pk

Postitusi: 60

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-01-10 19:33:30
Eesti päritolu näkileivakesed, vist on kolme sorti, basiiliku-tomati, sibula-tilli, kuid kõige paremad - seesami-, mooni- ja linaseemnetega. Viimastele veel killuke head juustu peale panna on super amps.
2011-09-29 11:06:06
ELi suunis kusjuures näeb ette, et alates 2012 neid kõige hullemaid puure enam ei kasutata, aga eks jälle seal osale riikidest "mööndused".
2011-07-26 16:09:50
No ega valdav enamus inimesi rohkem küll nüüd sööma ei hakkaks seetõttu, et rohkem süüa osta jaksab. Jämedamaks lähevad pigem inimesed seetõttu, et ka meil hakkab asi liikuma sinnapoole, et madalama sissetulekuga ringkondadel ei ole võimalust normaalset sööki osta, tihti ka puuduvad teadmised toorainest ja valmistamisest seetõttu, ja nii tulebki välja, et peab neid kõige odavamaid makarone praadima ja halli pekisousti keetma (paljudele värskelt teadlikumatele, eks, veel mõnus koht keele teritamiseks a la mannimakaroonid, kuigi asi naljast kaugel ju..!). Ühesõnaga, täisväärtuslik toit peaks siiski olema mõistlikkuse piiris odav. Suhkur küll otseselt sinna alla ei kuulu, tõsi. :)
2011-04-19 20:54:28
Selveris olid pommud hästi odavad, alla euro midagi. Ilusad väikesed ka.
2010-11-12 17:30:37
Võib päris pururumal minust olla, aga piparkooki vist ei ole mõeldud :)?