Kukimuki Kokaõpilane 2010-04-27 23:19:30 |
Käisin täna sõbrannaga Komeedis lõunal ja kokku olen seal käinud nüüdseks korra õhtul istumas ja korra lõunal. Vaade on mõlemast korrast kõige meeldejäävam olnud :) Mis aga ei tähenda, et toit ei oleks hea. Esimesel korral sõin kõrvitsa-suitsujuustu suppi ja sel korral kuumsuitsulõhe-ahjupeedi-artišoki salatit (ja sõbranna valis sama supi). Salat oli tõeliselt suur ja toitev! Ka teeninduse osas, mida eelnevate kommentaaride järgi võiks pisut peljata, ei ole midagi väga halba öelda, toit sai tellitud ja arve makstud täpselt sellisel ajal, nagu seda soovisime ja ei pidanud selleks teenindajat tikutulega taga otsima. Ja üldse tundus, et (ehk lõuna aja katmiseks) oli saalis teenindajaid päris mitu :) Igal juhul positiivne kogemus olnud mõlemal korral. Ahjaa, esimesel korral võtsime ka kooki, aga niivõrd imepärased need polnud ja seekord piirdusime kohvi/kakaoringiga (kuid need mõlemad ausad!). | |
Ristl Kokaõpilane 2010-05-10 15:02:54 |
No mina nähtavasti ei anna Komeedi teenindajate jaoks kliendi mõõtu välja :(
Läksin peale Estonia balletigalat 21.45 õhtul koos tütrega sinna midagi head sööma. Oli reede õhtu ja rahvast oli palju olnud. Ja meiega koos ja meie järel tuli veel natuke inimesi. Seekord polnud kedagi, kes lauda juhataks, ootasime hetke ja siis ma küsisin kassas olevalt tüdrukult, et kas me võime istuda kuhu iganes ja saime selleks loa. Ok, vaatasime koogid letis üle - mõned tükid olid veel alles, nii et lootused olid kõrgel. Jäime ootama, et saaks tellimuse esitada. Kella 22-ks saime menüü. (meiega koos tulnud kliendid ja meie järel tulnud kliendid, kes istusid kõrvallauda, said selle ajaga isegi toidu kätte). Püüdsime küll teenindaja tähelepanu, aga kes ei tulnud, oli ettekandja. Ta kõndis edasi-tagasi, seisis vahepeal leti taga, tuli siis 2 sammu meie suunas ja PÖÖRDUS ÄRA ning läks hoopis kokkadega juttu rääkima. Nojah, ja siis tõsteti viimane tükk seda kooki, mida mu laps tahtis, ühele taldrikule ja viidi ühele teisele kliendile (nojah, meil ju puudus võimalus seda ise tellida, eks ole). NÜÜD OLI MINU MÕÕT TÄIS ja me tõusime ja lahkusime. Kui te arvate, et keegi meilt siis midagi oleks küsinud või kasvõi head õhtut soovinud, siis te eksite. Mul on südamest kahju, et meil töötavad ettekandjana inimesed, kellele see töö üldse ei meeldi. Igatahes puudub mul igasugune soov veel korra oma jalga sellesse kohvikusse tõsta, olgu sealt Estonia pst-le nii ilus vaade kui tahes. Ablas miisu. |
|
Netcat Abikokk 2010-05-10 17:32:18 |
Mul ei ole nii marke juhtumeid viimasel ajal olnud, aga põmst otsustasin juba ammu ära, et kui peaks kusagil sellise vältiva käitumisega teeninduse otsa sattuma, siis hakkaks kohe ise endast märku andma, alustades lehvitamisest kuni otse leti äärde minemise ja teenindajal põllesabast kinni võtmiseni. No kaua võib istuda ja oodata ning vaadata kuidas sinust läbi vaadatakse. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kingadraakon Abikokk 2010-05-10 22:24:21 |
mul on ka sealt väga aeglase ebameeldiva teeninduse kogemus. pikalt ei viitsi kirjutada, aga üsna sarnane risti omaga. ei kutsu tagasi minema. | |
Karnivoor Abikokk 2010-05-11 21:17:28 |
Jah, teenindus on tõesti Komeedi nõrgim koht. Ise peab ennast seal ikka kehtestama vahest. Ma küll olen vaid 4-5 korda käinud, kuid juba nägupidi tean neid mõnda, kellel lauda sattuda ei taha. No mis normaalne teenindaja toob keset õhtusööki lauale "reserveeritud" 15 min pärast sildi?! Ei olnud mingi erililine laud, üks paljudest akna all. Natuke lärmi ja silt kadus, aga noh mis tunne külalistele jääma peaks. Aga kohv on neil hea, isegi see tavaline suur must kohv (20). Ma ei tea ühtegi kesklinna poppi kohta, kes 20 eekga head kohvi müüks. Tuunikalasalat on mõnus, suitsukala salat meeldis ka, maks oli meeldivalt õrn. Kookidest meelib kõige rohkem charlott, ülejäänud on minu jaoks natuke rammusad. | |
Netcat Abikokk 2010-05-12 08:56:19 |
Karnivoor:
Hea kohv on muidugi subjektiivne asi, aga Matilda müüb masinakohvi 20 krooniga. Ma ei tea, kas on seesama kohv, mida võtsin kui seal esimest korda käisin, aga siis maksis seal must kohv vist veel vähem ja maitses nii hästi, et on siiamaani meelde jäänud.
