Kokandussaated-seriaalid televiisoris

Seenekas
Abikokk
2010-01-05 23:09:33
Tänast saadet nägema ei sattunud, polnud veel koju jõudnud, aga mehel poole silmaga vaadanuna oli meelde jäänud kaks asja - kana oli toores ja liha vintske. :D Mis toite tehti, seda tähele ei pannud. Kuna netist uudiseid lugesin, siis sain juhtumisi muust ka teada. Eilne saade oli selle virisemise poolest minu meelest liig. No ei ole vaja kogu aeg vinguda ja rääkida mida ei söö või ei taha vms. Silmu skumbriaga (või oli see midagi muud analoogilist) võrrelda, paras maitsemeele puudumine. Kuidas nii süüa saab teha? Mulle tundus, et see ei pea olema saade "teeme teiste toite maha". Eks siis ole kuulda, kui just vaatama ei satu, millega ülejäänud hakkama saavad. Õnneks pole pikk saade.
Leoola
Abikokk
2010-01-05 23:45:55
mind lausa huvitab, mis sööke teeb see üks ema, kes pole pooli sööke üldse söönudki alates vutimunast lõpetades juustukoogiga.
Pisi-Pisi
Abikokk
2010-01-06 00:12:51
Leoola:
mind lausa huvitab, mis sööke teeb see üks ema, kes pole pooli sööke üldse söönudki alates vutimunast lõpetades juustukoogiga.
Kartulit ja hakklihakastet, magustoiduks ee.. õunakooki? :D

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Tziiki
Abikokk
2010-01-06 07:51:47
ei saa kohe mainimata jätta...mulle nii meeldis "noore ema" kommentaar-kookospiim-see mulle ei meeldi...eemm...miks...eeemm...see on rasvane ja teeb paksuks :O

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Merilin
Abikokk
2010-01-06 10:13:16
Tziiki:
ei saa kohe mainimata jätta...mulle nii meeldis "noore ema" kommentaar-kookospiim-see mulle ei meeldi...eemm...miks...eeemm...see on rasvane ja teeb paksuks :O
Just just. Ja mida ta õppis, et akadeemilisel puhkusel oli? Kokaks?

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Triin
Abikokk
2010-01-06 10:17:05
imekspandav oli mulle ka, et sellised inimesed, kellel on nii väike toidualane silmaring sellisesse saatesse lähevad ja saavad. Isegi mu mees, kes eelistab musta leiba ja keedu kartult :P, on maitsnud silmu, juustukooki, kookospiima, vutimune. Ja nii vähe šarmi on selles saates :).
Kajakas
Abikokk
2010-01-06 10:17:43
noor ema ütles veel, et jah juust talle maitseb, aga juustukooki pole saanud. Mul poeg (13a) naeris kõveras maas ja vingerdas :D Välismaine formaat oli mu meelest nii tore - nad lihtsalt ei söönud, aga pidi olema ka mingi teema ja meelelahutus. Meie oma on 2 nähtud saate põhjal ikka ülimalt jama... Nii kahju, sest ootasin seda

proua söögisõltlane

Kirsike
Abikokk
2010-01-06 11:35:17
Ma juhtusin esimest korda eile vaatama. Oi-oi-oi ma ka sügelesin ja tundsin millegipärast piinlikust :( Kuulusejanu vist ikka nii suur, et täitsa ükskõik juba mis saatesse ronitakse, peaasi et televiisurikasti sisse saaks. Aga ma olen täiesti terve inimene ja tahan seda saadet ära vaadata kus Ärinaine süüa teeb :D:D Vaatasin varem aeg-ajalt seda BBCst ja tõesti huvitav oli.

Lindude toitmine

Mann
Abikokk
2010-01-06 12:20:07
Sa püha püss ja kurjad karud, uskumatu saade...
Tziiki
Abikokk
2010-01-06 12:21:24
Thredahlia:
Tziiki:
Just just. Ja mida ta õppis, et akadeemilisel puhkusel oli? Kokaks?
just! noor ema õpib kokaks :) aga mulle see välismaine variant meeldis ka rohkem, ja seda just seepärast, et tegu oli nö hostess competition'iga...inimene, kes omale kellegi külla kutsub õhtusöögile mõtleb ju reeglina ka väikse meelelahutuse peale (kas või lauamängud vms)... ...ja serveeringuga võiks ka veidi vaeva näha mõni julgem nami-namikas võiks küll osa võtta-teeks teistele kohe silmad ette ;)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>