Anni Arro katusekohvik KOMEET Solarise keskuses

Dinnu
Kokaõpilane
2010-02-18 16:41:24
sõin seal eile sooja kitsejuustuga salatit ja vaarika-beseerulli. no salat oli super! ei saa kohe mitte midagi ette heita. kõik oli värske ja maitsev. ...aga no see rull küll minu südant ei võitnud. tükk oli liiga suur, lõpp läks suhteliselt läilaks ja kui kohvi poleks kõrval olnud, olekski lõpetamata vist see kook jäänud. kokkuvõttes mulle sealne menüü meeldis ja lähen kindlasti tagasi :)
Kirsike
Abikokk
2010-02-18 22:01:36
Fre:
Netcat:
Mina pole veel ära tabanud, millal seal need vaiksed külastustunnid on, kus akna all ka ruumi oleks.
Ma ei oskagi öelda, kas siin mingi loogika on. Olen leidnud eest suht tühja (vabade aknaaluste laudadega) kohviku kolleegiga 12 paiku lõunale minnes, nelja ajal kinost tulles jne. Samuti vaba sohva peale õhtust Nokia kontserdimajas lõppenud Evitat. Vast see kolme nelja paiku päeval võiks olla kõige kindlam aeg.
Need mõned korrad, kui me käinud oleme, on saal tühi olnud (ka aknaalused lauad) ja seda siis umbes veerand tundi enne 12. Peale 12 saab saal maru kiiresti täis.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-19 08:17:30
Kirsike:
Need mõned korrad, kui me käinud oleme, on saal tühi olnud (ka aknaalused lauad) ja seda siis umbes veerand tundi enne 12. Peale 12 saab saal maru kiiresti täis.
Mina olen igasugu poppides/käidavates kohtades (NOP, Bestseller jm kohtumispaigad) tihti kohtumisi kokku leppinud kolmveerandiks - siis on alati rahulikum, kui täistunnil kohtudes. Saan oma söögi ja kohvi ära tellida, leian vaba laua - ja siis vaatan, kuidas söögikoht järsku väga täis saab :D Komeedis pole seda veel katsetanud, ei satu eriti linna neil päevil...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin
Abikokk
2010-02-19 10:03:55
Pille:
Mina olen igasugu poppides/käidavates kohtades (NOP, Bestseller jm kohtumispaigad) tihti kohtumisi kokku leppinud kolmveerandiks - siis on alati rahulikum, kui täistunnil kohtudes. Saan oma söögi ja kohvi ära tellida, leian vaba laua - ja siis vaatan, kuidas söögikoht järsku väga täis saab :D Komeedis pole seda veel katsetanud, ei satu eriti linna neil päevil...
Pille see on küll väga lahe idee, peab meelde jätma.
Kätrin
Abikokk
2010-02-19 10:16:30
Triin:
Pille:
Pille see on küll väga lahe idee, peab meelde jätma.
Mina täna juba kasutasin seda ideed, et saaks sushikohvikus, mis alati pilgeni täis mõistlikult lõunat süüa :) Aitäh, Pille!

Kätrini kokkamispäevik

Redfox
Abikokk
2010-02-19 16:24:52
Mis seal kohvi maksab? kui see on normaalsele inimesele kukrutmööda siis ehk pühapäeval pärast tasuta muuseume lähen piilun.
Dinnu
Kokaõpilane
2010-02-19 17:17:34
Redfox:
Mis seal kohvi maksab? kui see on normaalsele inimesele kukrutmööda siis ehk pühapäeval pärast tasuta muuseume lähen piilun.
Latte oli 35 krooni, tordilõik 55 krooni, salat 100 krooni. odav just pole aga latte oli küll üks parimaid, mis ma saanud olen :)
Netcat
Abikokk
2010-02-19 19:23:29
Minuarust on seal kõige soodsam võtta kulebjaka, millega tuli ka paras ports rohelist kaasa, selle hind jäi vist kuskile 50-60 kanti ja väiksema isuga inime saab nälja hästi kustutet. Ja kohvi peale tasub kulutada, sest tee pole suurem asi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2010-02-19 23:18:32
Dinnu:
Redfox:
Latte oli 35 krooni, tordilõik 55 krooni, salat 100 krooni. odav just pole aga latte oli küll üks parimaid, mis ma saanud olen :)
kohv on igati ok hinnaga siis (ma ise pole seal käinud)-aga Tartus sama hind...ja kui veel 55.- eest suure koogitüki saab :) kodumaale naastes astun ka läbi ;)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Redfox
Abikokk
2010-02-20 08:45:16
jeerum! tordilõik 55???? [??????????????????????????????????????] ja te tõesti olete nii rikkad et seda hinda maksta? kuule ma küll mingi Donald Trumpi lisanaine ei ole et siukse summa välja käiks. aga noh... igalühel omad vajadused.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>