Teatri puhvetis olen ka päris talutavat kohvi vist päris odavalt saanud. No mitte midagi meeldejäävat, aga talutavat. Võrreldes selle lurriga, mida Energia kohvik pakub, oli igatahes selgelt parem. Aga kohv on neil hea, isegi see tavaline suur must kohv (20). Ma ei tea ühtegi kesklinna poppi kohta, kes 20 eekga head kohvi müüks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-07-21 18:46:55 |
Palavuse puhul mina kodus süüa ei tee. Eile käisime emaga jälle Komeedis. Talle seal miskipärast meeldib, kuigi teenindajate potentsiaalne tähelepanematus talle suurt piinlikkust valmistab. Järelikult pole nad suutnud teda sealt veel eemale peletada.
Jõudsime kohale päris hilisel ajal, peale 21. Mingit laudajuhatajat ega silti, mis käsiks lauda juhatamist oodata, seekord ei olnud. Seega juhatasime end lauda ise, ja mina sain õppetunni teemal, et teatud kohtades paistab loojuv päike päris hästi silma seal. Ei tea kas omavolilise kohavaliku tõttu või mis, tuli menüüd päris kaua oodata ja närvilisem inimene oleks selle juba ise võtnud, aga pärastpoole sujus kõik enam-vähem, kuigi koogi letist toomine võttis müstiliselt kaua aega.
Teen jälle tähelepaneku, et Sanpellegrino vesi on saadaval klaaspudelis, mis on igati hea ja ootuspärane. Ema nurises, et menüüs ei olnud jäätisekokteili. Huvitav, kas nad siiski teeks seda, kui küsida? Kindlasti käib seal palju lastega inimesi ja lapsed seda ju tahaks. Jääkohvi ei olnud ka menüüs. Praeguse kuumaga läheks see kindlasti päris hästi peale.
Kiidan kitsejuustusalatit läätsede, hummuse ja grillitud paprikaga - ideaalne kombinatsioon toitvusest ja kergusest. Parajalt suur ports, aga parajalt suur osa sellest koosneb rohelisest salatist, niiet ei käi üle jõu. Eksitav on ainult liide "soe" salati nimetuses, minuni jõudes see nüüd küll eriti soe enam ei olnud.
Seevastu sama suurt tuunikalasalatit eriti ei kiidaks. Ema jättis sellest suure osa järele, väidetavalt mitte maitse pärast, vaid kuna ei jaksanud süüa. Üritasin teda aidata, aga minule hakkas salati liigne õlisus vastu, ja maitsekombinatsioonis polnud ka midagi erilist. Liiga palju sedasamust tuunikala ja liiga vähe neid teisi komponente, mis väidetavalt pidid salatis esinema.
Võtsime kumbki "kerge" koogi - ema marja-jogurti ja mina toorjuustu-puuvilja. Esmapilgul erines ainult tüki suurus ja kuju, komponendid tundusid täpselt samad olema. Maitsmisel siiski selgus, et mingi vahe oli küll. Kook siiski elamust ei pakkunud, ajas lihtsalt asja ära. Ehk poleks pidanud kaloritega koonerdama.
