Mina teen alati nii:
150 g nisujahu
4 sl ehk 75 g kartulitärklist
2 dl suhkrut
7 muna
0.5 tl küpsetuspulbrit
Alati on väga ilus biskviit küpsenud. Retsept on Nami Biskviittaigna oma aga lisan reeglina ka natuke küpsetuspulbrit - ma ei tea, miks. Ja valmistanud olen alati esimese variandi järgi.
2012-04-08 17:33:15
Klassikalisest äädikamarinaadist on nüüdseks juba küllalt, aga hea maitseb ikka. Poemarinaadidest meeldib mulle Santa MAria ürtidega kuivmarinaad :P
Karnivoor: Kas keegi sügavkülmutatud spargleid ka on katsetanud süüa? Selveris olid soodushinnaga ja mul hakkasid neelud nii käima... Tuleks juba hooaeg!
Mina olen söönud aga kuna see oli mu esimene ja seni viimane sparglikogemus, siis võrdlusmoment puudub. Ilmselt värske on ikka hõrgum.