 |
Nami-nami pavlova on sama põhimõtte järgi tehtud, nagu Nigella oma. |
2015-09-26 21:38:10 |
Minu ema on niimoodi teinud. Kõigepealt keetis ploomid ära ja siis ajas läbi sõela. Üsna suur ja tüütu töö ja tulemuseks on ploomipüree. Mulle aga meeldib selline moos, kus tükid ka ikka sees. Aga niimoodi täiesti võimalik. |
2015-09-24 21:25:32 |
Tallinna parim sushi on kaheldamatult Tokumarus! |
2015-08-18 12:42:22 |
Ilse:
Pakkuge võimalusi kuidas tõlkida Tater tots . Või on äkki sellele eestikeelne vaste juba olemas ? Tater tots
friteeritud kartulipallid? |