Anni Arro katusekohvik KOMEET Solarise keskuses

Cousinella
Kokaõpilane
2011-01-19 23:04:07
Eelistan Komeedile pigem Haapsalu Müüriääre kohvikut, kus on vahel samad asjad, mis Komeedis. Näiteks pirnibesee tort maksis 35 eek 55 asemel. Kõrvitsapüreesupp on Haapsalus maitsvam ja kõhtutäitvam kui Komeedis. Bruchettadel polnud ka viga, aga 80 krooni 4 võileiva eest on palju. Mõlemas kohvikus on vist koertega võimalik käia, mis on tore. Müüriääres käisin oma sakslasega ja samas olin üllatunud, kui Komeedis ka üks kutsa oma omanikuga oli. Anni läks kohe kutsat uudistama, aga minu beebsust, kes kutsa kõrval figureeris, ei teinud väljagi.

http://cousinella.blogspot.com/

Netcat
Abikokk
2011-01-20 10:04:11
Cousinella:
Mõlemas kohvikus on vist koertega võimalik käia, mis on tore. Müüriääres käisin oma sakslasega ja samas olin üllatunud, kui Komeedis ka üks kutsa oma omanikuga oli. Anni läks kohe kutsat uudistama, aga minu beebsust, kes kutsa kõrval figureeris, ei teinud väljagi.
Komeedis on nüüd kohe suur plakat väljas, et koeraomanikud, olete siin teretulnud vms. Ühtlasi, pensionäridele on seal nüüd ligi kuu aega E-N 14-17 kohvi ja koogi sooduspakkumine mingi. Täpne hind ei jäänud meelde, aga Komeedi hindu arvestades röögatult soodne. Ka on nad Komeedis vist kuulda võtnud nurinat, et koogid on kõik liiga magusad ja ilma hapu komponendita: šokolaadiüllatus (see, millel sõstrakobar põiki kaunistuseks peal on) on väga mahe ja peale sõstarde on veel hapukaid maasikaid ka sees.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Ilse
Abikokk
2011-06-14 10:06:42
Teist ja viimast korda Komeedis :) Lugu sellest kuidas Ilse linnas puhvetis käis. Et esimesel korral serveeriti kokteil Cosmopolitan jõhvikajoogiga, kuna mahla polnud jäägu meie vahele :)

Ilse köögis

Marju
Abikokk
2011-06-14 23:19:54
Ilsu:
Teist ja viimast korda Komeedis:) http://ilse.riiul.com/2011/06/lugu-sellest-kuidas-ilse-linnas-puhvetis-kais/ Et esimesel korral serveeriti kokteil Cosmopolitan jõhvikajoogiga, kuna mahla polnud jäägu meie vahele:)
Lugesin ja komponentide ära jätmine roast on seda imelikum, et küsimise peale seda seal ei tehta, nagu teiste jutust aru olen saanud.
Netcat
Abikokk
2011-10-12 16:31:37
Komeedis on sügise puhul mõned menüüuuendused. Tallemaks on tagasi. Sai seda millalgi hiljuti proovitud ka. Oli nagu natuke üleküpsetatud jälle. Aga teenindus on kõvasti kiiremaks muutunud. Oma osa võib selles olla ka noortel nobedatel meeskelneritel, kes paistavad oma tööd palju asjalikumalt võtvat kui mõned varasemad tibid, kes kohvi ja teed kolmveerand tundi oodata lasid.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-21 08:33:40
Vot ma nüüd ei suuda meenutada, kas tõesti käisin viimati Komeedis 2010. aasta novembris, aga igatahes ammu see oli. Vahepeal sain ju teise lapse ja ju jäi aega kohvitamiseks veidi vähemaks.. Igatahes eile läksime sõbrannadega prantslaste uut romantilist komöödiat "Peakokk" vaatama ja otsustasime kell 14 Komeedis kokku saada ja esmalt lõunatada. Ma proovisin kell 9 hommikul lauda telefonitsi broneerida, aga mulle tehti selgeks, et kõik lauad on juba broneeritud ja ehk midagi ikka saab, kui kohale tuleme, lauad vabanevad jne. Läksin siis suurest hirmust juba pool kaks kohale ja inimesi istus vaid kümmekonnas lauas, nii et sain valida lausa nelja erineva suurema laua vahel. Kas need bronnid siis tühistati kõik või kolisid kõik kauni ilma tõttu katuseterrassile, ei tea. Igatahes oli see natuke raisatud pooltund, aga see selleks. Olime neljakesi. Mina tellisin bruschette ja seenekulebjaaka, mahla ja vee. Plaanis oli veel kihilist Valrhona šokolaadi kooki kirsikastme ja karamelliglasuuriga tellida, aga lihtsalt ei mahtunud. Nimelt on Komeedis hinnad küll igati pealinlikud, aga portsjonid ka üsna korralikud. Üldiselt ma kehva isuga kiidelda ei saa ja kaks rooga + magustoit peaksid minu jaoks käkitegu olema, siis see bruschetta-vaagen (just, vaagen :)) oli niivõrd suur ja rikkalik, et kulebjaaka tellimust üritasin lausa tühistada. Jäin sellega küll hilja peale, nii et sõin seenepirukast vaid tükikese ja ülejäänu andsin sõbrannadele. Bruschette-ports oli muidu väga maitsev (kuigi kindlasti mitte traditsiooniline) ja sööksin seda teinekordki, aga siis ei hakkaks midagi muud tellimagi. Kooki ei söönudki ja kohvi ka sel korral mitte. Õhkkond oli muidu väga kena ja helge ning teenindus viisakas ja sõbralik. Korraks tundus, et sõbrannad pidid oma tellimusi veidike pikalt ootama ja juba muretsesime, kas jõuame enne kino ära süüa, aga õnneks siiski jõudsime. Ju oli katuseterrassil palju sebimist - sinna me ju ei näinud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2012-05-27 20:44:41
Mind ajas täna vihale, kui mu tellimuse 'Palun suur klaas tavalist vett' peale toodi mulle kaks 0,25 pudelit vett hinnaga €2.50 tükk. Seega maksin klaasi vee eest €5. See paneb ikka nördima :( Ma hea meelega maksan toidu eest paar eurot rohkem kuna neil on hea söök, kui ma saaks toidu kõrvale klaasi tavalist kraanivett osta (isegi tavaline pudelivesi oleks tore). Aga €5 klaasi vee eest maksta teeb meele kurvaks küll.

