Kokandussaated-seriaalid televiisoris

Silx
Abikokk
2010-01-06 12:57:55
Vaatasin ka seda.. Ei saa aru, miks ronida kokanduse saatesse, kui ise pooli asju ei söö ja ainus mõte on "oh see teeb paksuks" peas. Ohjah.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Sissela
Kokaõpilane
2010-01-06 13:43:20
Irw, no ei tea... Ei ole ikka põhjamaine saateformaat. Skandinaavlased veel oma (võlts)viisakuse ja rõõmsameelsusega veaksid välja, aga eestlased istuvad seal tõesti nagu matustel oleks. See Saaremaa poiss tundub vist kõige okeim neist. (See autoärimees on muidugi ka nagu karikatuur. Reklaamist kuulsin midagi a'la "pigem olen autopede kui niisama pede"). Oehjah. :D
Mann
Abikokk
2010-01-06 13:45:33
Sissela:
Irw, no ei tea... Ei ole ikka põhjamaine saateformaat. Skandinaavlased veel oma (võlts)viisakuse ja rõõmsameelsusega veaksid välja, aga eestlased istuvad seal tõesti nagu matustel oleks. See Saaremaa poiss tundub vist kõige okeim neist. (See autoärimees on muidugi ka nagu karikatuur. Reklaamist kuulsin midagi a'la "pigem olen autopede kui niisama pede"). Oehjah. :D
mulle ka too saaremaa poiss meeldib. a see autopede lause ikka kriipis kõrva. ma olen endiselt hämmingus.
Tziiki
Abikokk
2010-01-06 14:17:43
Mann:
Sissela:
mulle ka too saaremaa poiss meeldib. a see autopede lause ikka kriipis kõrva. ma olen endiselt hämmingus.
eestlased ikka eestlased...reklaamist jooksis veel läbi kellegi soovitus autoärimehele, et kle sa oleks pidand hoopis sinna kaalust alla saatesse minema :) minu arvates on see juba veidi halenaljakas, et ükskõik, mis teemalise saatega tegu on, lõpuks kisub ikka suhtedraamaks ja keelepeksuks kätte ära...kas saadete produtsendid arvavad, et me enam muud vaadata ei tahagi kui kismat ja kätsi :/

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Zapxpxau
Abikokk
2010-01-06 15:36:23
No vot ma ei saa sellest aru kuidas on nii, et eestlased ei suuda telekas jääda viisakaks, tsiviliseerituks. Vaatasin varem seda saadet saksa pealt, "Das Perfekte Dinner", ja seal tehti küll restoranitasemel toitusid. Oli juba toitude pärast huvitav. Ka dekoratsioonide ja õhustikuga nähti palju vaeva. Eesti saadet vaatasin vist 3 korda. Uhh..

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-06 15:39:31
Tziiki:
aga mulle see välismaine variant meeldis ka rohkem, ja seda just seepärast, et tegu oli nö hostess competition'iga...inimene, kes omale kellegi külla kutsub õhtusöögile mõtleb ju reeglina ka väikse meelelahutuse peale (kas või lauamängud vms)... ...ja serveeringuga võiks ka veidi vaeva näha
Zapxpxau:
Vaatasin varem seda saadet saksa pealt, "Das Perfekte Dinner", ja seal tehti küll restoranitasemel toitusid. Oli juba toitude pärast huvitav. Ka dekoratsioonide ja õhustikuga nähti palju vaeva.
Mina olen ka (vist USA?) versiooni näinud paar korda ja sealt jäi ka mulje, et see võõrustamise pool oli vähemalt sama oluline, kui toidu oma. Vist isegi hinnati erinevaid kategooriaid, sh võõrustamine, menüü, toitude maitse.
Zapxpxau:
Eesti saadet vaatasin vist 3 korda. Uhh..
Ma esimest osa ei näinud ja kiikaksin meelsasti, kui seda veebis kuskil näeb. Aga kus?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2010-01-06 15:41:58
Mul on nii kahju, et see saada tõeliselt kehva kvaliteediga on. Juba produktsioon annab väga soovida. Ma ootasin seda saadetu just toitude pärast, et saada uusi huvitavaid ideesid. Aga seal ei ole ei toitu, põnevust ega esteetikat. Keegi senistest osalejatest pole serveerimisega üldse vaeva näinud (va Reet Linna). Või siis ongi eesti peredes pidulikud lauad sellised? Samuti nagu Zapxpxau mainitud õhustik. Kui mulle sõbrad kasvõi niisama külla tulevad, siis hoolitsen selle eest, et meeldiv oleks. Muusika ja küünlaid, suupisteid ja tegevust külalistele. Rääkimata siis sellest, et ma telekas oleks :)

le D?ner

Kardemon
Abikokk
2010-01-06 16:00:20
olen ka nõus, et see saade pole präis see mis võiks. Kanal11 vist näitas ühte välismaavarianti... ma selllepärast vaatasingi seda, et kuidas õhtu sisustatud (see meelelahutuse pool).. no ja silmailuks serveerimine-atmosfäär... söögitegemist ju nagunii ei jõua väga näidata (retsepte pole ju ka tegelikult välja toodud... kui peaks midagi keerulisemat tulema seal) ja kokasaateid ju niisamutigi palju... Imre Kose rollist ei saa ka aru... saate tegijad võiks ka need 2 teist kriteeriumit hindamisel kasutusse võtta.. mina tahan rohkem meelelahutust kui teleka ette satun :D vinguda oskan ise ka :)

http://kardemon.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2010-01-06 16:17:53
Mulle kusjuures Imre roll just meeldis, talle oleks võinud anda isegi märksa rohkem sõna kui anti. Aga ta figureeris ju ainult staar-külalistega, tavainimestega ei olnud :)

le D?ner

Mann
Abikokk
2010-01-06 16:20:06
Pille:
Zapxpxau:
Eesti saadet vaatasin vist 3 korda. Uhh..
Ma esimest osa ei näinud ja kiikaksin meelsasti, kui seda veebis kuskil näeb. Aga kus?
tv3 kodukal on, mine online ja sealt arhiiv
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>