Netcat Abikokk 2010-10-30 19:05:59 |
Kirsike:
No näed siis. Kusjuures, nagu ma ütlesin, kui esimest korda proovisin seda rulli, siis oleks täidist küll puhtaks vahukooreks pidanud - see oli nii õrn ja peale pohlade oli seal sees veel tillukesi šokolaaditükke.
Teisel korral oli besee ise nii magus ja paks, et täidist seal sees ei pannud eriti tähelegi, peale selle, et pohli oli vähevõitu ja neid šokolaaditerakesi ka nagu ei olnud. Valge oli, tihke või selline tugev mass, pohlad olid purustamata. Vaarikabeseerulli kreem on palju vahukooresem Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2010-11-01 08:05:14 |
Käisime eile emaga Komeedis. Võtsin porgandirulli jõhvika-kohupiimakreemiga. Ema maitses kirsi-mascarponekooki. Kui ema jäi oma koogiga rahule, siis mina pettusin väga. No nii maitsetut kooki pole juba ammu söönud. Seda,et koogi vahel on jõhvikakreem, võis aimata ainult värvi järgi, sest maitsest polnud üldse aru saada. Suur pettumus :( | |
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-01 16:56:43 |
Käisime ka perega laupäeva õhtul Komeedis.Menüüd lugedes olid ootused kõrged, sest mulle meeldivad sellised kohad kus on menüüs julgetud kasutada lihtsaid asju- kartulipuder ja räim. Mina võtsin räimepihvi - minu meelest oivaline ja olin ülimalt rahul. Abikaasa jälle otsustas lambakotlettide kasuks. Ka võib rahule jääda. Täielik pettumus oli muidugi laste osa - napisõnaline sõna lastepraad n tõi pettumuse minu 6 aastase tütre näole ja seda ei parandanud ka see ,kui selle teada saime mis selle nime taga on. Siin on ikka selgelt tunda ,et menüü koostajatel pole elus lastega kokkupuudet olnud ja lastega Komeeti minna ei soovita. Peale häid prae elamusi otsustasime ka kooke tellida - kuid oleks pidanud sellest loobuma ,et mitte maitseelamusi rikkuda. Õuna-kohupiimakook oli täielik pettumus - tundetu-maitsetu-iseloomutu õun kohupiima sisaldavas küpsetises. Mustika-juustukook jälle oli täielikult surmatud suhkruga - läilalt magus . Hinna ja kvaliteedi suhtest ei taha üldse rääkidagi - 55 krooni nende kookide eest oli ikka selgelt palju. Seega kui hinnata - teenindus hea ,kokk hea ,aga kondiiter alla arvestust. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-01 17:30:33 |
Kodumeeskokk:
Mis seal lasteprae nime taga siis on?? :O
Täielik pettumus oli muidugi laste osa - napisõnaline sõna lastepraad n tõi pettumuse minu 6 aastase tütre näole ja seda ei parandanud ka see ,kui selle teada saime mis selle nime taga on. Siin on ikka selgelt tunda ,et menüü koostajatel pole elus lastega kokkupuudet olnud ja lastega Komeeti minna ei soovita. |
|
Netcat Abikokk 2010-11-01 18:48:11 |
Kodumeeskokk:
Mulle jääb arusaamatuks, miks su laps ei oleks võinud näiteks neidsamuseid räimepihve või kotlette süüa. Ega see, et menüüs on kirjas mingi lastepraad (kõlab, justkui midagi inimsööjatele) ei kohusta veel seda lapsele tellima.
Mina kasvasin üles ajal, kui restoranides polnud üldse mingeid lastepraade ja kui me emaga välja sööma läksime, siis ma lihtsalt valisin menüüst midagi ja enamasti sõin selle ära ka. Kui just tegu polnud sellise "pettumusega" nagu seest sinised kartulid, mida sovetiajal ikak vahel serveeriti. Mina võtsin räimepihvi - minu meelest oivaline ja olin ülimalt rahul. Abikaasa jälle otsustas lambakotlettide kasuks. Ka võib rahule jääda. Täielik pettumus oli muidugi laste osa - napisõnaline sõna lastepraad n tõi pettumuse minu 6 aastase tütre näole ja seda ei parandanud ka see ,kui selle teada saime mis selle nime taga on. Siin on ikka selgelt tunda ,et menüü koostajatel pole elus lastega kokkupuudet olnud ja lastega Komeeti minna ei soovita. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-02 09:38:42 |
Netcat:
Täiskasvanu praed on suuremad kui 6 aastase lapse võimed ,kusjuures oli selgelt menüüse kirjutatud veel ,et iga muutus kirjeldatust ( mitte lisand) maksab 35 EEK-i - seega kui tahan lapsele võtta natuke väiksemat praadi siis peaksin selle eest lisa 35 EEK-i maksma.
Seega olen endiselt arvamusel, et kohvik Komeet ei ole orjenteeritud peredele vaid pigem täiskasvanute seltskondadele. Omast arust andsin siin konstruktiivset tagasisidet ,ma ei saa aru miks see "võrgukass" kohe mind küünistama tikkus. Kodumeeskokk:
Mulle jääb arusaamatuks, miks su laps ei oleks võinud näiteks neidsamuseid räimepihve või kotlette süüa. Ega see, et menüüs on kirjas mingi lastepraad (kõlab, justkui midagi inimsööjatele) ei kohusta veel seda lapsele tellima.
