Apsud, fopaad ja muidu lõbusad juhtumised köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-04 13:00:48
Itakene:
Ei leidnud selleks paremat teemat kiiresti. APPIII!! Briljantroheline läks köögi puupõrandale ja ei võta seda äädikas, viin ega apelsiniõli. Mis teha?? P.S. lapsel tuulerõuged. Suur tänu, kes oskab vastata. Elen
Naistekas.ee foorumist: Briljantrohelise plekid — Tilgutada plekile eukalüptiõli ja seejärel hoolikalt puhtaks pesta. Nahalt saab edukalt eemaldada soolase veega. Äkki põranda puhul aitab ka soolavesi? Nupsu.ee teema.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2011-02-04 13:50:06
PS: plekkide kohta ei tea, aga ärge kiusake oma tuulerõuges lapsi briljantrohelisega, see on õudne ja brutaalne nõukogudeaegne komme, millest muu maailm ei oska halba undki näha. Desinfitseerimiseks ja kuivatamiseks sobib pmst iga alkoholi sisaldav lahus-tinktuur sama hästi, hea värvitu asi on näiteks menovasiin, see ühtlasi ka oma jahutava-tuimestava toimega leevendab sügelust tunduvalt paremini.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Triin
Abikokk
2011-02-04 14:39:02
Netcat:
PS: plekkide kohta ei tea, aga ärge kiusake oma tuulerõuges lapsi briljantrohelisega, see on õudne ja brutaalne nõukogudeaegne komme, millest muu maailm ei oska halba undki näha. Desinfitseerimiseks ja kuivatamiseks sobib pmst iga alkoholi sisaldav lahus-tinktuur sama hästi, hea värvitu asi on näiteks menovasiin, see ühtlasi ka oma jahutava-tuimestava toimega leevendab sügelust tunduvalt paremini.
Mis mõttes see lapse kiusamine on? Näidake mulle üht last, kes ei taha endale rohelisi täppe. Pealegi ei võtnud ükski asi sügelemist nii hästi ära kui briljantroheline. Proovisin erinevaid. Alkoholi tinktuurid kipitavad, aga see ei kipitanud. Iga vana asi ei ole tingimata halb.
Triin
Abikokk
2011-02-04 14:41:05
Itakene:
Ei leidnud selleks paremat teemat kiiresti. APPIII!! Briljantroheline läks köögi puupõrandale ja ei võta seda äädikas, viin ega apelsiniõli. Mis teha?? P.S. lapsel tuulerõuged. Suur tänu, kes oskab vastata. Elen
Meil ka juhtus see, läks ümber lauale ja toolile. Tooli oli puidust. Midagi ei osanud teha. Kraapisin ja leotasin alguses tulutult. Arvasin, et peab tooli minema viskama või maale viima, aga see auras mingi kuuajaga sealt ise täiesti ära.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-04 15:05:20
Triin:
Netcat:
Mis mõttes see lapse kiusamine on? Näidake mulle üht last, kes ei taha endale rohelisi täppe. Pealegi ei võtnud ükski asi sügelemist nii hästi ära kui briljantroheline. Proovisin erinevaid. Alkoholi tinktuurid kipitavad, aga see ei kipitanud. Iga vana asi ei ole tingimata halb.
Me markeerisime ka eile õhtul kõik täpid briljantrohelisega ära (vanemal lapsel siis). Mingi Pere & Kodu uusim lapse tervise abc soovitab ka just briljantrohelist või saialilletinktuuri - valisime esimese, sest siis kergem hinnata, kas punne on juurde tulnud või mitte. Ühtlasi väidavad nii mõnedki allikad, et briljantrohelisega täpitamine aitab kõige paremini hilisemaid arme ära hoida. Menovasiinist pole kuulnud, aitäh soovitamast!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2011-02-04 16:09:13
Pille:
Mingi Pere & Kodu uusim lapse tervise abc soovitab ka just briljantrohelist või saialilletinktuuri - valisime esimese, sest siis kergem hinnata, kas punne on juurde tulnud või mitte. Ühtlasi väidavad nii mõnedki allikad, et briljantrohelisega täpitamine aitab kõige paremini hilisemaid arme ära hoida. Menovasiinist pole kuulnud, aitäh soovitamast!
Mul oli jah, poolteist aastat tagasi võimalik enda peal kõike võimalikku katsetada. Eks neid soovitusi oli veel, tsinksalv ja mis seal oligi. Aga mulle istus see kõige paremini.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2011-02-04 19:21:40
Aps: allakolmene suutis käivitada elektripliidi (vaja puutetundlikust nupust sisse lülitada ja siis omakorda pliidiplaat sisse lülitada) ja kärsatas ära hakklihakastme Fopaa: sõi tühjaks pruuni suhkru purgi Lõbus juhtumine: tegi endale külmast veest ja kohvipurust vahekorras 1:1 kohvi Kõike seda siis kui mina voodis kõrges palavikus vaevlesin ja lapse isa korraks valvsuse kaotas. Vbl ikka ei ole hea lapsi köögis ülemäära kaasata, ergutab fantaasiat.
Itakene
Abikokk
2011-02-04 22:14:00
Huuh, varem polnud mahti vastata. Aitäh, Pille, eukalüptiõli mul kahjuks ei olnud ja sool ei teinud midagi. Natuke paremaks sain sidruniga nühkides. :D Õhtul tuli mees heale mõttele cutaseptiga proovida ja sellega sai plekid maha tõesti! :D Päeval õnnestus mul ka enda käed lootusetult roheliseks saada ja selle vastu aitasid sool, sidrun ja saialilletinktuur. Hull päev. :D

köögimaania

Itakene
Abikokk
2011-02-04 22:19:55
Hmm, mina sain ka mimelt poolt uurides aru, et briljantroheline siiski kõige tõhusam ja sellega lihtne uusi täppe tuvastada. Saialilletinktuuriga oleks ju liiga lihtne! :D Oi, kuidas ma seda briljantrohelist ei salli! :D

köögimaania

Kiilike
Abikokk
2011-02-04 22:33:09
Pille:
Triin:
Netcat:
Me markeerisime ka eile õhtul kõik täpid briljantrohelisega ära (vanemal lapsel siis). Mingi Pere & Kodu uusim lapse tervise abc soovitab ka just briljantrohelist või saialilletinktuuri - valisime esimese, sest siis kergem hinnata, kas punne on juurde tulnud või mitte. Ühtlasi väidavad nii mõnedki allikad, et briljantrohelisega täpitamine aitab kõige paremini hilisemaid arme ära hoida. Menovasiinist pole kuulnud, aitäh soovitamast!
Meie kõik kolm olid paar aastat tagasi jõulude ja aastavahetuse ajal u 1 nädalaste vahedega haiged. Esimesel tegime algul briljantrohelisega, teisel oli ka veel briljantroheline ning alkoholilahus kasutusel. Ja tüdruku ajaks olime me juba ise osaliselt rohelised täpitamisest + pisikese neiu totaalne ebaõnn nende punnidega(isegi suus oli neid) nii võtsimegi kasutusele ainult alkoholilahuse. Võtsin mõni aeg varem kingitud ja mitte kasutatud õlipritsi ning täitsin alkoholilahusega ning pritsisin neiu üleni üle(silmad kattis muidugi kinni) . Tänaseks võin öelda et vanemal poisil on üks kerge täpp sellest haigusest ja teistel mitteühtegi. Lapsed ei kartnud kipitamist, pigem oli see hetk külm kui alkohol nahaga kohtus.

kiilikese köögikatsetused

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>