Köögikompainiga on võimalik viilutada. Esimene kord viilutasin peenemaga, teine kord proovisin jämedamaga. Kindlasti on erinevate kombainide viilutajad erinevad.
Nii kaua kui on kapsast keldrit võtta ei osta ma hapukapsast, vaid teen ise. Vanaemast on jäänud üks 3 liitrine keraamiline tünn, mida ta ise ka kurkide hapendamiseks kasutas. Eriti mõnus sai hapendatud punanekapsas.
2015-07-04 12:13:00
Omlett spinadiga, rukkipala, avokaado ja kohv.
2015-07-01 16:47:05
Eile õhtuks boršisupp oma tehtud hoidisest. Täna lõunaks Selveri rosolje ja õhtuks teen lõhet riisiga aga kuidas seda veel mõtlen.
2015-06-19 13:33:07
Rukkipala avokaado tomati ka kurgiga. Lisaks praadisin Lätist toodud juustu, mis oli kaneeli ja rosinatega.
2015-06-19 13:30:21
Eilne lõuna sõime Siguldas karbonaadi porgadipüree ja artišokiga kõrvale pakuti praetud kartulit roosmariiga. Hiljem üks šokolaadijäätis ja kodus natuke arbuusi.