Mutski

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-02-01 09:57:18
Mu jutt on tõesti vist selgusetuks jäänud. Vot käisin paaril kirbukal(müüsin vanu asju) kus pakkusin omatehtud koogitükikesi millest ka siis paberimajandus alguse sai. Tahtsin teada inimeste arvamust ja kas peaksin midagi muutma,et oleks parem.
2011-01-20 22:02:25
Vastaksin Seeneka viimasele postitusele ,et kui teen kuus 1 koogi siis kas tõesti peaksin selle deklareerima?Saan selle pealt 6 Euri.Tööl ma ei käi praegu ja kui Fie olen siis ju pean peale maksma oma koogi tegemisele. Perekond ja suguselts suur,neile viin nagunii koogi kui kingituse -see ju ei lähe arvesse.Viimasel ajal ka sõbrad paluvad sünnipäevale tulles kingi asemel,et tooksin koogi hoopis.Kui läheb hästi ja kooke tahetakse siis küll ma makse hakkan maksma.
2010-08-14 10:04:18
Kuna vaarikad metsast otsas siis paluksin teema kustutada.
2010-07-26 21:07:03
Mulle meeldib metsas marju korjamas käija .Endal aga juba sügavkülm marju täis.Ehk on metsvaarika soovi- asun Laagri kandis.Homme oleks mul aega korjata marju.Tasu kokkuleppel.Saab kirjutada meilile getter_28@hotmail.com
2010-05-31 23:53:55
Keegi kodanik nimelt küsis toiduametist järgi,et kas ma mul kodus ikka kõik tingimused täidetud ,et võiksin müüa oma kooki siis.Ei tunne antud kodanikku kuid sain tänu temale asjad korda.Ilmselt oleksin veel venitanud(mul väike köök -kartsin seepärast).Üldiselt kardan ja väldin igasugu ametnikke aga seekord sain meeldiva üllatuse osaliseks.