Kuivatatud ja konservitud oad ja herned

Nipitiri
Abikokk
2009-03-25 09:12:12
Zoozi:
Panin ka seda tähele :D
Jah, mulle on ka hakanud tunduma, et Eesti ajakirjanikud - telekokad ja muud käivad nami-namist inspiratsiooni ammutamas.
Marju
Abikokk
2009-03-25 10:18:10
Nipitiri:
Zoozi:
Jah, mulle on ka hakanud tunduma, et Eesti ajakirjanikud - telekokad ja muud käivad nami-namist inspiratsiooni ammutamas.
Ise mõtlesin, et äkki Pille ja ajakirjad lepivad kokku, et nüüd teeme suure läätse/oa-herne kampaania :) Või noh... vist mitte. Ka eelmiste kooskokkamiste ajal on selliseid kokkusattumisi olnud. Mitte et see nüüd otseselt halb oleks, aga kuidagi silmatorkav lihtsalt.
Ragne
Abikokk
2009-03-25 10:32:53
Marju:
Nipitiri:
Zoozi:
Ise mõtlesin, et äkki Pille ja ajakirjad lepivad kokku, et nüüd teeme suure läätse/oa-herne kampaania :) Või noh... vist mitte. Ka eelmiste kooskokkamiste ajal on selliseid kokkusattumisi olnud. Mitte et see nüüd otseselt halb oleks, aga kuidagi silmatorkav lihtsalt.
Just-just, mina olen seda sama mõelnud. Eriti olen seda tähele pannud kokasaate Parim Maitse puhul. Siin tehakse läätsetoite, nemad teevad läätsetoite. Siin tehakse võileivamäärdeid, nemad teevad määrdeid. Siin tehakse isamaalisi torte ning nemad kohe ka jne jne.

www.kokkama.ee

Tiina
Abikokk
2009-03-25 14:23:37
Cashmiri Frijoles refritos - ülepraetud oad tundusid hirmus isuäratavad ja proovisin järgi teha. Sõin Paadi pagari saiaga, kuna tortillasid parasjagu ei olnud. Krõbedaks ei läinud küll midagi, pigem jäi lõpuks natuke nagu plögane ja välja nägid need mustad oad, nagu oleks mu koera sisemusest vahepeal läbi käinud (seega pilti ei hakanud üritamagi teha) :P, aga ega see maitset rikkunud! Järgmisel korral teeks siiski midagi sellist, kus lisaks ubadele ka muid aineid lisada saab.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-25 14:34:45
Tiina:
Cashmiri Frijoles refritos - ülepraetud oad tundusid hirmus isuäratavad ja proovisin järgi teha. ... pigem jäi lõpuks natuke nagu plögane ja välja nägid need mustad oad, nagu oleks mu koera sisemusest vahepeal läbi käinud (seega pilti ei hakanud üritamagi teha) :P,
No nii need frijoles refritos välja nägema peavadki - selline pruunikas oatamp :) Nii et kõik on hästi, Tiina :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2009-03-25 15:31:03
Pille:
Thredahlia:
Mina tegin laupäevaseks sünnipäeva tähistamiseks hummust. Sellist, aga tahini asemel röstitud punase paprikaga.
Hästi ilus pilt, Thredahlia! Nami-Namis on ka üks röstitud paprikaga hummuse retsept.
Aitäh! Ja kikerherne ostukoha soovitajatele samuti tänud - aga leidsime lõpuks siiski kuivatatud ja Pomonast. Lõpp hea, kõik hea :) Nüüd hoopis üks juustuga oasalat, singivaba - mulle maitseb nii rohkem.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Mann
Abikokk
2009-03-25 16:23:17
ma just mõtlesin selle sama salati peale nüüd töölt koju sõites. aga mulle meeldib just singi ja juustuga.
Rallikas
Kokaõpilane
2009-03-25 18:18:37
Tiina:
Cashmiri Frijoles refritos - ülepraetud oad tundusid hirmus isuäratavad ja proovisin järgi teha. Sõin Paadi pagari saiaga, kuna tortillasid parasjagu ei olnud. Krõbedaks ei läinud küll midagi, pigem jäi lõpuks natuke nagu plögane ja välja nägid need mustad oad, nagu oleks mu koera sisemusest vahepeal läbi käinud (seega pilti ei hakanud üritamagi teha) :P, aga ega see maitset rikkunud! Järgmisel korral teeks siiski midagi sellist, kus lisaks ubadele ka muid aineid lisada saab.
Mina tegin ka neid. Välimus polnud kõige parem, aga maitse oli üllatavalt väga hea :) Lisaks veel teemakohastest toitudest tegin eile nami-nami retsepti järgi oapasteeti, mis on suurepärane ning oa- ja hakklihakotlette. Kotlettide kohta ütles isegi minu lihaarmastajast mees, et kõigist segukotlettidest, mis ma teinud olen, parimad. Niiet ubade teema on küll väga tänuväärne. :)
Tiina
Abikokk
2009-03-25 19:35:15
Tegin täna veel juustuga oasalatit, saades inspiratsiooni Thredahlia omast. Aga ma panin veidi keedetud makarone ka sisse.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Zoozi
Abikokk
2009-03-26 10:08:27
Eile ootamatult külla tulnud vennale ja ta naisele, kes olid nende sõnul väääääääääääga näljased, sai pakutud makarone hakkliha ja hautatud aedubadega tomatikastmes. Toit lihtne ja toitev. Pilti polnud aega teha...... :)

Zoozi tegemised

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>