Postitusi: 66
Tiitel: Kokaõpilane
2011-02-25 10:32:50 |
:( Aga mure siiski endine. Seall retseptis on kirjas, et lisa pärmikuubik?? Kas see on tavaline pärm, mis poes saadaval a´la 50g või mis sa Petu arvad? Samuti on seal kirjas, et jahusegu 1kg. (700 rukkijahu ja 300g millist siis? Nisujahu?) Suured tänud abi eest! |
2011-02-25 09:04:06 |
Tänud Petu. Retseptis on kirjas, et lisa juuretis+pärmi kuubik? Milline see kuubik on ja kui suur grammides see peaks olema`? Ohjeerum :( Olen kurb aga leiba tahaks hirmsasti teha. |
2011-02-24 17:32:47 |
Tere kallid kokandushuvilised. On plaanis hakata tegema oma elus esimest leiba, kuid ei saa kuidagi juuretisega hakkama :( Läksin täna ökopoodi "Looduspere" ja ostsin miskit vedelat Fontaine juuretist, kus KÕIK on saksa keeles :( Kas keegi saaks anda nõu, mis ma sellega nüdü peale hakkan jne. Kas on vaja lisada pärmi. Ostsin ka Leiva ekstrakti, 100 peenikest rukkijahu ja leivavormid aga ei suuda leiva küpsetamisega hakkama saada :( PAlun abi! |
2010-12-21 14:41:08 |
Suured tänud Pille! Sain palju targemaks :) |
2010-12-21 13:29:08 |
Minu küsimus oleks järgmine. Nimelt on plaanis ettevõtta esimene süldikeetmine ja küsin siis paar rumalat küsimust; Kui Teie sülti keedate, kas kasutate seakoodi ülemist või alumist osa ning kas seajalgade küljest tuleb ka liha eemaldada??? Kui kellelgi on mõni hea ja põjjalik retsept, siis palun jagage seda algajaga :) TÄNUD! |