Mina kasvasin üles ajal, kui restoranides polnud üldse mingeid lastepraade ja kui me emaga välja sööma läksime, siis ma lihtsalt valisin menüüst midagi ja enamasti sõin selle ära ka. Kui just tegu polnud sellise "pettumusega" nagu seest sinised kartulid, mida sovetiajal ikak vahel serveeriti.Mina võtsin räimepihvi - minu meelest oivaline ja olin ülimalt rahul. Abikaasa jälle otsustas lambakotlettide kasuks. Ka võib rahule jääda. Täielik pettumus oli muidugi laste osa - napisõnaline sõna lastepraad n tõi pettumuse minu 6 aastase tütre näole ja seda ei parandanud ka see ,kui selle teada saime mis selle nime taga on. Siin on ikka selgelt tunda ,et menüü koostajatel pole elus lastega kokkupuudet olnud ja lastega Komeeti minna ei soovita. |
|
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-02 09:51:06 |
Pille:
Lasteprae nime taga oli kartulipuder kanakastmega. Paljudel lastel on kastmete suhtes tõrge (ka minu lapsel) seega oleks oodanud midagi ,mida oleks saanud selliselt kombineerida et kastet mitte võtta. Minu soovituseks oleks neile - oma täiskasvanute menüü baasilt kombineerida ka lastemenüü (1 kotletiga, ühe räimepihviga jne). Kodumeeskokk:
Mis seal lasteprae nime taga siis on?? :OTäielik pettumus oli muidugi laste osa - napisõnaline sõna lastepraad n tõi pettumuse minu 6 aastase tütre näole ja seda ei parandanud ka see ,kui selle teada saime mis selle nime taga on. Siin on ikka selgelt tunda ,et menüü koostajatel pole elus lastega kokkupuudet olnud ja lastega Komeeti minna ei soovita. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-02 10:00:18 |
Kodumeeskokk:
:) Too põhimenüü "lasteportsud" oleks hea idee, aga mina oma vaatenurgast pean küll tõdema, et kartulipuder kanakastmega kõlab igati kobeda lastepraena ja mina tean päris mitut last (sh enda aasta-kolmveerandist) kes sööks kartuliputru ja kastet väga hea meelega :P Eks lapsed ole erinevad, aga ma Komeeti lasteprae valiku pärast ei hurjutaks praegusel juhul..
Pille:
Lasteprae nime taga oli kartulipuder kanakastmega. Paljudel lastel on kastmete suhtes tõrge (ka minu lapsel) seega oleks oodanud midagi, mida oleks saanud selliselt kombineerida et kastet mitte võtta. Minu soovituseks oleks neile - oma täiskasvanute menüü baasilt kombineerida ka lastemenüü (1 kotletiga, ühe räimepihviga jne).Kodumeeskokk:
Mis seal lasteprae nime taga siis on?? :OTäielik pettumus oli muidugi laste osa - napisõnaline sõna lastepraad n tõi pettumuse minu 6 aastase tütre näole ja seda ei parandanud ka see ,kui selle teada saime mis selle nime taga on. Siin on ikka selgelt tunda ,et menüü koostajatel pole elus lastega kokkupuudet olnud ja lastega Komeeti minna ei soovita. |
|
Netcat Abikokk 2010-11-02 11:12:28 |
Kodumeeskokk:
See pole ju kuritegu, kui midagi järele jääb, pealegi saavad vanemad jääkidega ju aidata? Igastahes mõttekam, kui portsjoni vähendamise eest peale maksta.
Pealegi on neil väiksemaid asju ka, nt kulebjakatükk salatiga on päris väike ports.
Täiskasvanu praed on suuremad kui 6 aastase lapse võimed ,kusjuures oli selgelt menüüse kirjutatud veel ,et iga muutus kirjeldatust ( mitte lisand) maksab 35 EEK-i - seega kui tahan lapsele võtta natuke väiksemat praadi siis peaksin selle eest lisa 35 EEK-i maksma. Kodumeeskokk:
Omastarust andsin seda minagi, nimelt nõu, mida võiks lapsevanemad teha ilma sobivate lapsepraaditeta kohas, et nende lapsed pettunud ja näljas ei peaks olema. Väga kurb, et sina heatahtlikus soovituses rünnakut otsustasid näha. Omast arust andsin siin konstruktiivset tagasisidet ,ma ei saa aru miks see "võrgukass" kohe mind küünistama tikkus. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kodumeeskokk Kokaõpilane 2010-11-02 12:32:49 |
Pille:
Mina tahtsin lihtsalt öelda ,et seal ei ole mõldud lastele ja saan ka aru miks - sest selle kohviku omanikel lihtsalt endal lapsi veel ei ole. Nii et selles osas on neil arenguruumi - muud ei midagi.
Ja ei ole Pillega nõus - hurjutamine onn täielikult asjakohane ,sest see kanakaste oli ainus valik. Kuidas ma õpetan noort inimest valima- kui tal on võta või jäta situatsioon. Kodumeeskokk:
:) Too põhimenüü "lasteportsud" oleks hea idee, aga mina oma vaatenurgast pean küll tõdema, et kartulipuder kanakastmega kõlab igati kobeda lastepraena ja mina tean päris mitut last (sh enda aasta-kolmveerandist) kes sööks kartuliputru ja kastet väga hea meelega :P Eks lapsed ole erinevad, aga ma Komeeti lasteprae valiku pärast ei hurjutaks praegusel juhul..Pille:
Lasteprae nime taga oli kartulipuder kanakastmega. Paljudel lastel on kastmete suhtes tõrge (ka minu lapsel) seega oleks oodanud midagi, mida oleks saanud selliselt kombineerida et kastet mitte võtta. Minu soovituseks oleks neile - oma täiskasvanute menüü baasilt kombineerida ka lastemenüü (1 kotletiga, ühe räimepihviga jne).Mis seal lasteprae nime taga siis on?? :O |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |