Dinnu

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-04-06 19:43:15
tänud kõigile, kes nõuga abiks olid :). tegin vanakooli sibulaklopsi Salme Masso retsepti järgi ning sinna sobis see liha nagu rusikas silmaauku. tahtis oma paari tunni jagu hautamist ja siis murenes küll kahvli all laiali.
2011-04-06 11:55:49
Zapxpxau:
Ma arvan, et steiki ehk ei saa, aga rostbiifi peaks küll saama sellest. Filee on rostbiifi jaoks vist liig. Minu meelest on ka see nimi "tagaosa välistükk" suht ebamäärane. Milline tagaosa..?
ei oska öelda... sedasi on pakile kirjutatud. kas tegemist on siis mingi kintsulaadse kehaosaga vms? äkki keegi siinsetest lihatarkadest teab...
2011-04-05 22:12:18
Palun ka veidi nõu veiseliha teemadel, kuna see ei kuulu just igapäevaselt meie toidulauale. ostsin lihaveise "tagaosa välistüki" ja plaanisin teha toda Nigella sidruni ja tüümianiga steiki http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=8988. nüüd lugesin igaks juhuks selle teema läbi ja mulle hakkas tunduma, et see polegi võib-olla sobivaim liha selle roa jaoks või mis? kuna veiseliha ja selle liigitamine on nii tundmatu valdkond minu jaoks, siis mida ma selle tagaosa välistükiga siis tegema peaks? tegelikult tahaks väga midagi röstbiifi või steigilaadset.
2010-10-20 11:15:20
käisin paar päeva tagasi enne kino sealt taas läbi, sõin Napoleoni kooki ja jõin lattet kõrvale. Imeline! Sealne Napoeloni kook on ikka superhea ja no kohvi on ju üle linna tuntud, eks :D
2010-08-13 23:35:08
Kolhoositar:
A miks laps WC-s peab sööma? Kas teda häirib kohviku lärm või kardad, et häirid teisi inimesi? Ja mis mähkmevahetusse puutub, siis suisel ajal saab kärus ka asja ära õiendada, talvel/linas on muidugi raskem.
No eks ma ole ka oma last olude sunnil igal pool imetanud. Siiski vahel on sagimine ümberringi liiga suur ja laps ei saa rahus süüa - kipub ringi passima. Tissi paljaks pole küll kusagil kraapinud, rinnaga toitmist annab ka vägagi diskreetselt ntx salli all toimetada :D Tahtsin veel vihjata, et kui noored emmed juhtuvad Rocca al Mare keskust külastama, siis Mothercare poes asub väga viisakas ema-lapse tuba, kus on nii tugitool imetamiseks kui ka kõik mähkimiseks vajalik. Söögikohti on Rocca al Mares omajagu lisaks mõnusale Marks & Spenceri toidupoele, nii, et ehk sobib see soovitus siia teemasse ka :)