Kokandussaated-seriaalid televiisoris

Kärt
Abikokk
2009-01-02 16:37:03
Thredahlia:
Anu:
Jamie Oliveri ja Gordon Ramsey saated ning Top Chef on lemmikud. Ning kuigi Anni Arro kokaraamatud ja muidu retseptid meeldivad väga, on Meie Annid minu jaoks suhteliselt vastuvõetamatu. Samuti ei meeldi mulle Nigella, kes jätab kuidagi.. Veidra mulje. Retsepte, jällegi, kasutan tema omasid küll ja küll.
Vot-vot, mul sama nii Anni kui ka Nigella puhul. Paberil mõnus ja ei hammusta, aga teles ei tõmba eriti.
Sama siin

Kahekesi Kalamaja köögis

Kiisumiisu
Kokaõpilane
2009-01-05 10:53:19
Mulle meeldib Jamie Oliveri ja Anni Arro saateid küll vaadata, aga samas ei ole küll tekkinud soovi midagi saadetes nähtust ise teha... Nigellat olen ka näinud, aga see tädi on küll nii võlts et võtab saate vaatamise isu ära. Kulminatsioon saabus siis kui ta öösel külmkapist õgimisele propagandat tegi...
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-12 17:20:34
Sel nädalal (nagu ka eelmisel) on kell 17.30 BBC Prime kanalil pooletunnine kokasaade briti telekoka Anthony Worral Thomsoniga. Kohe kindlasti ei ole tegemist mu lemmiksaatejuhiga (vastupidi, juhib kindlalt seda tagumist osta), aga üht-teist huvitavat on seal aeg-ajalt olnud.. (Ja no siiski parem, kui viiendat korda järjest näidata Masterchef goes Large 2005. aasta hooaega :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Heeringas
Kokaõpilane
2009-01-16 13:24:43
Palju nähtud saated: Gordon Ramsay Hell's Kitchen 3 hooaega, Kitchen Nightmares, Jamie Oliver omad muidugi aga vist lemmik on üks vana Jaapani teleshow "Iron Chef" :D aa ning Heston Blumenthali "Search for Perfection"! Good Eats on ka hea!

"I am a fish. Cuisine is my sea." - Rokusaburo Michiba

Kodukana
Kokaõpilane
2009-01-26 16:48:30
meie annid ei sümpatiseeri, liiga palju on promo ja reklaami. kuigi anni arro raamatud mulle meeldivad. nigella ka meeldib, selline mõnus kiire ja casual kokkamine. etv pealt tulev jamie ka meeldib, aga ta paneb igale asjale oliiviõli, see natu häirib.
Kingadraakon
Abikokk
2009-01-28 13:03:06
meie annid mulle üldse ei meeldi -- kuidagi uimane ja tuim on see saade. olen seda vähe vaatama juhtunud, aga need retseptid, mida anni seal valmistab, on kuidagi liiga "vana rasva" peal liugu laskmine. st olen neid kuskil tema kirjutistes juba kohanud. ja mõned, nt kiluvõileib ja kotletid, on lihtsalt liiga lihtsad, et neid telesaates teha. oleks siis veel mingi eriline nipp juures... nigella mulle küll meeldib. eestlase maitse jaoks on selle kodusoojusega ehk veidi üle pakutud küll, aga vaadates jääb hea tunne ja tahtmine retsepte järgi teha.
Redfox
Abikokk
2009-07-31 22:22:12
et see soome TV ää võeti, mulle meeldisid kõige rohkem nende hommikutv pruunid kokapoisid.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-12-23 15:00:22
Delfi annab teada: Uus saatesari paneb lihtsad inimesed kokkama Veel sel aastal alustab TV3 uue saatesarjaga "Õhtusöök viiele", kus lihtsad inimesed valmistavad õhtusöögi ning kutsuvad teised saate osalised seda nautima. Saatesarjas osaleb igal nädalal viis üksteisele võõrast inimest. Igal õhtul valmistab keegi oma kodus õhtusöögi, millega ta ülejäänud nelja kostitab. Külalised hindavad võõrustaja oskusi ning nädala lõpuks selgub võitja. Lisaks on saates värvikas roll toimuvat kommenteerival meisterkokal, esimeste osade puhul Imre Kosel. "Õhtusöök viiele" saab sisse juhatatud kolme erisaatega, kus külas tuntud inimesed. Esimeses saates valmistab õhtusöögi Kaberneeme maskott Raimo Kägu, külla lähevad talle Reet Linna ja Anni Arro; teises saates on kodukokaks telestaar Reet Linna ning kolmandas üllatab kaaslasi kohvikupidaja Anni Arro. Kolm avasaadet kuulsustega on TV3 eetris alates esmaspäevast, 28.detsembrist, kell 19.30. Sarja järgmised osad on eetris alates 4.jaanuarist, igal tööpäeva õhtul kell 19.30.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Täpik
Abikokk
2010-01-05 21:40:21
Pille:
Delfi annab teada: Veel sel aastal alustab TV3 uue saatesarjaga "Õhtusöök viiele", kus lihtsad inimesed valmistavad õhtusöögi ning kutsuvad teised saate osalised seda nautima.
Kas Nami-Namikaid ka osaleb? Muidu kummaline - soojenduskolmiku võidab "üllatusena" Anni, koos kingitusega! Järgmistel õhtutel kogunevad inimesed kes toidu üle vinguvad ja leiavad, et üht või teist ei söö (kusjuures mitte usu tõttu, aga lihtsalt - ei ole proovinud ja ei proovi ka). Loomulikult on konkurents, aga saade peaks ju pigem kodukokkasid innustma. Või sain jälle millestki valesti aru?
Merilin
Abikokk
2010-01-05 21:51:34
Täpik:
Pille:
Delfi annab teada: Veel sel aastal alustab TV3 uue saatesarjaga "Õhtusöök viiele", kus lihtsad inimesed valmistavad õhtusöögi ning kutsuvad teised saate osalised seda nautima.
Kas Nami-Namikaid ka osaleb? Muidu kummaline - soojenduskolmiku võidab "üllatusena" Anni, koos kingitusega! Järgmistel õhtutel kogunevad inimesed kes toidu üle vinguvad ja leiavad, et üht või teist ei söö (kusjuures mitte usu tõttu, aga lihtsalt - ei ole proovinud ja ei proovi ka). Loomulikult on konkurents, aga saade peaks ju pigem kodukokkasid innustma. Või sain jälle millestki valesti aru?
Nägin esimest kahte "tavainimestega" saadet ja hakkasin ebameeldivusest peaaegu sügelema :P Mõtetu... nii sügavalt mõtetu. Kes ei ole maitsnud vutimuna, kes ei tea, mis loom silm on, uih ja aih ja maiteamis. Eelarvamused ja kogenematus. Kuidas nad küll elatud saavad? Ma olen vist ikka supertoredate, avatute, mõistvate ja laia silmaringiga inimeste sekka sattunud siiani. Ei jää millestki ilma, kui ei vaata :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>