Apsud, fopaad ja muidu lõbusad juhtumised köögis

Seenekas
Abikokk
2010-05-01 08:58:28
Sasha:
Seenekas:
Mees muide ütles, et pole võimalik, see on photoshop. :D Muide vene keeles ei peaks ka seakeel "jazõk" olema.
Ei ole photoshop, hoidsin ise purki käes , see on minu tehtud foto. NB need peaksid vist siiani müügil olema. Ja vene keeles on jazõk nii kehaosa kui ka keel kui suhtlusvahend.
Ei jää mu mees kohe mitte uskuma! Ärgu siis jäägu. Tal oli kohe mitu põhjendust käisest puistada, miks päriselt nii olla ei saa...:D No näed, kui vene keelt liiga harva vaja läheb, siis on kohe midagi meelest läinud.:)
Frieda
Abikokk
2010-05-01 17:12:07
Ka pisut toiduga seotud - keset söögitegemist selgus, et hädavajalikku sidrunit kodus ei ole, tuli niisiis kohalikku poodi siirduda. Tunnistasin koduriided piisavalt sobivaks ja ei hakanud vahetama, miski asi oli taskus - kuna seal tavaliselt on telefon, siis eeldasin, et on ka sel korral. Poes tahtsin helistama hakata ja tõmbasin taskust välja... pipraveski :)

Söömine on ainus töö, mis toidab

Blondie
Abikokk
2010-05-01 19:35:15
Frieda:
Ka pisut toiduga seotud - keset söögitegemist selgus, et hädavajalikku sidrunit kodus ei ole, tuli niisiis kohalikku poodi siirduda. Tunnistasin koduriided piisavalt sobivaks ja ei hakanud vahetama, miski asi oli taskus - kuna seal tavaliselt on telefon, siis eeldasin, et on ka sel korral. Poes tahtsin helistama hakata ja tõmbasin taskust välja... pipraveski :)
Hahahaa! Nii armas! :D
Mutski
Kokaõpilane
2010-05-02 09:45:11
Mul meenub vanaema jäätisetegu -kuna prille ees polnud pani suhkru asemel mannat.Polnd suurem asi jäätis.Kunagi sünnipäeva pidades läks elekter ära- no ja just siis kui pitsa ahju olin pannud muidugi.Veel olen keetnud riisi- klimbi suppi nii ,et ainult üks suur klimp ongi.Uuh see oli jube vaadatagi.Tegin kunagi miskit tagurbidi rabarberikooki.Tegin nii täpselt nagu retseptis ette nähtud.Seal aga oli 1liiter rabarbereid ja see ikka oli täitsa liiast .Tainas üldse ei küpsenud ja kogu kupatus ujus selle leeme sees.Külalised olid ka ,seepärast oli piinlik.Enam ei katseta uusi asju külaliste tulles.
Kaare
Abikokk
2010-05-02 10:12:02
Mina ja põlev pliit. Kogemusi juba mitmeid :) Palju aastaid tagasi tegime sõbranna juures friikartuleid. Õli läks pliidile ja lahvatas põlema. Rumal nagu ma siis olin, lasin kraanist ruttu purki vett ja viskasin pliidile. Tuli tõusis laeni. Õnneks midagi hullu ei juhtunud ja saime tule ise kustutatud. Kui kokku saame, siis meenutame sageli, kuidas meil käed värisesid ja süda tahtis hirmust rinnust välja karata. Teine lugu juhtus siis, kui sain emaks. Nagu ikka, väikesed beebid armastavad emmedel kõhu peal magada. Minu laps veetiski suurema osa oma beebieast minu küljes rippudes. Tegin lõunasööki laps kandelinaga kõhupeal magamas. Viskasin frikadellid pannile, mõne aja pärast oli vaja neid segada, aga pannilabidat polnud käepärast. Võtsin siis pannil sangast kinni ja hakkasin kuumi frikadelle õhku viskama. Aga mul on gaasipliit ja rasvapritsmed võtsid tuld. Seisin siis pliidi ees põlev pann käes ja magav laps kõhul. Kõik lõppes õnnelikult, aga õppetund missugune. Ohtlik ema :)

Koopatibi küpsetab...

