Fre![]() Abikokk 2012-01-23 16:08:07 |
Tegin seesami-meekana. Retseptis olev 0.5 l vett tundus ikka täiesti üle mõistuse. Ma tegin kaks kogust. Liiter vett, no anna olla, supp! Panin siis umbes 3 dl kokku, ikka paras supp aga kõik söödi ära ja kiideti takka. Pärast vaatasin retseptist et oli 0.5 dl vett, kusjuures enne jõllitasin seda numbrit ainiti, numbrit ei uskunud aga ühikus olin nii kindel et ei vaevanud paremat silma teravustamagi. | |
Kirsike![]() Abikokk 2012-01-23 17:07:14 |
Netcat:
Sama siin :D
Ja lisaks olen paar köögiviljakoorijat koos koortega ära visanud. Parimat neist kätte enam ei saanudki.
Ja Juridicumi kohvikus ennemuiste aal olen kohvikoore kallanud tuhatoosi, kohvitassi asemel.
Kui jutt juba hajameelsusele ja asjade nuripaigutamisele läks, siis mina olen viimasel ajal mitu korda pidanud peale topsijogurti manustamist kadunud lusikaid prügikastist välja kaevama. |
|
Tiina![]() Abikokk 2012-01-23 19:54:48 |
Netcat:
Ostsin paar aastat tagasi kümmekond pisikest odavat teelusikat ja neid ei ole MITTE ÜHTEGI enam alles. Arumaisaa :O
Tean kindlalt vaid viimase järgijäänud lusika saatust: selle viskasin hotellis koos salatikarbiga prügikasti. Mitte meelega, arvata võib :/ Kui jutt juba hajameelsusele ja asjade nuripaigutamisele läks, siis mina olen viimasel ajal mitu korda pidanud peale topsijogurti manustamist kadunud lusikaid prügikastist välja kaevama. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Karolin![]() Abikokk 2012-01-23 22:38:50 |
Netcat:
Jep, nii on minulgi juhtunud. (A)
Lugesin Dee juhtumist - tõeliselt naljakas, see on juba kõrgem pilotaaž, et rahakott sügavkülma panna. :D:D
Ma tegin ükskord mingeid ananassi-kookosemuffineid, tavapärasest erineva retsepti järgi. Oli vist eelmine talv. Neid pidi u 200 kraadi juures u 15 min küpsetama, võtan välja ja vaatan, et täiesti toored veel. Panin ahju tagasi, küpsetasin veel u 15 minutit. Võtsin välja ja vaatasin, et oi isegi natuke palju sai. Kui natukese aja pärast sisu lahti lõikasin, oli ikka veel täiesti tainas. Mõtlesin, et mis värk on, enda arust tegin kõik õieti. Panin siis veel kolmandat korda ahju tagasi ja siis ma unustasin üldse ära ja ilmselgelt kui meelde tuli, olid need liiga kauaks jäänud, koleda kujuga, auku vajunud ja kuivanud suht. Samas isa kiitis mul neid taevani - ütles, et vahel need ebaõnnestunud asjad ongi kõige paremad, pani veel moosi peale. Minu arust olid suht jälgid ja tahtsin need üldse laua pealt ära viia ja visata. Mõne aja pärast tulid aga venna sõbrad külla ja nad hakkasid neid juba sööma - kiitsid ka hullult. Üks neist ütles u ''et noh, maitseb rohkem nagu kaeraküpsis kui muffin, aga ülihea on''. Ja nii nad otsa saidki, ei jõudnudki ära visata. :D Kui jutt juba hajameelsusele ja asjade nuripaigutamisele läks, siis mina olen viimasel ajal mitu korda pidanud peale topsijogurti manustamist kadunud lusikaid prügikastist välja kaevama. |
|
<< < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > |