Postitusi: 958
Tiitel: Abikokk
2015-05-20 21:00:38 |
Eile tegin valget kala hapuoblikakastmes. Soovitan soojalt! Cr?me fra?che asemel kasutasin Saare smetanat (30%) ja kastet tegin hoopis vastupidises järjekorras (esmalt hautasin oblikad võiga, siis lisasin smetana ja lõpuks kuumutasin koos kalaküpsetusvedelikuga). Minu jaoks oli uus mõte hapuoblikast midagi muud peale supi keta :-) |
2015-04-03 03:05:59 |
Rimis olid müügil mõnusad värsked lattoad. See retsept: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/seared-tuna-anchovy-runner-beans. oli parim. Sobis nii soojalt, leigelt kui jahedalt. |
2015-03-03 21:20:48 |
Kuldmokka Falgi tee nurga peal julgen nüüd soojalt soovitada. Tore õhkkond, maitsev toit, hea vein ja asjatundlik veinisoovitus, vahva teenindus. |
2015-02-27 00:31:49 |
Olen paranemas mitu nädalat kestnud haigusest, mille üheks sümptomiks oli ka maitsemeele kadu. Kümme päeva sõin justkui ainult saepuru. Maitsemeele tagasisaamine tekitas suure soovi teha maitse- ja nüansirikast toitu, sellepärast sõime täna õhtusöögiks nelja rooga Yotam Ottolenghilt: - Lamb and bulgur meatloaf with tomato and yoghurt salsa: selle jaoks tegin isegi käsitsi lambahakkliha, sest poes parasjagu polnud; - Cauliflower, pomegranate and pistachio salad; Mung and french bean salad. Soovitan kõiki kolme retsepti, kuigi mitte ilmtingimata koos ;-) Viimase retsepti mungoad keetsin üle, aga maitsev oli ka veidi pudrusena. |
2015-01-19 19:21:46 |
Laupäeval tegin õhtusöögiks Hugh Fearnley-Whittingstalli salati-rohelise sibula-pirukat. Esimest korda elus praadisin pannil salatit, oli väga maitsev - plaanin tulevikus praetud salatit niisama ka kõrvalroaks teha. |