Sasha
Abikokk
2010-05-02 20:07:15
Issver!
Kardemon
Abikokk
2010-05-20 23:11:34
mina keetsin maal mune... vaatan muudkui kella ja tundub, et küll aeg läheb aeglaselt.. kellal polnud patareisid sees ja seisis... õnneks munadest sai siiski asja...

http://kardemon.blogspot.com

Noor_Perenaine
Abikokk
2010-05-21 12:39:48
Hea teema, sain naerda. Hea teada, et ma pole üksi :D Pakun nüüd enda üle naermiseks mõne seiga... Hispaania vahetusüliõpilase aastal tegime kordamööda sõpradega süüa (ikka nii, et paar inimest suurele sõpruskonnale ja järgmine õhtu keegi teine, jne. Olid toredad ajad). No minu kord oli süüa teha ja tegin iiri pirukat (siin vist karjase piruka nime all). Tahtsin siis põhjaks šampinjone, sibulat ja hakkliha praadida. Panin pannile õli kuumenema (gaasipliit) ja šampinjonid olid konservina. Nõrutasin neid veidike sõelal ja viskasin pannile kuuma õli sisse. Loomulikult lahvatas leek üles, issver kus alles ehmatas. Õnneks oli korterikaaslane ka köögis ja tõmbas kärmelt panni tulelt ja midagi hullemat ei juhtunud. Sellega meenus, et Müüdimurdjad ühes osas keerasid "kuum õli pluss vesi" vinti ühes episoodis täiega üle ja vot kus siis oli võimas leek! Eile tegin rabarberi-kookoskattega kooki ja panin põhja jaoks 100 g asemel 200 g võid. Egas, midagi, uhasin jahu ja suhkrut ka juurde ja sain topelt koguse. Teine pool seisab külmkapis ja saab mõni päev veel kooki sellest. Aga ma olin võid toonud turult selle mõttega, et katte jaoks ka jagub. Õnneks leidsin kapist veel Saaremaa oma natuke ja sain seekord asja aetud. Ei pidanudki töölt tulnud ja väsinud kaasat veenma hakkama et "kui sa kooki tahad, siis kas sa palun viitsid korraks poes ära käia...". Mida vahel ikka juhtub, sest mul läheb meelest ära, et mul on jahu või suhkur või (mis iganes söögi/koogi sisse käib) kapist otsa saanud. Õnneks poed lähedal, seega saab sellised blondid hetked kompenseeritud ja tihti jätan köögis korraks asjad pooleli ja lähen meeslemmikuga kaasa, sest veits piinlik on ka ju...
Seenekas
Abikokk
2010-05-24 19:27:16
Mul juba kaks korda järjest apsud suhkruga! Esimene oli paar päeva tagasi sinihallitusjuustuga nõgesepirukat küpsetades, kus tegin muretaigna magusa ja mitte ainult magusa vaid VÄGA magusa. Mehele maitses kohe väga, minu jaoks oli magus. Teisena panin eile tänaseks leivateoks eeltaigna hakkama ja surasin sinna kohe ka suhkru sisse, õnneks mitte rohkem, kui retseptis ette nähtud ja juba hakkasin ka kõiki seemneid puistama, kui aru sain. Õnneks see ei seganud, aga kus on alles hajameelsust selle suhkruga...
Muzi
Kokaõpilane
2010-05-25 00:18:00
Meenus ka üks aps. Tookord, kui pott tulel, ei tundunud see muidugi tore. Tegin sabayon kastet. Retsept oli õunamahlaga. Ajasin sassi milliliitrid ja detsiliitrid. Panin millide asemel mahla detsiliitrites (ise veel kirusin, et pole täpselt nii palju mahla, oli 1 dl vähem :P) segasin ja keetsin ja mõtlesin, miks pagan mu kaste ei paksene.
<< 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 >>