Postitusi: 65
Tiitel: Kokaõpilane
2014-03-03 14:38:18 |
Toredad, pisut teistmoodi, tumeda šokolaadi ja kardemoniga kuklid vastlapäevaks :)
http://toidufotod.com/2014/02/28/tommud-kardemoniga-vastlakuklid/
![]() |
2013-11-19 14:18:02 |
TARTUS
Uueneva kontseptsiooniga, hetkel veel Starest restoranina tuntud bränd otsib peakokka.
Kokal on unikaalne võimalus anda enda panus uuenevasse kontseptsiooni ja kujundada brändi toidustiil oma käe järgi.
![]() |
2013-02-25 18:33:44 |
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 67 (MAGUS)[/B]
Mina tegin tavalise biskviidi ja kakaoküpsistest kihtide vahele mustikamoosi ja šokolaadikreemi ning vahukoorega tordi. Pealmine osa on rannarahvale iseloomulik. [B]"Pidupäeva ootel"[/B] panin nimeks :) Minu eesmärgiks oli kasutada igapäevaselt kättesaadavaid koostisaineid ning tort pidi valmima lihtsalt. Mul pole aega ja tahtmist kasutada imeasju nagu suhkrumassi ja muid töövahendeid. Küll aga on olemas käed, mis oskavad martsipani mudida. Ning toiduvärvidki on mahedad ja suuremas osas oma sügavkülmikust ja potipõllundusest.
![]() ![]() ![]() |
2013-02-03 15:37:53 |
![]() Pinnisin ja pinnisin ja lõpuks sain kätte ja tehtud ka oma lemmiku gruusia kookidest, Nigvzis torti ehk koogi kreeka pähklite ja rosinate. ooooooo mis võrratu maitse tal oli, täpselt nii nagu mäletasin! |
2013-01-19 23:10:20 |
Küsin nõu, st vajan nõu :) mees nõuab (!) täpselt samasuguseid küpsiseid nagu müüakse selveris, tegemist on suure müsliga krõbeda, lausa kõva, mitte pehme, plaaditäie küpsisega. Koogiks ei saaks seda nimetada, kuna see on väga kõva. Sees on ilmselt müsli, kuiv. puuviljad, rosinad, pähklid. Võiksin teha ka tavalisi küpsiseid aga nõutakse suuri, st plaaditäit et tööl oleks hea nosida, pakse (noh ikka 5-7cm võiks ikka paks olla) ja hästi krõbedaid ehk kõvasid. Kuidas neid teha? |