Anni Arro katusekohvik KOMEET Solarise keskuses

Anu
Abikokk
2010-11-03 10:53:12
Pille:
Kodumeeskokk:
Aiiiii ...loomulikult küsisin ja loomulikult teenindaja vastas ja loomulikult ei tellinud me seda kanakastet ja loomulikult tuli teenindaja vastu ja 35 eeki eest saime kana kastest lahti (lihtsalt jätsime ära).
Kusjuures sellest ma aru ei saa, et selline karm hinnalisa on väga väikestele muudatustele pandud - kas tõesti küsitigi 35 krooni lisaraha selle eest, et ainult kartuliputru panna taldrikule?! See nüüd tõesti ilus pole :(
See tundub küll pettusena. :) Noh, et teenindaja tegi endale lisaraha vms. Vähemalt ma pole kusagil näind, et asja ära jätmise eest ka keegi raha küsib. Ja ma suht pirtsakas sööja, nii et tihti pean paluma midagi ära jätta.
Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2010-11-03 15:40:38
Anu:
Pille:
Kodumeeskokk:
Aiiiii ...loomulikult küsisin ja loomulikult teenindaja vastas ja loomulikult ei tellinud me seda kanakastet ja loomulikult tuli teenindaja vastu ja 35 eeki eest saime kana kastest lahti (lihtsalt jätsime ära).
Kusjuures sellest ma aru ei saa, et selline karm hinnalisa on väga väikestele muudatustele pandud - kas tõesti küsitigi 35 krooni lisaraha selle eest, et ainult kartuliputru panna taldrikule?! See nüüd tõesti ilus pole :(
See tundub küll pettusena. :) Noh, et teenindaja tegi endale lisaraha vms. Vähemalt ma pole kusagil näind, et asja ära jätmise eest ka keegi raha küsib. Ja ma suht pirtsakas sööja, nii et tihti pean paluma midagi ära jätta.
Ega ma nüüd täpselt ei mäleta ,kas seekord minult 35 eeki võeti või mitte( kui arve summale mõtlen ,siis vist ikka võeti) - kuid menüüsse oli kirjutatud selgelt - iga muutus menüüs kirjeldatust maksab 35 eeki. Mulle tuli see ka üllatusena kuna olen harjunud ka natuke midagi lisama või ära jätma. Teenindaja käest jäi täpsustamata mida selle all mõeldi - sest kuna rahvast oli palju siis teenindajal oli selline kiirus sees et tellimusedki sai üsna jooksujalu esitatud.
Marju
Abikokk
2010-11-03 17:37:01
Pole Komeedis lapsega käinud, on nagu pigem selline mõnusasti sõbrannaga jutustamise koht (st seda olen seal teinudka :) ). Ja minu meelest on päris lahe muudatuste eest raha võtta. Kujutan päris hästi ette, kuidas see menüü välja mõelnud inimesele närvidele käis, kui tema terviklikke roogasid pidevalt omamoodi kohandada taheti ja siis lõpuks öeldi, et ok, kui ei taha kodus süüa teha, tahate välja süüa, aga justkui ikka ise komplekteerida oma toidu, siis minge mujale või makske peale. Olen sarnast asja teistes valdkondades ise kogenud, enam vähem ka millegi autorina, nii et mõistan täiesti.
Netcat
Abikokk
2010-11-03 18:46:28
Marju:
Pole Komeedis lapsega käinud, on nagu pigem selline mõnusasti sõbrannaga jutustamise koht (st seda olen seal teinudka :) ). Ja minu meelest on päris lahe muudatuste eest raha võtta. Kujutan päris hästi ette, kuidas see menüü välja mõelnud inimesele närvidele käis, kui tema terviklikke roogasid pidevalt omamoodi kohandada taheti ja siis lõpuks öeldi, et ok, kui ei taha kodus süüa teha, tahate välja süüa, aga justkui ikka ise komplekteerida oma toidu, siis minge mujale või makske peale. Olen sarnast asja teistes valdkondades ise kogenud, enam vähem ka millegi autorina, nii et mõistan täiesti.
Mõningate komponentide puhul mõistan, aga kui keegi tuleb mulle vägisi kohvi sisse koort või suhkrut panema, siis ütleks küll, et joogu ise või maksku peale. Kaste või mitte kaste, see käib minu meelest ka pigem nagu selle "optional" paragrahvi alla. Maitseasi muidugi, aga sellistes kohtades, kus mingi lihtsa lisandi ärajätmine maksab, tekib mul alati paranoiline kahtlus, et toitu ei tehta värskelt valmis vaid nö täiskomplekt seisab juba kusagil ülessoojendamise ootel. See oleks ainus kulupõhine seletus, miks millegi ära võtmine rohkem maksab kui terve komplekt.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Vernanda
Abikokk
2010-11-03 19:13:50
aga mulle näiteks meeldib see, kui vahel ka asjadest õigete nimedega räägitakse. eks ma olen muidugi õel ka ;) muidu on nii, et kui ka on midagi halvasti, ei julge keegi midagi öelda. sest äkki keegi tunneb kedagi, kes tunneb kedagi. aga ilmselt oleks ikka kohapeal õiendamine efektiivsem probleemi lahendamisel.

Da Vahtra Residence

Redfox
Abikokk
2010-11-03 21:25:06
siis tuleb järgmine kord alt Solarise poest osta kartulipuder ja meelepärane lisand ja paluda lapsele soojaks teha. vott. nali naljaks. ja mind pole vaja eestindada.
Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2010-11-03 22:30:11
Redfox:
siis tuleb järgmine kord alt Solarise poest osta kartulipuder ja meelepärane lisand ja paluda lapsele soojaks teha. vott. nali naljaks. ja mind pole vaja eestindada.
Võta või jäta - tõlgin ikka eesti keelde : kuidas neid cat'e ja fox'e ikka nimetada - ikka kassideks ja rebasteks. Pole vaja siin midagi uhkeldada peenete välismaiste nimedega:P
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-04 07:29:15
Teeme nii, et jääme teema piiridesse ega muutu siin kurjaks või isiklikuks. See pole üldse see foorum, uskude mind. Vähemalt ma ei tahaks, et oleks..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2010-11-04 09:08:51
Vabandust ...enam nii ei tee ja püüan ennast parandada. Aga mulle tundus et mind naksati säärest ja ei suutnud vastu panna ning naksasin vastu.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-07 09:25:43
Käisin neljapäeval sõbrannaga Komeedis lõunat süüa. Päris palju rahvast oli ja valitses selline mõnus pealelõunane sumin. Võtsin läätsede-seente-baklažaaniga ahjuvormi, mis maitses väga hästi, kuigi endiselt on seal minu maitse jaoks natuke liiga palju asju kokku kuhjatud (ja Portabella seenel olnud juust oli totaalselt üle küpsetatud, aga see oli selline väike viga): Teenindus oli meeldiv, kiire ja viisakas, nagu ikka.. Kohvi ja kooki sõime paar korrust allpool, kus hinna-kvaliteedi suhe veidi meeldivam :) (Cocos siis).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>