Gegegerda Abikokk 2009-03-22 20:48:43 |
Siin minu oasalat kodujuustuga:
www.gegegerda.blogspot.com |
|
Marju Abikokk 2009-03-22 21:40:35 |
Hokey Pokey´st järgmisel leheküljel oli oa-tuunikalasalat.. või suupiste (Nigella Expressis). Tundis igati sobilik proovida. Koostisaineid oli niigi vähe ja siiski pidin ühe asendama - punase sibula asemel kasutasin valget, aga kogemus ütleb, et punasega oleks täiuslik olnud. Vaja läks niisiis valgeid ube (1 purk), tuunikala (kasutasin tuunikala tükke õlis ja tervet konservi ei pannud), hakitud punast sibulat, sidrunimahla (mul oli üks sidrun), soola ja pipart. Tõesti mõnus oli. Vähe sellest, kuna sööjaid eriti hetkel pole, siis oli kindlasti vaja ikkagi veel roogi teha ja teistest toitudest järele jäänud paprikad ja porgandid ära teha, nii et lisasin hakitud sibulat, eilsest lõhesupist üle jäänud konservtomatit ja peaaegu purgitäie punaseid ube, nii et sain mõnusa täidise tortilla sisse. Selline oaõhtu siis :) | |
Merilin Abikokk 2009-03-23 08:18:35 |
Mina tegin laupäevaseks sünnipäeva tähistamiseks hummust. Sellist, aga tahini asemel röstitud punase paprikaga.
Ülejäänud keedetud kikerhernad praadisin lihtsalt oliiviõli, tšillihelveste ja ürtidega üle.
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Spiidi Abikokk 2009-03-23 09:04:41 |
Adonay:
Aitäh Adonay, see läheb proovimisele. Nii isuäratav tundub!
Saan ka siia üle pika aja oma panuse anda: röstsalat kikerhernestega http://3.bp.blogspot.com/_OgJlo_mkmaY/ScZZ814X70I/AAAAAAAADnw/Ve1SuGq2JAE/s320/r8stsalat.jpg |
|
Kärt Abikokk 2009-03-23 11:44:59 |
Spiidi:
Palun :) See oli tõesti maitsev
Adonay:
Aitäh Adonay, see läheb proovimisele. Nii isuäratav tundub!Saan ka siia üle pika aja oma panuse anda: röstsalat kikerhernestega http://3.bp.blogspot.com/_OgJlo_mkmaY/ScZZ814X70I/AAAAAAAADnw/Ve1SuGq2JAE/s320/r8stsalat.jpg |
|
Pinnu Abikokk 2009-03-23 14:42:15 |
Kuna herned ka siia alla lähevad, siis minu menüüs oli Jamie Oliveri retsepti järgi peekoni ja hernestega pasta. Vaja läks väikest pastat, veidi suitsupeekonit, külmutatud rohelisi herneid , koort, münti ja nats soola, pipart, sidrunit. Retsept Jamie kodulehel olemas http://www.jamieoliver.com/recipes/pasta-and-pizza/mini-shell-pasta-with-a-creamy-smoked-ba. Praadisin peekoni, lisasin herned. Lõpus veidi koort, pasta ja münt ja oligi hea roog valmis. Mulle meeldis ja laps sõi hea isuga. Parmesani ei lisanud, kuna ei olnud :) | |
Spidur Abikokk 2009-03-23 16:33:57 |
Mina tegin täna sellist suppi. Kõlbas süüa küll. Kuna mulle oad ja herned väga meeldivad, siis üritan mõne roa veel postitada. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-23 20:54:20 |
Thredahlia:
Hästi ilus pilt, Thredahlia! Nami-Namis on ka üks röstitud paprikaga hummuse retsept.
Ka sel korral on parimatele kooskokkajatele tore auhind välja pakkuda, taas tänu kirjastusele VARRAK. Täpsemalt sellest aga juba homme. :)
Mina tegin laupäevaseks sünnipäeva tähistamiseks hummust. Sellist, aga tahini asemel röstitud punase paprikaga. |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-03-24 01:13:30 |
Ka mina tegin oa salati, mis on küll äärmiselt lihtne ja kiire. Koostisosad said valitud vastavalt külmkapi sisule (oad, sink, juust, õun ja kastmesse majoneesi, hapukoort, sidrunimahla,soola). | |
Aire1 Abikokk 2009-03-24 08:05:45 |
Tegin eile Soe peedi-kikerhernesalat . Maitsev oli ja kindlasti läheb kordusesse. Aasta tagasi avastasin oma jaoks kikerherned, siis sõin neid lihtsalt lusikaga. Tänu nami-namile jäävad need kindlasti minu menüüsse, vaatamata sellele et mees ei arva neist midagi. | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |