Tiitel: Kokaõpilane
2010-11-07 20:43:23 |
karumsi vanillidesserti olen ma seganud maitsestamata jogurtiga. väga hea. kuigi sedasi pole vist ettenähtud :D |
2010-09-17 22:31:03 |
pean samuti kiitma restoranipidajaid: äärmiselt tore ja "oma" seltskond. olen sinna sattunud paraku ainult 1 korra, mil sõin bibimpapi. portsjon oli üllatavalt suur ja muidugi maitsev, lemmik oli kimchi-lisand. kaalun varianti astuda mõni päev läbi ja osta karbitäis kaasa. hinnad 5+ |
2010-08-19 23:56:01 |
päeval kohupiimapärga, kohvi ja šokolaadi. õhtuks kukeseene, tomati ja sibulaga soe salat koos pisikeste keedukartulitega. martsipanõunu, kasvuhoone viinamarju ja nüüd punast veini. mõnus! |
2010-08-18 18:15:20 |
koduaia tomati-basiilikusalat! värsked soolakurgid kodujuustu ja suitsuräimega magusaks lapikvirsik ja balta anonüümset šokolaadi. varsti hakkan sööma piraadi kuldseid (lohutan end sellega, et koostises aint kartul, sool ja õli) |
2010-08-18 18:10:34 |
olen nüüdseks käinud seal u 4-5 korda. mäletan, et alguses oli teenindus üpris kohmakas ja mitte eriti koordineeritud, aga viimasel paaril korral pole sellega probleeme esinenud. koha populaarsust arvestades ei pane ka pahaks, et tellitu ei saabu välgukiirusel. kohv on alati väljapaistvalt hea olnud (kuigi cappuccino kohta veidi lahja), samuti võiks kiita atmosfääri: ei mõju kuidagi lagedalt, kõledalt, pigem võiks öelda sundimatu ja urban. koogid on keskmisest magusamad ja vast veidi iseloomutud, kuigi tahaksin kiita kodujuustutorti ja napoleoni, saiakesed kah maitsvad. struudlit paraku ei söandaks enam tellida, kuna viimati tundus see olevat juba päris mitmendat päeva letis seisnud :( kaebasime ka ettekandjale, aga erilist reaktsiooni sealtpoolt ei tulnud (samas, mida üldse oodata?) kokkuvõttes: tasub käia küll! |