Kokandussaated-seriaalid televiisoris

Qsti
Abikokk
2010-01-06 16:21:35
Tziiki:
ei saa kohe mainimata jätta...mulle nii meeldis "noore ema" kommentaar-kookospiim-see mulle ei meeldi...eemm...miks...eeemm...see on rasvane ja teeb paksuks :O
Minu jaoks läks see ei maitse, sest teeb paksuks teema veel sellega edasi, et "Lavassirull maitses kõige rohkem, sellepärast et ta meenutas pitsat" Aga originaalsaade (Come Dine With Me) oli mul lapsega kodusolemise ajal üks lemmiksaadetest. Siiani digiboksis salvestatud. Osalejad huvitavad ja isikupärased ning menüüd samuti. Kogu Eesti saate ülesehitus ka originaali hale vari. :(
Sasha
Abikokk
2010-01-06 19:11:29
Mina vaatan selle saate vene varianti juba aastat poolteist-kaks. Kuidagi tuli kahjuks jälle nii välja, et meie saade on hale vari... Muidugi annab vene saatele palju juurde ka hästitoimiv ja populaarne netifoorum, kus nii kasutatud retseptid kui ka külalised ja nende suhted võrdse innuga "läbi nätsutatakse" ja paralleelselt ka oma kokkamisnippe jagatakse.
Seenekas
Abikokk
2010-01-06 19:27:11
Noorel emal on see meelelahutuse osa hästi välja tulnud, kuigi vingumise vormis. Killud on kõige ägedamad. Ära ei tohi unustada, et peale nende söökide, mida ta POLE söönud, on paljud asjad sellised, mida ta EI söö rohkem peale korra proovimist. Aga mida hilisteismelisest ikka tahta? Ootan huviga, mida ta ise pakub. Ma pole kahjuks ühtegi originaalsaadet näinud, seal ju ometi nii palju ei vinguta? Miks me küll sellised virisejad oleme või on alati mingi formaadi järgi saate tegemisel intriigi tekitamiseks eestlasel arusaam, et ving-ving on parim...
Kirsike
Abikokk
2010-01-06 20:39:32
Oi jah, see saade tekitab sõltuvust :D:D Nüüd juba pean vaatama mida siis see noor ema ise pakub, kes midagi pole söönud ja kui midagi on, siis seda enam ei söö :D Kuigi eks ta üks ajaraiskamine ole.

Lindude toitmine

Tziiki
Abikokk
2010-01-07 11:45:30
ma ka juba hasardist jälgin :) ...vaatasin täna eilse saate kordust...no lausa naerma ajab-"seda ma pole varem söönud" piiga... ärinaise kohta võiks isegi täitsa mõne positiivse sõna öelda, nt serveering...aga natuke imelik, et kaks eelrooga ja mõlemad lõhe ja korrage serveeritud? pigem nagu üks käik või mis... no ja võibolla olen ma asjast valesti aru saanud, aga kui on tegu väga mitme käigulise söögiga, siis peaksid toiduportsjonid pigem väiksed olema...see praad oli juba üksi hiigelsuur... jään põnevusega lillkapsa-mannaputru ootama :O ja ma leian ka, et Imre Kose võiks ka tavainimesi kommenteerida...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kirsike
Abikokk
2010-01-07 11:57:17
Tziiki:
ja ma leian ka, et Imre Kose võiks ka tavainimesi kommenteerida...
Mulle ka meeldiks :D Vaatasineile õhtul uudishimust kõik vanad osad ka ära ja Imre kommentaarid meeldisid mulle selle juures kõige rohkem, neid oleks võinud isegi siis rohkem olla.