Ahjaa, klaasiga on saadaval ainult üht sorti rose veini ja kuigi see kitsejuustuga päris hästi sobis, iseenesest see mulle mingit muljet ei jätnud. Aga see pole ka minusuguse veinivõhiku puhul mingi näitaja. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Üllekas Abikokk 2010-08-07 14:32:38 |
Jõudsime ka viimaks Komeeti :) Käisime seal paar päeva tagasi, neljapäeval. Plaanisime hommikul varakult juba sinna minna, kuid jõudsime kohale natuke enne lõuna algust (vast nii 10-15 minutit enne 12st). Kohvikus olid mõned kliendid, kuid valdav osa laudu olid tühjad, aknaalused kohad küll paljuski sildistatud "reserveeritud" märkega. Teenindajad olid lahked ja panid meid ka tähele. Peale istekoha valimist toodi meile kärmelt menüü ja küsimise peale pojale ka lastetool. Ka tellimuse saime kiirelt esitatud. Üldse võiks öelda, et meie jäime teenindusega rahule. Meid märgati. Kõik sujus ilusti. Lõuna ajal hakkas kliente muidugi juurde tulema ja need kliendid pidid küll natuke kauem ootama kui meie, aga kõik tundus siiski sujuvat. Aga söögist ka. Esmalt saime kätte kohvi. Tõesti hea latte! Siis salati ja pasta. Mina võtsin veiselihaga salati. Kui ma õigesti mäletan, siis oli tegu sooja salatiga, aga soe oli seal küll ainult veiseliha. Kui lapsega ringi jalutasin, siis muidugi nägin, kus valmisgrillitud köögiviljad oma järge ootasid. Kahju, et need külmad olid. Muidu oli salat hea. Liha hästi maitsestatud ja pehme. Õli oli minu jaoks ehk natuke liiga palju, aga selle sisse sai pärast veel saia kasta. Mees võttis pasta ja jäi sellega ka rahule. Kurtis ka natuke liiga suure õlikoguse üle, aga muidu talle maitses. Oma roogadest nokitsesime pojale köögivilju ja liha. Need kiideti valdavalt heaks ja söödi ära. Ka maitses pojale Komeedis pakutud leib ja sai. Magusaks valisime vaarika-beseerulli ja šokolaadikoogi. Mõlemad olid head. Beseerull ehk isegi liiga suur. Kokkuvõtvalt võib öelda, et meie jäime rahule. Söök maitses hea ja teenindus oli ka ok. Lähme kindlasti veel, sest tahaks ju kitsejuustu salatit ja kulebjaakat ka proovida ;) | |
Shesaid Kokaõpilane 2010-08-18 18:10:34 |
olen nüüdseks käinud seal u 4-5 korda. mäletan, et alguses oli teenindus üpris kohmakas ja mitte eriti koordineeritud, aga viimasel paaril korral pole sellega probleeme esinenud. koha populaarsust arvestades ei pane ka pahaks, et tellitu ei saabu välgukiirusel. kohv on alati väljapaistvalt hea olnud (kuigi cappuccino kohta veidi lahja), samuti võiks kiita atmosfääri: ei mõju kuidagi lagedalt, kõledalt, pigem võiks öelda sundimatu ja urban. koogid on keskmisest magusamad ja vast veidi iseloomutud, kuigi tahaksin kiita kodujuustutorti ja napoleoni, saiakesed kah maitsvad. struudlit paraku ei söandaks enam tellida, kuna viimati tundus see olevat juba päris mitmendat päeva letis seisnud :( kaebasime ka ettekandjale, aga erilist reaktsiooni sealtpoolt ei tulnud (samas, mida üldse oodata?) kokkuvõttes: tasub käia küll! | |
Kaare Abikokk 2010-09-16 09:59:33 |
Mulle Komeedis meeldis. Käisin eile pärastlõunal lapsega kooki söömas. Rahvast oli vähe ja eriti eriliseks tegi meie kohviku külastuse see, et Anni ise istus vastaslauas ja ajas arvuti taga omi asju :) Mõnus sisekujundus ja detailid (lapsele meeldis eriti WC :D). Lihtne ja armas. Latte oli hea, maasika-šokolaadibeseekoogi tükk hiigelsuur ja igati oma hinda väärt. Lapse soov oli mooni-martsipanirull ja seegi oli maitsev. Lähen kindlasti veel, kui Tallinnasse satun. Tahaks soolaseid sööke ja teisi kooke ka proovida. Teenindus oli keskmine, aga see on ju (peaaegu) igal pool nii... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |