Postitusi: 78
Tiitel: Kokaõpilane
2015-10-07 21:14:13 |
Teine rumal küsimus veel. Tänavu tulid öökülmad enne peale kui kõvitsad valmis said. On peale vaadates aru saada, et toored veel - koor on õrn ning värv vale. Kas sellised kõrvitsad ka toiduks kõlbavad? Samuti on mul üks muskaatkõrvits, mis on täiesti tumeroheline, kuigi paki peal on pilt oranz. Sama küsimus: kas kõlbab söögiks kasutada? |
2015-10-07 20:58:53 |
Tädi kunagi rääkis, et aedoad/türgioad (need peenikesed kollased oad) on toorelt mürgised ning tema kui keedab oad ära, kallab vee ära ja loputab veel oad üle, et muidu ei saavat mürgist lahti. Kas vastab tõele, et oad on mürgised ja kas neist on võimalik mürgitust saada? |
2013-10-21 21:31:44 |
1. novembril alles? heh ja mul ootab ports põdraliha just tegemist. peab kiiresti midagi ise välja mõtlema. hetkel mehega vaidleme, sest lähenemised on erinevad: mina paneks marineerima vastavalt sellele mida kapis leiab ja umbes sobiks, tema otsib täpset retsepti ja teeks grammipealt nagu juhendis. |
2013-03-20 21:30:25 |
masendav, mina ei suuda osta korralikku avokaadot. paar korda on läinud kogemata täppi. viimased 2 olid ostes kivikõvad, võtsin järelküpsema. üks oli nädal aega küpsemas ning tulemuseks oli väga kuiv ja kummine asi, koore ega kivi küljest lahti ei tulnud. teine oli ca 3 päeva ning ikka samasugune. oleks pidanud veel kauem ootama? mahlasust ei olnud kummalgi. |
2013-02-05 21:54:15 |
Mul oleks vaja põhuklotse (no see suur rull lihtsalt ei mahu autosse ju) nii paar tükki. Kuusalu vallas või Tallinna lähistel |