Kokandussaated-seriaalid televiisoris

Zapxpxau
Abikokk
2008-11-02 14:18:19
ETV pealt hakkab nüüd kolmapäeviti see "Jamie's Great Italian Escape". Väga lahe oli, vaadake. Ta peatub erinevates kohtades inimeste juures kodus ja mungakloostris. Pakub tänaval ja teeääres süüa. Ehk nad näitavad peale seda ka "Jamie at Home" hooaegu... loota võib.

Zap*

Eva
Abikokk
2008-11-02 14:44:37
Tore, et teada andsid. Inglismaal hakkab jooksma (juba jookseb?) tema uus sari "Pass it on", kus hakatakse inimesi ärgitama kodus süüa tegema (loogiline jätk sellele kooli-toidu sarjale mu meelest). Seal on näiteks sellised pere-inimesed, kes pole elu sees süüa teinud. Novembrikuu Delicious on sellest ühe artikli kirjutanud.

http://www.perenaine.ee/

Merilin
Abikokk
2008-11-02 15:41:56
Aitab naljast - kuna mina kogu aeg unustan telekat vaadata, siis nüüd saadab Google Calendar mulle nii Jamie Oliveri kui Anni Arro saadete tarvis SMS'i. Näis kas nüüd saan õigel ajal õigele kanalile :D

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Betty
Abikokk
2008-11-07 21:43:56
Oo, see Jamie Oliveri saade oli nii mõnus.
Seebimull
Kokaõpilane
2008-12-06 15:33:39
Vaatan ETVst Jamie Oliveri saateid. Need on mul kunagi välismaal nähtud, aga vaataks kolmandat kordagi. Ja siis olen juhtunud vaatama mingit kõva itaalia aktsendiga meest, kes teeb itaalia toitu nii suure kirega, et naer tuleb vahest peale vaadates. Ei mäleta saate nime isegi. Anni Arro saates vaatan alguses ära, mis teema on. Tihti pole koduski sellel ajal. Ja rohkem ma ei vaatagi kokandussaateid viimasel ajal. Nigella ei sümpatiseeri ja Gordon Ramsey vandumine on ära tüüdanud.
Blondie
Abikokk
2008-12-29 14:45:54
Juhtusin nägema Nigella saadet Kanal 11-st ja jäin kohe mõttesse, et mis küll nendest toitudest välja võiks tulla, kui teha nii nagu eesti keelde oli tõlgitud... noo ikka et "maisijahu" asemel "maisihelbed" ja selliseid suuri apsakaid oli toiduainete osas ikka päris palju. Ammu pole nii kehva tõlget näinud telekas...
Heleen
Abikokk
2008-12-29 23:38:46
Nigella on viimane mida ma kokandussaadetest vaataksin. Üldse ei sümpatiseeri. Korra sattusin Jamie Oliveri ETVst vaatama, kahjuks oli viimane osa. Nüüd pole kursis, kas mingit jätku ka tuleb veel. Tahaks vaadata küll veel, et mõista miks te siin suures enamuses nii väga Jamie-t fännate :) Anni Arro saade on minu meelest täitsa vaadatav. Mingilt kanalilt tuleb saade Parim maitse, siis olen ka reeglina platsis.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Kärt
Abikokk
2008-12-30 18:44:56
Anni Arro saade ja Parim maitse on ikka päris viletsad saated, vabandust. Meeldivad Gordon Ramsay erinevad kokasaated ja reality'd (Kitchen Nightmares UK ja US, Hells Kitchen, siis kõik Top Chefi hooajad, väga meeldib ka Travel&Living'u pealt jooksev Anthony Bourdaini "No reservations" ja Bobby Chinni "World Cafe Asia" ja muidugi vanameister Keith Floydi lugematud kokasaated, mida kahjuks on väga vähe netist saada. Jamie saateid olen siiani üsna vähe näinud, peakski hankima mõned hooajad.

Kahekesi Kalamaja köögis

Anu
Abikokk
2008-12-31 11:24:41
Jamie Oliveri ja Gordon Ramsey saated ning Top Chef on lemmikud. Ning kuigi Anni Arro kokaraamatud ja muidu retseptid meeldivad väga, on Meie Annid minu jaoks suhteliselt vastuvõetamatu. Samuti ei meeldi mulle Nigella, kes jätab kuidagi.. Veidra mulje. Retsepte, jällegi, kasutan tema omasid küll ja küll.
Merilin
Abikokk
2008-12-31 11:51:09
Anu:
Jamie Oliveri ja Gordon Ramsey saated ning Top Chef on lemmikud. Ning kuigi Anni Arro kokaraamatud ja muidu retseptid meeldivad väga, on Meie Annid minu jaoks suhteliselt vastuvõetamatu. Samuti ei meeldi mulle Nigella, kes jätab kuidagi.. Veidra mulje. Retsepte, jällegi, kasutan tema omasid küll ja küll.
Vot-vot, mul sama nii Anni kui ka Nigella puhul. Paberil mõnus ja ei hammusta, aga teles ei tõmba eriti.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>