Soe kalkunisalat

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kalkuni rinnafileed

2 sl õli

soola ja musta pipart

1 dl magusat tšillikastet

500 g kartulit

1 punane paprika

3 tomatit

1 punane sibul

1 küüslauguküüs

2 sl palsamiäädikat

hakitud värsket basiilikut

Valmistamine

Keeda või auruta kartulid pehmeks.
Lõika kalkunifilee kuubikuteks ning pruunista need pannil ümberringi õlis. Maitsesta soola ja pipraga.
Vala peale tšillikaste, sega läbi. Tõsta kalkunikuubikud kõrvale ja hoia soojas.
Tükelda paprika, lõika tomatid sektoriteks, viiluta sibul ja haki küüslauguküüs. Kuumuta pannil veel veidi õli ja prae aedvilju tasasel tulel 5 minutit.
Tõsta pann tulelt, sega juurde palsamäädikas. Lisa tükeldatud kartulid, kalkunifileekuubikud ja basiilik.
Serveeri kohe.

Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri (Oktoober 2004)

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 06.07.2011 19:15

Soe kalkunisalat osutus väga menukaks ja läheb kindlasti veel kordamisele.

Ristl
postitatud 28.02.2013 16:04

Meie pere viimase aasta lemmik kiirtoit. Teen seda vist juba mitu korda kuus, järeltuleva põlvkonna tungival nõudmisel. Kui eelmisest päevast on kartuleid järel, olen lihtsalt need suurte tükkidena ära praadinud ja siis salatisse seganud - ikka on hea.

Pellenovelle
postitatud 03.10.2013 19:15

Soovitan. Töö kiire ja korralik!