Netcat Abikokk 2010-11-02 14:48:33 |
Kodumeeskokk:
Sa annad talle tavalise menüü pihku ja lasedki valida, mis talle meeldib. Kuidas ma õpetan noort inimest valima- kui tal on võta või jäta situatsioon. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-02 15:06:12 |
Netcat:
Kodumeeskokk, ma tõesti jään siinkohal endale kindlaks ja võtan Netcati poole - Komeedi menüü on küll selline, et menüüs on tegelikult täiesti korralik valik lastele sobivaid väiksemaid ja kergemaid sööke. Salatid nende hulka ei kuulu (need on hiidsuured ja ise suudan süüa ühe vaid siis, kui miskit muud ei telli), aga noodsamad kulebjaakad (hetkel menüüs 2 erinevat), quiche, supid, ilmselt ka pastaroad on kõik jõukohased ka lapsele, kui hinnaklass vähegi sobib. Tegelikult ju väga lai ja ilus valik lapse silmaringi avardamiseks. Ja kui ongi soov millegi kodusema ja klassikalisema järele, siis on kartulipuder+kanakaste ju sobivam valik, kui friikartul viineriga??
Kooke polegi seal vist söönud, sest ka minu arust on 50+ koogiviilu eest natuke liiast ühes kohvikus (sama probleem nt Bestselleris jm) - seda enam, et oskan ise väga häid kooke küpsetada-teha ja poe- ja kohvikukoogid valmistavad enamasti suure pettumise (stiilis "magus ja läila ja ilmetu"). Pigem võtan siis juba saiakese, nende hinnaklass on palju odavam ja enamasti on neid ka raskem vussi keerata...
Kodumeeskokk:
Sa annad talle tavalise menüü pihku ja lasedki valida, mis talle meeldib.Kuidas ma õpetan noort inimest valima- kui tal on võta või jäta situatsioon. |
|
pk Kokaõpilane 2010-11-02 16:44:34 |
Väga paljud lapsed ei söö ju mõnd asja, paljudel ei ole see koguni niisama põhimõtteline, vaid lausa allergia - see ju ei ole päris kohviku süü, et teil ei õnnestunud midagi sobivat leida. Lugematutel kokkadel ja restoraniomanikel on ju lapsed, aga ega nas seepärast kõik mudilasekohvikut pea. Iseasi, tõesti, kui pisematele ainult kahtlase väärtusega mikrokaksööki ainult pakutaks, mille suhtes päris suurel hulgel kindel arvamus on. | |
Anu Abikokk 2010-11-02 16:46:48 |
Miks peaks üldse mingi suvalise lasteprae tellima? :) Eriti kui enne ei tea veel, mis see ongi. Alati saab ju päris prae tellida ja jäägid kaasa lasta pakkida, kui niisama raisku ei taha lasta. | |
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-02 20:35:50 |
Võimukate naistega vaielda pole mõtet - loobun. Komeedi osas aga jään oma arvamuse juurde - omast arust ma ju kiitsin kokka. Lihtsalt juhtisin tähelepanu ,kus nad saaksid paremaks muutuda. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-02 20:38:15 |
Kodumeeskokk:
Naised tegid kambaka :) Ära pahanda, A. :)
Võimukate naistega vaielda pole mõtet - loobun. Komeedi osas aga jään oma arvamuse juurde - omast arust ma ju kiitsin kokka. Lihtsalt juhtisin tähelepanu, kus nad saaksid paremaks muutuda. |
|
Seenekas Abikokk 2010-11-02 21:13:51 |
Kodumeeskokk:
Kasulikum oleks need ettepanekud vist Komeedile adresseerida. Pole kindel, et siit teave kohale jõuab. Võimukate naistega vaielda pole mõtet - loobun. Komeedi osas aga jään oma arvamuse juurde - omast arust ma ju kiitsin kokka. Lihtsalt juhtisin tähelepanu ,kus nad saaksid paremaks muutuda. |
|
Redfox Abikokk 2010-11-02 22:11:50 |
oih, nää, ma polegi enam see kõige hullem tülinorija. mehed ikka agressiivsemad, tuleb välja. aga lasteprae osas: kas see siis menüüs lahti kirjutatud pole... see on nüüd nii ja naa. samas igaühel suu peas, et eelnevalt küsida. tundub siuke tagantjärgi tuuletallamine see... | |
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-03 08:38:23 |
Redfox:
Aiiiii ...loomulikult küsisin ja loomulikult teenindaja vastas ja loomulikult ei tellinud me seda kanakastet ja loomulikult tuli teenindaja vastu ja 35 eeki eest saime kana kastest lahti(lihtsalt jätsime ära).
Tahaks ka "punasele rebaselé" midagi ilusta öelda....krt :P:lol: oih, nää, ma polegi enam see kõige hullem tülinorija. mehed ikka agressiivsemad, tuleb välja. aga lasteprae osas: kas see siis menüüs lahti kirjutatud pole... see on nüüd nii ja naa. samas igaühel suu peas, et eelnevalt küsida. tundub siuke tagantjärgi tuuletallamine see... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-03 10:38:37 |
Kodumeeskokk:
Kusjuures sellest ma aru ei saa, et selline karm hinnalisa on väga väikestele muudatustele pandud - kas tõesti küsitigi 35 krooni lisaraha selle eest, et ainult kartuliputru panna taldrikule?! See nüüd tõesti ilus pole :(
Aiiiii ...loomulikult küsisin ja loomulikult teenindaja vastas ja loomulikult ei tellinud me seda kanakastet ja loomulikult tuli teenindaja vastu ja 35 eeki eest saime kana kastest lahti (lihtsalt jätsime ära). |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |