Juc![]() Abikokk 2009-04-14 21:49:29 |
Pole ka ammu kirjutanud. Söön juba üle kuu aja enamasti (välja arvatud neil puhkudel, kui emigreerun oma ema kööki ise süüa tegema) kodumaist rammusat kodutoitu. Nüüd olen mõned päevad lahjumislainel, nii et täna sõin kodujuustu hakitud sibula ja kurgiga ja keedetud pastat :). Mitte niiväga huvitav. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-04-14 22:16:58 |
Lõuna koosnes 1 banaanist ja 1 õunast.
Õhtuks kanasüdamed konjakikastmes (Oma Maitse märts 2009) - väga lihtne valmistada, hõrk, maitsev. Juurde jasmiiniriis.
Viimastest keedumunadest tegin kartulisalatit, polnud niiiiii ammu saanud.
Magusaks kirsi-kohupiimatort (Pereköögi kokaraamat).
![]() ![]() ![]() |
|
Dagris![]() Abikokk 2009-04-14 22:21:02 |
Õhtuks üle pika aja üks kanapitsa. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-15 07:52:54 |
Lõunaks tegin eile endale kolmest munast omleti, täidiseks külmkapist erinevaid jääke (murulauk, Kostroma juust, hakitud redised).
Õhtusöögiks tegime Boheemi tomatisuppi apelsini ja ingveriga ning magusaks aprikoosi-kohupiimavaht. Joogiks mustikasupp.
![]() ![]() |
|
Kirsike![]() Abikokk 2009-04-15 09:40:04 |
Lõunaks mehe tehtud ürtidega täidetud beebiforell :) Õhtuks kartulivorm hakkliha ja soolaseentega. Magusaks Nigella banaanikeeks. | |
Kätrin![]() Abikokk 2009-04-15 09:55:35 |
Lõunaks tegin pastat tomatikastmes. Õhtusöögiks röstitud paprikad ja Nigella brändi-peekoni ahjukana. Kuna ma nahka ei söö, siis fileelihale miskit erilist maitset juurde polnud küpsenud. Täna teengi ülejäänud lihast ja paprikast miskit pastakastet, siis saab liha ära kasutada hästi. | |
Tiina![]() Abikokk 2009-04-15 14:14:49 |
Lambasooles peenikesed grillvorstid ja aedviljapada - küüslauk, suvikõrvits, varsseller, šampinjonid, võioad, maitseks pool purki punast pestot ja kõvasti maitserohelist. Maitses hää. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-04-15 19:45:45 |
Täna oli selline lihtsam ja maitsev õhtusöök. hakk-kotletid piiniaseemnetega, kitsejuustukaste, kartulilumi ja toorsalat kurgi-tomati-redise-karulauguga.
Väga maitsev!
Magusaks pirnivorm vahukommidega. Kapis vedeles nii umbes suurem peotäis vahukomme, natuke otsimist ja leidsin sellise huvitava retsepti. Tegin poole koguse. Vorm oli põnev ja maitsev. Eriti meeldis mulle, et osa vahukomme jäi pealt krõbedaks ja osa oli jälle sulanud - see oli mõnus. Sõime vanillijäätisega. Spetsiaalselt rohkem ei teeks, aga kui vahukomme jälle vedelema jääb, siis seda vormi teen kindlasti veel.
![]() ![]() |
|
Martiina Abikokk 2009-04-15 19:54:44 |
Lõunaks ei söönud nagu eriti midagi... Õhtuks keedukartul, liha, kaste, punapeeti ja toorsalatit. Magustoiduks viinamarju. | |
Berit![]() Abikokk 2009-04-15 20:27:17 |
Lõunaks koolis kartulipuder, viinerikaste ja kapsa-porgandi toorsalat. Viinerit ei kastmes ei puutunud, kuid kartulipuder on neil iga kord selline, et viib keele alla! Ükskord ma lähen ja küsin mismoodi nad seda täpselt valmistavad, et nii õhuline, pehme ja selline vedela-poolne. Mmm Õhtuks tatar, kanakaste ja peedisalat. Täies ulatuses argipäeva-toidu päev :) | |
<< < 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 > >> |