Postitusi: 100
Tiitel: Kokaõpilane
2017-06-03 20:59:12 |
Soovin osta J.Oliveri kokaraamatut "Jamie kokakool". Ehk kellelgi on seisma jäänud? MInuga saab ühendust kristel.jarva@gmail.com |
2014-04-30 16:37:51 |
Aitäh, Netcat. Goodwin läheb soovitamisele. Liivi Steakhouse ei ole mu meelest hea koht kliendiürituseks, nagu ka need teised soome turistidele suunatud toitlustusasutused. |
2014-04-28 18:56:23 |
Olen hädas - ksüib minu Helsingi kolleeg, et ma soovitaksin talle Tallinna kesklinnas head restorani, mis pakuks häid pihve. Tegemist on klientide võõrustamisega, nii et hea restoran on oluline. No ei tule minul meelde, et mõnes restoranis oleks pihvid menüüs! Teab ehk keegi? |
2014-04-09 12:39:08 |
Minu jaoks tähendab varajane hommikusöök, et koht avatakse kella 7-st. Hetkel tuleb pähe ainult Laagris asuv Tipo kohvik, kus kell 7 hommikul on uhkes valikus sarvesaiu ja kõike muud ahvatlevat. Sõidan sinna vahel spetsiaalselt, et kell 8 saabuvatele külalistele (tööl) kohvikõrvaseks pakkuda. Õismäel vist Lyon on ka hommikusöögiks varakult avatud: 7.30. Minu jaoks jääb see paraku väga kaugeks. |
2013-07-24 12:49:42 |
Selline küsimus: kas profitroole/tuuletaskuid on mõtet eelmisel õhtul valmis küpsetada, et neid siis enne lauale andmist täita? Ja kui, siis kuidas neid kõige mõistlikum säilitada oleks? |