Kätrin Abikokk 2009-07-04 08:52:07 |
Pille:
Aitäh Pille. Siis sain õigesti aru, aga hakkasin endas kahtlema :)
K2trin:
See tähendab 400 g purki (millest enamasti ca 280 g on vist herneid ja ülejäänud soolvesi). 400 g on see "kõige tavalisema" suurusega metallist konservpurk herneid, tomateid jms.Ma ei tea, kas varajane hommikutund või lihtsalt selline hetk, aga hakkan tegeme tuunikala-kikerherne wrappe ja retseptis on 400gr konserveeritud kikerherneid. Kas see on kuivkaal või konservikaal? |
|
Inbetween Kokaõpilane 2009-07-24 12:21:48 |
Kas pisarate vastu (sibulakoorimisel) aitab ka noa hoidmine kuuma vee all või peab tingimata külm olema? Miks? Loll küsimus tingitud sellest, et mul köögis külmaveekraan ei tööta :/ | |
Triin Abikokk 2009-07-24 14:21:33 |
kui hoida suus suhkrut, siis pisaraid ei tule. | |
Kärt Abikokk 2009-08-06 11:45:18 |
Ei osanud küsimust kuskile mujale kirjutada aga huvitab, et kuskohast Tallinnas saaks osta harissa pastat? Olen juba mõnda aega suuremates poodides silmi lahti hoidnud aga ei ole leidnud. Mäletasin nagu, et seda oleks igal pool saada aga nüüd järsku enam ei leia. | |
Nipitiri Abikokk 2009-08-06 12:12:22 |
Adonay:
Stockmannist saab Belazu roosi õielehtedega harissat üsna kalli raha eest (aga väga maitsev on). Ei osanud küsimust kuskile mujale kirjutada aga huvitab, et kuskohast Tallinnas saaks osta harissa pastat? Olen juba mõnda aega suuremates poodides silmi lahti hoidnud aga ei ole leidnud. Mäletasin nagu, et seda oleks igal pool saada aga nüüd järsku enam ei leia. |
|
Netcat Abikokk 2009-08-06 13:35:06 |
Nipitiri:
Ja Prismast saab tuubi sees odavamat. Adonay:
Stockmannist saab Belazu roosi õielehtedega harissat üsna kalli raha eest (aga väga maitsev on).Ei osanud küsimust kuskile mujale kirjutada aga huvitab, et kuskohast Tallinnas saaks osta harissa pastat? Olen juba mõnda aega suuremates poodides silmi lahti hoidnud aga ei ole leidnud. Mäletasin nagu, et seda oleks igal pool saada aga nüüd järsku enam ei leia. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kärt Abikokk 2009-08-06 16:27:41 |
Ma olen Prismadest otsinud viimasel ajal aga nt. Roccas ei olnud eelmine pühapäev :( | |
Allapalla Kokaõpilane 2009-08-06 21:21:13 |
Kas keedetud moos säilib külmikus ka niisama kausis, purgis või pean ilmtingimata purki panema ja kinni kaanetama? ( ei ole enne moosi keetnud:S) | |
Profa Abikokk 2009-08-07 12:12:31 |
Allapalla:
Ei säili, mingi aja pärast läheb hallitama.
Kas keedetud moos säilib külmikus ka niisama kausis, purgis või pean ilmtingimata purki panema ja kinni kaanetama? ( ei ole enne moosi keetnud:S) |
|
Allapalla Kokaõpilane 2009-08-07 17:21:47 |
Profa:
nüüd on hilja,las siis hallitab. tänan siiski. Allapalla:
Ei säili, mingi aja pärast läheb hallitama.Kas keedetud moos säilib külmikus ka niisama kausis, purgis või pean ilmtingimata purki panema ja kinni kaanetama? ( ei ole enne moosi keetnud:S) |
|
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |