Apsud, fopaad ja muidu lõbusad juhtumised köögis

Pisi-Pisi
Abikokk
2011-02-12 14:25:34
Mõnda riiulis olevat kokaraamatut pole ma nii kaua liigutanud, et sellele on ämblik oma võrgu peale kudunud...

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Sweedie
Kokaõpilane
2011-04-28 16:14:52
sai tehtud üle tüki aja leiba, ja hajameelne nagu ma hetkel oma suure kõhuga olen, siis lugesin retseptist välja 2 SUPILUSIKAT soola teelusika asemel.. võite isegi arvata, mis sai 2 pätsist leivast ja juuretisest :D

Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2011-04-28 20:52:48
Sweedie:
sai tehtud üle tüki aja leiba, ja hajameelne nagu ma hetkel oma suure kõhuga olen, siis lugesin retseptist välja 2 SUPILUSIKAT soola teelusika asemel.. võite isegi arvata, mis sai 2 pätsist leivast ja juuretisest :D
Ega just magus saanud aga juuretis peaks tegelikult suht kasutatav olema, sest tean paari inimest kes panevadki niipalju soola leiva sisse aga suhkrut on neil siis ka paljuu(1 kl). Ise kasutan täpselt poole väiksemat kogust mõlemast.

kiilikese köögikatsetused

Laurentzius
Abikokk
2011-04-28 21:35:52
ma panengi kolme pätsi kohta 6 spl soola ja 3 dl suhkrut ja väga meeldib :)

Vanapere köögikatsetused

Marju
Abikokk
2011-07-01 15:10:59
Tegin täna Brita kooki ja loen lisa jahusegu piimaga ning tõlgendan seda kui sega jahusegu piimaga (tegelikult oli lisa jahusegu piimaga vaheldumisi tainale). Segasin selle piima siis jahu hulka ja vähehaaval siis ülejäänud tainale. Tundus tõesti imelik ja mõtlesin, et sellist kooki polegi veel teinud, kus jahust selline paks pasta tehakse enne ülejäänud asjadele lisamist...
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-01 15:18:37
Marju:
Tegin täna Brita kooki ja loen lisa jahusegu piimaga ning tõlgendan seda kui sega jahusegu piimaga (tegelikult oli lisa jahusegu piimaga vaheldumisi tainale). Segasin selle piima siis jahu hulka ja vähehaaval siis ülejäänud tainale. Tundus tõesti imelik ja mõtlesin, et sellist kooki polegi veel teinud, kus jahust selline paks pasta tehakse enne ülejäänud asjadele lisamist...
:D :D :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-01 09:06:05
Ei oskagi mujale teemasse panna, aga eelmisel nädalavahetusel õnnestus Kohtla-Järve Maximast osta sellist salatit. Täitsa hea salat oli - kui majonees ise teha, siis lisaks on vaja veel keedetud peeti, toorest riivitud porgandit, Kreeka pähkleid, rosinaid, küüslauku, käharpeterselli.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Roadwaffle
Kokaõpilane
2011-08-01 14:56:48
Mina üritasin eile sõbrannale porgandi ja hapuoblikaga riisipirukat küpsetada, aga kuna mõni aeg tagasi sai elukohta vahetatud ja uues elukohas on elektripliidi asemel hoopis gaasipliit, millega ma üldse harjunud ei ole, siis napilt oleks pirukast saanud söetükk. Retsept, mida ma enda koogiks mugandasin, soovitas pirukas ahju panna 200C juures pooleks tunniks. Kuna juba varem olin ahjuga juba natukene katsetanud ja nentinud, et gaasiahi kuumutab kuidagi kõvasti rohkem kui elektriahi, siis panin temperatuuri umbes 160C peale, aga juba 10-15 minuti pärast hakkas köögist midagi kärsahaisu laadset levima… jooksin kohe vaatama ja sain piruka veel viimasel hetkel ahjust välja. Oli teine hakanud juba vaikselt mustaks tõmbuma :s Õnneks muidugi päris untsu asi veel läinud ei onud ja kõrbenud põhja pealt kannatas ülemine osa ilusti ära süüa, aga siiski oli päris suur nördimus, et niimoodi läks. Nüüd ma ei julgegi väga selle ahjuga midagi ette võtta :D Järgmine nädal peaks seal parti küpsetama… vahest peaks esialgu temperatuuri 100C juurde panema, et ehk siis ei kõrvetaks enam nii hullusti? Parti oleks küll väga kahju nässu keerata :s

.tulen loobin su katusele kive. - http://roadwaffle.wordpress.com

Fre
Abikokk
2011-08-01 20:48:54
Ma mõtlen kogu aeg et kas oleks paslik teha alamteema "Tõeliselt pekkiläind toidud" selleks puhuks, kui tulemus ei ole mitte lihtsalt aps või fopaa, saati siis lõbus juhtumus. Vahest on ju läbikukk nii hoogne et järgmisel päeval peavad puusepad tulema põrandaid parandama ....
Sasha
Abikokk
2011-08-02 00:03:40
Palun tehke see teema jah, ma proovisin siin pika hoovõtmise peale lõpuks cannelesid teha ja nii untsu pole mul ammu miski läinud...
<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>