Lindude toitmine

Netcat
Abikokk
2010-01-07 16:47:41
Thredahlia:
Täpik:
Pille:
Delfi annab teada: Veel sel aastal alustab TV3 uue saatesarjaga "Õhtusöök viiele", kus lihtsad inimesed valmistavad õhtusöögi ning kutsuvad teised saate osalised seda nautima.
Kas Nami-Namikaid ka osaleb? Muidu kummaline - soojenduskolmiku võidab "üllatusena" Anni, koos kingitusega! Järgmistel õhtutel kogunevad inimesed kes toidu üle vinguvad ja leiavad, et üht või teist ei söö (kusjuures mitte usu tõttu, aga lihtsalt - ei ole proovinud ja ei proovi ka). Loomulikult on konkurents, aga saade peaks ju pigem kodukokkasid innustma. Või sain jälle millestki valesti aru?
Nägin esimest kahte "tavainimestega" saadet ja hakkasin ebameeldivusest peaaegu sügelema :P Mõtetu... nii sügavalt mõtetu. Kes ei ole maitsnud vutimuna, kes ei tea, mis loom silm on, uih ja aih ja maiteamis. Eelarvamused ja kogenematus. Kuidas nad küll elatud saavad? Ma olen vist ikka supertoredate, avatute, mõistvate ja laia silmaringiga inimeste sekka sattunud siiani. Ei jää millestki ilma, kui ei vaata :)
Ma ise ei vaadanud, aga ema juhtus neid samu osi nägema ja jagas mulle täpselt samasuguse hämmastunud tooniga muljeid. Arvestades seda, et tegu on inimesega, kes ise üldse ei salli söögitegemist ega tähtsusta ka maitsenaudinguid, siis temas nördimuse esile kutsumiseks pidi saade ikka päris jube olema.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Seenekas
Abikokk
2010-01-07 19:06:34
Ärinaise toidud tundusid üsna head olema, aga ka mul tekkis tunne, et portsud on suured. Ja tule taevas appi, kui taldrikul olid toidud kenasti serveeritud, siis laual mahlapakk ja suur plastpudel veega (valus kohe mul)... Seda, et vett ka jalaga klaasidest sobiks pakkuda pole ka kellelgi pähe tulnud, äkki ma ise rumal, sellsised morsiklaasid on meil kodus ikka... no enam-vähem morsi jaoks. Kui nüüd natulke irvitada, siis mees hakkas mul kuidagi saates osalejaid kaitsma, et äkki neil pole mahlakannu jne. või mis iganes. Mina arvasin, et siis oleks võinud ju laenata, et ikkagi telekasse minek. Tema siis arvas jälle midagi ja mina ajasin oma joru.:D Esimeses saates sortsatas see noormees viina lausa suurde ühekordse kasutusega plastmasstopsi, aga tema juures tundus see päris normaalsena, sest suht rõõmsalt ja sujuvalt valmis tal ju ka wokiroog suures potis. Seal oli see kuidagi elustiili värk minu silmis, kuigi kulme kergitama pani. Kas keegi teab mitme palli süsteemis see hindamine toimub?
Seenekas
Abikokk
2010-01-07 20:11:54
Kohe ei saanud jätta kohe kribamata, läheb veel meelest - tänane Kelly "maeiteakusmaelan" parim kild "toitu tuleb osta turult, sest seal on vähem säilitusaineid ja nad tulevad paremini maha" (!?!?!?). Teine kild oli lillkapsapüreesupi kohta - lootus, et on ikka korralikult läbi keedetud, sest toorest eriti süüa ei tahaks.:D:D Ma loodan, et pole väga õel siin kirjutades, aga see on tase.
Kajakas
Abikokk
2010-01-07 20:25:04
12 palli vist on maksimum Aga no jaaaa, mai tea ükski saade pole veel mitte midagi huvitavat või teistmoodi olnud :( Kõik retseptid sellised tava-tavalised. Ja pidev magustoit on jäätis? Poejäätis taldrikule ja poekompott otsa? no mismõttes? Ma homset ootan põnevusega, et mida tütarlaps pakub - ainus võimalus tundub olevat võileib. Aga ehk üllatab

proua söögisõltlane

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>