Epp

Postitusi: 3

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-03-02 09:54:56
Makroonidest pildil niipalju, et need on poepildil kaetud glasuuriga ja retseptipildil mitte. Sealt see vahe tulbki, et praguline.
2010-11-08 12:22:50
Minu vanematel oli ka selline asjapuu vanasti. Panid taina sinna torbikusse ja siis doseerisid parajalt õli sisse. Lõikas ilusti ümmargused rattad ning vastavalt soovile, kas siis paksud või õhukesed. Kasutasin isegi lapsena. Praegugi olen aeg-ajalt turu pealt vaadanud, et kas keegi müütab, aga pole näinud, sest kasutaks jällegi.
2010-01-03 07:07:34
Head uut! Meil algas vana aasta ärasaatmine kella 5 paiku soojade suitsulõhe-lehttaignakeerdudega. Õhtusöögiks hiljem 8 ajal oli jaanalinnu carpaccio (juba varakult piduliku momendi tarvis varutud) ja küpsetatud tibud kartuli-pastinaagi-bataadivormiga. Hiljem magusaks traditsiooniline brüleekreem.