Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Aire1
Abikokk
2010-01-01 21:14:12
Kuna mina saatsin vana-aastat ära voodis haigena, olid mees ja tütar väga tublid. Õhtusöögiks tehti terve kana viskiga, kui ma õigesti arusain siis idee saadi siit namist aga brändi asendati viskiga. Tulemus oli mahlane ja maitsev. Siis oli veel ahjukartul ja hapukapsad õllega, kartulisalat ja šokolaadimuffinid.
Kirsike
Abikokk
2010-01-01 22:03:00
Head uut aastat! Meil pakuti eile õhtul rohelist salatit, mis oli inspireeritud kreeka salatist, küülikut Loire piirkonna klassikalise retsepti järgi ja kartuli-maapirniputru. Magusaks beseest linnupesi vahukoore ja marjadega, brüleekreemi (mis läks esimest korda elus untsu :( ), panna cottat hapude marjadega ja alõtsatarretist vahukoorega. Näksimiseks lavashikõrpse juustu ja chorizoga, lõhega saia, kirsi-jõhvika-pähklileiba, mandariine ja kommi, kuulsat "tädi Laine kooki" (st see on Saaremaalt tädi Laine tehtud ja meile saadetud, kui õnneks läheb, lähen ikka õpin ka selle koogi tegemise ära, retsepti ei jagata :D ), Vertigo cookies'eid ja Pädaste piprakrõpse jnejne. Pilte ei ole ja sööki-jooki jätkus tänasekski!

Lindude toitmine

Silx
Abikokk
2010-01-01 22:49:55
Vana aasta saatsime ära snäksi laua taga stiilis "lauake kata end" Ehk kõik tõid miskit. Minu poolt siis sült ja minu "klassikaline"

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Hexy
Abikokk
2010-01-02 15:36:57
Aasta saatsime ära sellise lauaga. Külmsuitsu lõherullid-supper head. Keedutaignapallid verivorstiga(nami namist) jäid mul seest veidi toored ja pealt veidi liiga pruunid. Pearoaks oli Tallegi klassikaline ahjukana ja waldorfi salat(sobisid mõnusalt kokku ja olid ka hea maitsega. Magusaks oli Rocky road(Nigella moodi), sügisene kõrvitsakeeks ingveriga(nami nami) ja jõulujäätis vaarikamoosi ja piparkookidega(nami nami). Tegime sellise kergemat sorti söömingu, kõht sai täis ja jäi veel järgmiseks päevakski. Tegelikut ei ole ma sellel aastal olnud hädas ülesöömisega. Jõuluajal tegime ka laua nii, et toitu jätkus hommikusöögiks ja lõunaks ja õhtuks. Selline plaan meeldib mulle rohkem, kui õhtul suuuuuuuure laua taha istuda ja hirmsasti süüa, kuna on vaja ju igat asja maitsta

Hexy asjatab

Dee
Abikokk
2010-01-02 18:14:05
Head uut aastat kõigile! Naminamikad on esinenud aasta viimasel päeval nii tublilt. :) Ise ma tubli ei saanud olla, sest jäin haigeks; plaanitud küllaminek ja külakostiks kokkamine jäid ära. Tänaseks otsisin lihtsat retsepti ja jäin pidama kergel pajaroal vorsti või viineritega.
Epp
Kokaõpilane
2010-01-03 07:07:34
Head uut! Meil algas vana aasta ärasaatmine kella 5 paiku soojade suitsulõhe-lehttaignakeerdudega. Õhtusöögiks hiljem 8 ajal oli jaanalinnu carpaccio (juba varakult piduliku momendi tarvis varutud) ja küpsetatud tibud kartuli-pastinaagi-bataadivormiga. Hiljem magusaks traditsiooniline brüleekreem.
<< 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 >