Kärt

Postitusi: 502

Tiitel: Abikokk

RETSEPTID

Viimased postitused

2014-04-11 14:17:02
Olen teinud Kalewi rukkikroovjahuga, mitte täisterajahuga, et selles võiks peituda kerkimise probleem. Ehk siis jahu vahetanud ei ole... Ainuke asi, mis on vahetunud, on kodu :D Uues kodus leib lihtsalt ei kerki, müstika. Olen pannud leivavormi isegi sooja veevanni, et ehk on tuba liiga jahe aga ikkagi on tulemus null.
2014-04-11 02:08:30
Ma olen täiesti hädas ja ma ei tea, mida teha või mida ma valesti teen. Aastaid olen leiba küpsetanud ja pole olnud mingeid probleeme. Nüüd, umbes 2-3 kuud leib lihtsalt ei kerki, tee mis tahad. Juuretis pole värske, on töökaaslaselt saadud, eeltaigen vahutab ja pärast taigna valmis segamist ongi kõik. Leib jääb vormi sellisena nagu ta sinna panin, augud täis ei kerki 2-4 tunniga, midagi ei juhtu. Vahepeal proovisin, et äkki juuretis on väe kaotanud ja toitsin seda u nädal soojas toas aga ikkagi, leib ei kerkinud. Küpsedes kerkib siis nii, et kas läheb keskelt poolekt v?i praguneb, noh nagu ikka kui kerkinud ei ole. Mis on valesti või mida ma peaksin tegema?
2014-03-07 01:51:17
Palun abi! Tahtsin teha homsetele külalistele suurt pavlovat, tegin Pille retsepti järgi aga ilmselt vahustasin munavalged üle. Tulemusena vajus kook sisse ja hakkas lekkima. Kas ma saan seda õnnetust kuidagi mingit muudmoodi magusas ampsus/koogis ära kasutada või pean lihtsalt ära viskama? Tundub sees üsna pehme olevat...
2014-02-17 19:49:52
Tegin ka rooskapsatega salatit, sai väga maitsev
2014-01-13 18:52:40
Olen teinud ka sellist porgandikoogist inspireeritud hommikuputru, oli väga maitsev :) http://www.roosamanna.ee/2013/11/porgandikoogi-hommikupuder/