Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-17 18:43:30 |
Sõime täna lõunat Komeedis. Mina võtsin bruschetti ja sooja kitsejuustusalati. Maitsete üle ei kurda, kuigi mulle meeldib bruschetta siiski röstitud ciabatta-viilul, mitte pehmel ciabatta-viilul :) Ja järgmisel korral võtan ainult salati - seal oli juba nii palju maitseid ja tekstuure koos, et koos nelja erineva kattega bruschetta-saiaga oli seda kõike natuke palju.. Joogiks õunatee.. Kristjan võttis alustuseks heeringavõileiva ja põhitoiduks veiselihasalati. Esimene tuli 2 cm paksusel veidi kõval leivaviilul, aga salat-heeringas-sibul olid muidu hääd. Menüü osas meeldib just see, et Anni on julgenud Eesti toite sinna lisada - menüüs oli heeringavõileib (rukkileiva ja rosoljega), kiluvõileib.. Joogiks võtsin õunateed, mis oli mõnus. Tahaks kiita nii teenindust (hästi sõbralik ja kiire - toidud toodi-viidi just siis, kui see mõte endalgi pähe tuli) ja üldist õhkkonda. Olime seal ca poole kahe ajal, kohvik täitus poole tunni jooksul üsna korralikult ja mõnus sumin valitses. Kohvi-kooki sel korral ei proovinud, aga koogilett oli samuti üsna atraktiivselt täis. Menüüs jäi silma kook nimega "Merilini ahvatlevad tissid" :D :D Eks järgmisel korral peab täpsemalt uurima seda asja :D | |
Netcat Abikokk 2010-10-18 08:52:51 |
Pille:
Hehee, ma olin ka eile seal, paar tundi varem. Nägin neid Merilini tisse koogiletis. Mind need küll ei ahvatlenud, nagu mingid hiiglaslikud roosad lutid. Ilmselt on need mõeldud selleks, et panna ka mehed kooki ostma. Piinlik on ju sellist õrna tordikest tellida machol, eks, aga Merilini tiss, vot see on juba midagi :P
Mis aga kookidesse puutub, siis on mul hea uudis neile, kes seni on Komeedis liigmagusate ja läägete kookide käes vaevelnud. Suhteliselt uus (pole varem näinud) šokolaadibesee-pohlarull on lahe, mahe ja sisaldab just seda hapukat nüanssi, mis seni on enamikest nende kookidest puudu olnud.
Hommikusöögimenüüs leiduv "värskendav hommikukokteil" on hiigelsuur (tasuks teinekord kahe vahel jagada) ja minu jaoks isiklikult natuke liiga astelpajune. Kui teile astelpaju maitseb, siis proovige ära. Väga tervislik kindlasti. Kohvi-kooki sel korral ei proovinud, aga koogilett oli samuti üsna atraktiivselt täis. Menüüs jäi silma kook nimega "Merilini ahvatlevad tissid" :D :D Eks järgmisel korral peab täpsemalt uurima seda asja :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-18 09:03:06 |
Netcat:
:) Me unustasime letist isegi uurida, et mis nägu kook selle imelise nime taga peitub. Ettekandja ütles, et toorjuustukook.. Suured lutid ei ole just see, mida ma visualiseerisin :D :D
Pille:
Hehee, ma olin ka eile seal, paar tundi varem. Nägin neid Merilini tisse koogiletis. Mind need küll ei ahvatlenud, nagu mingid hiiglaslikud roosad lutid. Ilmselt on need mõeldud selleks, et panna ka mehed kooki ostma. Piinlik on ju sellist õrna tordikest tellida machol, eks, aga Merilini tiss, vot see on juba midagi :PKohvi-kooki sel korral ei proovinud, aga koogilett oli samuti üsna atraktiivselt täis. Menüüs jäi silma kook nimega "Merilini ahvatlevad tissid" :D :D Eks järgmisel korral peab täpsemalt uurima seda asja :D |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-10-20 11:15:20 |
käisin paar päeva tagasi enne kino sealt taas läbi, sõin Napoleoni kooki ja jõin lattet kõrvale. Imeline! Sealne Napoeloni kook on ikka superhea ja no kohvi on ju üle linna tuntud, eks :D | |
Kirsike Abikokk 2010-10-29 23:40:12 |