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-27 21:20:20
Spiidi:
Ma hea meelega maksan toidu eest paar eurot rohkem kuna neil on hea söök, kui ma saaks toidu kõrvale klaasi tavalist kraanivett osta (isegi tavaline pudelivesi oleks tore).
Nad võtavad kraanivee eest ka raha. Ma pean arve üles otsima, aga igatahes oli tavaline kraanivesi kenasti arvele lisatud eelmisel nädalavahetusel...

Spiidi
Abikokk
2012-05-28 13:27:47
Pille:
Spiidi:
Ma hea meelega maksan toidu eest paar eurot rohkem kuna neil on hea söök, kui ma saaks toidu kõrvale klaasi tavalist kraanivett osta (isegi tavaline pudelivesi oleks tore).
Nad võtavad kraanivee eest ka raha. Ma pean arve üles otsima, aga igatahes oli tavaline kraanivesi kenasti arvele lisatud eelmisel nädalavahetusel...
Seda enam, kui nad ka kraanivett müüvad. Ma oleks ilma suurema virinata klaasi kraanivee eest €1 või natuke peale maksnud. Viisakas oleks olnud siis küsida, kas ma soovin nende €10 liitri kohta maksvat gurmee vett või tavalist.

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-12-16 19:20:02
Pressiteade 16. detsember 2013 Anni Arro viis menukad Komeedi koogid veebipoodi Kohvikuettevõtja Anni Arro teatas, et nüüdsest on pealinna maiasmokkade armastatud kohtumispaiga kohvik Komeedi torte ja kooke võimalik tellida ka kohviku e-poest. “Katsume ikka aja ja klientide soovidega kaasas käia – nii ongi alates detsembrist meie populaarseid kooke võimalik tellida ka läbi Komeedi kodulehe,” rõõmustas kohviku perenaine Anni Arro. “E-poe valikus on olemas kõik meie klientide suurimad lemmikud nagu näiteks Napoleoni kook, vaarika-beseerull ja kihiline Valrhona šokolaadikook ning kodulehelt tellides on ka kookide hind mõnevõrra soodsam,” selgitas Arro, kelle sõnul tingis e-poe avamise klientide järjest suurenev soov kohvikust koju või külla kaasa osta terveid kooke, mida muidu müüakse tükikaupa. Maiasmokad ja kingituste otsijad saavad mugavalt tellida Komeedi kooke otse läbi kodulehe kohvikkomeet.ee, tasudes nende eest interneti pangalingi kaudu või krediitkaardiga. Kooke saab ette tellida 48 tundi kuni 30 päeva ja need saab kiirelt kohvikust kätte kliendi poolt märgitud ajal. Lisaks kookidele on Komeedi uhiuues e-poes saadaval ka kohviku koogimeistri Nadežda Kaarma retseptiraamatud ja kohviku kinkekaardid. Solaris keskuse katusekorrusel tegutseva kohvik Komeedi kookide autoriks on Nadežda Kaarma. Tema ülipopulaarseks kujunenud kookide ja tortide nimekiri on lõputu, mille kohta on ta välja andnud ka kolm retseptiraamatut. Komeedi koogimenüüd vahetab Nadja vastavalt hooajale – suvel domineerivad vaarikad, maasikad, sõstrad ning talvel kaneel, rosinad ja martsipan. NB! Lisatud valik fotosid kohvik Komeedi kodulehe kaudu müüdavatest kookidest. Lisainfo: Anni Arro Komeedi perenaine Telefon: 53404082 E-post: anni@kohvikkomeet.ee www.kohvikkomeet.ee

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>