Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-20 09:22:07 |
Redfox:
Redfox, eks see oleneb lisaks rahakoti paksusele ka konkreetsest koogist ja sööja magusanäljast - mõni kook on kindlasti seda hinda väärt ka. Aga nt Bestselleris maksavad koogilõigud 50 krooni ja need minu arust seda hinda väärt pole, liialt igavad ja magusad. Olen varem maksnud seda hinda küll ja küll ning lõpus tõdenud, et kodus saaks selle hinna eest midagi oluliselt paremat ise teha. Samas ostan meelsasti Bestselleris neid 25-krooniseid Napolitaine koogikesi. Need on maitsvad ja liig keerulised selleks, et kodus ise meisterdama hakata.
Ei pea olema Donalt Trumpi lisanaine, piisab ka tavalisest teaduri palgast. Eks igaüks ise teab, kuidas ja millele oma kuueelarvet kasutada.
jeerum! tordilõik 55???? [??????????????????????????????????????] ja te tõesti olete nii rikkad et seda hinda maksta? kuule ma küll mingi Donald Trumpi lisanaine ei ole et siukse summa välja käiks. aga noh... igalühel omad vajadused. |
|
Elis Abikokk 2010-02-20 11:25:37 |
Redfox:
Mina arvan ka, et sealsed koogid enamuses ikka on seda hinda väärt oma maitse ja suuruse poolest, eriti arvestades kohviku asukohta!
Ja sealse kannukohvi eest 35 krooni pole ka palju välja käia, sest nii head kohvi sellise hinnaga on suhteliselt raske leida.
Ma kahjuks või õnneks Donald Trumpi väljavalituks ei osutu, kõigest töötav üliõpilane, metsateadlasest- jahimehe naine, aga kord-paar kuus suudame meiegi ennast väljas hea-paremaga poputada :) Tihedalt magusaisu seal rahuldamas käies saaks tõesti rahakott märgatavalt kannatada. jeerum! tordilõik 55???? [??????????????????????????????????????] ja te tõesti olete nii rikkad et seda hinda maksta? kuule ma küll mingi Donald Trumpi lisanaine ei ole et siukse summa välja käiks. aga noh... igalühel omad vajadused. |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-02-20 13:03:27 |
ma pean tunnistama, et olen küll nii rikas, et vahel harva omale 55,- eest tordilõik osta :D . iga päev ju torti ei söö ;) ja sealne latte on nii imehea, et lausa patt oleks seda ilma koogikeseta nautida :) | |
Kodukana Kokaõpilane 2010-02-28 15:44:26 |
käisin ka nüüd esimest korda seal kohvikus. läksime kohe hommikul vara, ca 11 ajal ja peale meie olid ainult paar seltskonda kellest 1 oli küll ärikohtumine ja teine tuli ka oma läpakaga tööd tegema. toidu saime kiirelt ja tee ka. tellisime porgandi-suvikõrvitsa kulebljaka kitsejuustuga ning pistaatsia toorjuustukoogi ning mingi sidrunikoogi. tordiviilud olid megad portsud, aga kulebljaka oli üllatavalt väike. kuigi salatirohelist oli ka. täna üritasin kodus kulebljakat järgi teha, ja isegi õnnestus. ok, mul ei olnud kitsejuustu, kasutasin fetat. | |
Profa Abikokk 2010-02-28 18:30:24 |
Käidud ka minul. Kõrvitsasupp, lõhesalat, kulebkjaaka, õlu, latte ja kook. Kõik toidud mulle sobisid. Teenindus oli suhteliselt kiire ja igati viisakas. Võib minna küll, iseasi et sellisesse kaubanduskeskusesse satun korra aastas ja silmad kinni kohale viies seda Viru keskusest ei eristaks. Õigupoolest läksin küll Solarisse esmakordselt ja ainult sellepärast, et toiduosakonda vaadata ja seda on tark teha täis kõhuga - nii jäi ka kohvik ette. Toiduosakonnast niipalju, et kesklinna inimesed on toidupoe juurde saanud, aga juhul kui on vaja asju mida mujal pole ja mis eeldavad niikunii enda kesklinna vedamist, tuleb ikkagi Stockmanni minna. | |
Netcat Abikokk 2010-02-28 19:58:57 |
Pille:
Eks teil mõlemal ole õigus. Kui piisav finantsturvalisus pikemaks ajaks on tagatud, siis piisab enda aeg-ajalt hellitamiseks isegi väga väikesest palgast. Kui aga tagatist pole ja iga kuu sissetulek võib olla teadmata ajaks viimane, siis tundub selline hind ka keskmisest suurema palganumbri juures üpris kohutav.
Aga need koogitükid on tõesti pirakad seal. Kas maitse hinda väärt on maitseasi, aga koguse poolest kindlasti tünga ei saa. Ja mis puutub hinnatasemesse üldiselt, siis tsiteeriks nädalavahetuse päevalehe söögikohaarvustust, mis minumeelest oli tõesti igasuguse perspektiivitunde kaotanud:
"Vaieldamatu lemmiku tiitli pälvis Komandolt rammus ja täiuslikult magus juustukook (70). Kiitma peab ka Colosseum kohvi (25)"
Kui teil nüüd kerkib küsimus, millisest kohast käib jutt, siis plekkangaarist Tondi tänava ja Tammsaare ristmiku nurgal Tondi selveri vastas, mis kuni viimase ajani Bamboo silti kandis.