Käisime ka vanima lapsega enne kino täna seal. Mina võtsin heeringavõileiva. Heeringas ja rosolje moodi kate, koos vutimunade ja sibulaga oli hea, leivaviil, millel see kõik oli, oli kõva ja natuke liiga paks (u 2 tavalist viilu). Pool leivast jäi mul taldrikule. Töötaks väga hästi see võiku tavalise paksusega röstitud leivaviilul (leiva all oli ka ohtralt õli ja natuke rohelist). Poiss võttis päevaprae, mis oli päevaprae kohta täitsa hea, kartulid olid natuke liiga soolased, aga pole kurtmist väärt. Magusaks lapsele Pähkliunistus, talle maitses. Mulle šokolaadi-beseerull, ei tekitanud elamusi, sest ootasin beseed, mis on rulli keeratud ja poiss, kes sõi ülejäägi, arvas, et mõttetu kook :) Ma ei saanduki aru, millega tegu oli, kas õhukese biskviidiga, millel oli beseekate peal või untsu läinud beseega? Aga õhkkond ja teenindus oli ok. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-30 08:45:55 |
Kirsike:
Kirsike, me hoiatasime ju:
Käisime ka vanima lapsega enne kino täna seal. Mina võtsin heeringavõileiva. Heeringas ja rosolje moodi kate, koos vutimunade ja sibulaga oli hea, leivaviil, millel see kõik oli, oli kõva ja natuke liiga paks (u 2 tavalist viilu). Pool leivast jäi mul taldrikule. Töötaks väga hästi see võiku tavalise paksusega röstitud leivaviilul (leiva all oli ka ohtralt õli ja natuke rohelist). Pille:
:D :D :D Kristjan samuti kiitis võileivakatet ja maitset, aga sellest me aru ei saanud, miks see leib seal all niiiiiii kõva ja niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paks pidi olema :O
Kristjan võttis alustuseks heeringavõileiva ja põhitoiduks veiselihasalati. Esimene tuli 2 cm paksusel veidi kõval leivaviilul, aga salat-heeringas-sibul olid muidu hääd. |
|
Kirsike Abikokk 2010-10-30 10:37:30 |
Pillekene :) Ega mul see siis menüüd lugedes enam meelde tulnud :) Ja kuna mul polegi tekkinud mingit oma lemmikut (peale vaarika-beseerulli, aga selle kvaliteet on kõikuv), siis mõtlesin, et prooviks :) Ausalt tunnistades, me ei käi seal toidu pärast, vaid asukoha pärast ja see ainuke koht Solarises, kus enne/pärast kino kena istuda. | |
Netcat Abikokk 2010-10-30 15:19:12 |
Kirsike:
Eeldan, et jutt käib sellest pohladega rullist?
Kusjuures esimene kord, kui ma seda võtsin, see oli just rohkem biskviidi kui besee moodi ja seega minu jaoks isiklikult just meeldiv üllatus, sest besee on liiga magus minu meelest.
Ja teist korda, kui proovisin, siis oli ikka päris kõvasti magusam ja beseesem kogu see värk, et kui poleks teadnud, oleks täitsa teiseks koogiks pidanud.
Seega, ilmselt oleneb täiesti päevast ja sellest, kes ahju taha on pääsenud. Mulle šokolaadi-beseerull, ei tekitanud elamusi, sest ootasin beseed, mis on rulli keeratud ja poiss, kes sõi ülejäägi, arvas, et mõttetu kook :) Ma ei saanduki aru, millega tegu oli, kas õhukese biskviidiga, millel oli beseekate peal või untsu läinud beseega? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-30 15:35:15 |
Netcat:
Või sellest jõhvikatega?
Kirsike:
Eeldan, et jutt käib sellest pohladega rullist?Mulle šokolaadi-beseerull, ei tekitanud elamusi, sest ootasin beseed, mis on rulli keeratud ja poiss, kes sõi ülejäägi, arvas, et mõttetu kook :) Ma ei saanduki aru, millega tegu oli, kas õhukese biskviidiga, millel oli beseekate peal või untsu läinud beseega? |
|
Kirsike Abikokk 2010-10-30 16:15:19 |
Pille:
Ei Pille, selline see rull küll ei olnud!
Ikka pohladega beseerull jah. Mandlilaaste ei olnud, pohli oli mõni üksik ja kreemi suhtes ei julge arvamust avaldada, mis seal sees võis olla. Valge oli, tihke või selline tugev mass, pohlad olid purustamata. Vaarikabeseerulli kreem on palju vahukooresem ja pildil selle ERR oma ka.
Biskiviidi osa oli imeõhuke ja jahune, selle ERR retsepti järgi võis küll olla tehtud. Vaarikaeseerullil on ilusti tunda, et tegu beseega.
Või sellest jõhvikatega? |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |