Zapxpxau![]() Abikokk 2010-03-19 22:35:11 |
Ei tea kuidas nad selle küll purki said ;) | |
Dee![]() Abikokk 2010-04-25 19:00:27 |
Sasha:
Ei või olla.
Nii sürr, saada muidugi Ärapanijasse. :D
Minu eilne fopaa elik kuidas küpsetada cannele-puravikke.
Lõbus juhtumine kögis. Ema ostis poest konservi, mina naersin tükk aega lõbusalt köögis. Ei tea, kas peaks Ärapanijasse saatma. http://i596.photobucket.com/albums/tt49/Sassha/languageinjelly021.jpg ![]() |
|
Blondie![]() Abikokk 2010-04-26 12:10:22 |
Jäin üleeile ilma suurest ja üsna kallist tordist, kui üritasin seda külmikust lauale tõsta, et viimane kiht lisada. Loo moraal: kõiki lahtikäivaid vorme ei saa ühe käega tõsta - alumine plaat tõusis rõnga vahelt üles, kook läks viltu ja kukkus põrandale. | |
Marju![]() Abikokk 2010-04-26 15:29:06 |
Sasha:
:D :D
language in jelly võiks ju olla näiteks pudikeel... Lõbus juhtumine kögis. Ema ostis poest konservi, mina naersin tükk aega lõbusalt köögis. Ei tea, kas peaks Ärapanijasse saatma. http://i596.photobucket.com/albums/tt49/Sassha/languageinjelly021.jpg |
|
Seenekas![]() Abikokk 2010-04-26 18:52:45 |
Mees muide ütles, et pole võimalik, see on photoshop. :D Muide vene keeles ei peaks ka seakeel "jazõk" olema. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-04-30 12:57:44 |
Kodukanal juhtus selline apsakas:
Kodukana:
Otsisin teemat, et kas keegi on üle märkinud ka asjad, mis raamatus ja ideeliselt on jube head, aga reaalsuses täielikud läbikukkumised (kas siis maitselt või välimuselt). minu viimane fopaa oli veinitarretis. välja tuli ilus, aga no maitse oli selline käärimaläinud tarretise oma, et peale ühte ampsu läks kogu kupatus wc potist alla. elusees ei tee ega söö... |
|
Ullike![]() Abikokk 2010-04-30 13:26:57 |
Hm - muide ka minul on Kodukanaga sarnane kogemus. Tegemist oli kirsilikööri-tarretisega juustukoogil. Kook oli hea, aga see tarretis seal peal maitses nagu hapuksläinud mahl. Lõpuks kaapisin maha - ja nautisimine kooki niisama. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Sasha![]() Abikokk 2010-04-30 22:34:28 |
Seenekas:
Ei ole photoshop, hoidsin ise purki käes , see on minu tehtud foto. NB need peaksid vist siiani müügil olema. Ja vene keeles on jazõk nii kehaosa kui ka keel kui suhtlusvahend. Mees muide ütles, et pole võimalik, see on photoshop. :D Muide vene keeles ei peaks ka seakeel "jazõk" olema. |
|
Sasha![]() Abikokk 2010-04-30 22:37:06 |
Ullike:
Ehh, mina ei lisa enam kunagi puuviljasalatisse likööri puudumisel veini. Maitses, nagu kausitäis käärimaläinud puuvilju. Hm - muide ka minul on Kodukanaga sarnane kogemus. Tegemist oli kirsilikööri-tarretisega juustukoogil. Kook oli hea, aga see tarretis seal peal maitses nagu hapuksläinud mahl. Lõpuks kaapisin maha - ja nautisimine kooki niisama. |
|
Tiina![]() Abikokk 2010-04-30 22:39:55 |
Kodukana:
sama siin, lisasin kirsisorbetti pisut šerrit, sest soovitatakse ju jäätisesse alkoholi lisada, tulemus maitses kui vein, aga eriti vilets vein. Otsisin teemat, et kas keegi on üle märkinud ka asjad, mis raamatus ja ideeliselt on jube head, aga reaalsuses täielikud läbikukkumised (kas siis maitselt või välimuselt). minu viimane fopaa oli veinitarretis. välja tuli ilus, aga no maitse oli selline käärimaläinud tarretise oma, et peale ühte ampsu läks kogu kupatus wc potist alla. elusees ei tee ega söö... Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 > >> |