Niiet asukohast ja koogihindadest rääkides on Komeedi kook lausa soodne. Redfox:
Redfox, eks see oleneb lisaks rahakoti paksusele ka konkreetsest koogist ja sööja magusanäljast - mõni kook on kindlasti seda hinda väärt ka. Aga nt Bestselleris maksavad koogilõigud 50 krooni ja need minu arust seda hinda väärt pole, liialt igavad ja magusad. Olen varem maksnud seda hinda küll ja küll ning lõpus tõdenud, et kodus saaks selle hinna eest midagi oluliselt paremat ise teha. Samas ostan meelsasti Bestselleris neid 25-krooniseid Napolitaine koogikesi. Need on maitsvad ja liig keerulised selleks, et kodus ise meisterdama hakata.
Ei pea olema Donalt Trumpi lisanaine, piisab ka tavalisest teaduri palgast. Eks igaüks ise teab, kuidas ja millele oma kuueelarvet kasutada.jeerum! tordilõik 55???? [??????????????????????????????????????] ja te tõesti olete nii rikkad et seda hinda maksta? kuule ma küll mingi Donald Trumpi lisanaine ei ole et siukse summa välja käiks. aga noh... igalühel omad vajadused. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-05 08:43:51 |
Käisime eile õhtul Draamateatris ning otsustasime enne Komeedis keha kinnitada. Hea lähedal minna :) Mulle jäi esimesena menüüs silma sült mädarõikakreemi, marineeritud kurgi ja musta leivaga, aga eile kahjuks sülti polnud. Võtsin siis bruschetti-valiku, Kristjan lambamaksa. Bruschetti oli ok, aga Kristjani lambamaks koos ahjupeedi ja praetud kartulitega nägi väga ahvatlev välja. Mõned proovitud ampsud olid mõnusad, nii et järgmisel korral võtan ise ka just selle roa :) Menüüs on küll hoiatus, et kuna lambamaksa saavad nad väiketaluniku käest, siis seda ei pruugi alati valikus olla. Väga hästi oli tehtud - keskelt õrnroosa, muidu pehme ja maitsev ja suussulav! Magusaks Napoleoni kook mulle ja päevakook (õun + toorjuust) Kristjanile, lisaks kohv/rooibos tee ning väike vein. Napoleon meeldis mulle rohkem kui hiljuti Moonis proovitud variant (too oli natuke liiga nätske), kuigi Kristjan ei saanud aru, miks peab Napoleonidele moosi vahele panema :) Rahvast oli üsna palju, aga teenindus sel korral kiire ja asjalik ning naiste tualettruumis käis ka viimati katki olnud uks kenasti kinni, nii et mina jäin külastusega igati rahule.. * Kas keegi nende pistaatsia-toorjuustukooki on proovinud? See nägi natuke hirmutavalt roheline välja - kas tõesti naturaalselt nii intensiivne toon? | |
Netcat Abikokk 2010-03-05 10:29:28 |
Pille:
Huvitav, ema käis seal hiljuti sõbrannatamas ja kurtis just, et lambamaks oli menüüs tähistatud kui "hõrk", aga polevat sugugi hõrk olnud, et oli ülepraetud. Tema ootas just sellist keskelt roosat ja pehmet, aga ei saanud seda :(
Aga kohvi kiitis tema ka väga.
Kristjani lambamaks koos ahjupeedi ja praetud kartulitega nägi väga ahvatlev välja. Mõned proovitud ampsud olid mõnusad, nii et järgmisel korral võtan ise ka just selle roa :) Menüüs on küll hoiatus, et kuna lambamaksa saavad nad väiketaluniku käest, siis seda ei pruugi alati valikus olla. Väga hästi oli tehtud - keskelt õrnroosa, muidu pehme ja maitsev ja suussulav! Pille:
Pille, kui sa ülaltpoolt loed, siis minuarust ma kirjutasin oma kogemusest selle koogiga. Et vähemalt sel õhtul polnud koogil minu jaoks küll vähimatki maitset. Ei pistaatsia oma ega muidu. Ise ei julgeks uuesti proovida. Aga mingis muus arvustuses seda kooki just väga kiideti. Mine võta kinni. Kas keegi nende pistaatsia-toorjuustukooki on proovinud? See nägi natuke hirmutavalt roheline välja - kas tõesti naturaalselt nii intensiivne toon? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-05 10:59:58 |
Netcat:
Aitäh, Netcat, nüüd nägin! :)
Mina tellisin uudsuse mõttes üleni rohelise pistaatsia-toorjuustukoogi. Enam ma seda kunagi ei tee. Pärast seda, kui kiividega kaunistatud koogi osa oli otsa saanud, ei olnud sel enam praktiliselt mingit maitset. Magus see pole üldse ja mingit seost pistaatsiaga ei suutnud ka tuvastada. Netcat:
Eile oli leti juures suur silt lausa, et müüakse kooke kaasa ka.
Kas sealt kooki kaasa osta ka saab? |
|
Elis Abikokk 2010-03-08 20:35:25 |
Me käisime ostsime ka sealt täna kooki kaasa ja meesisik ostis just seda pistaatsiakooki. Mu meelest väga omapärase maitsega. Halvaks seda kindlasti ma ei peaks, aga tal on siuke omapärane maitse, mida on raske millegagi võrrelda. Ja minu meelest oli magus küll! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |